ONTVANG TOT 13,75 CASHCOINS T-Mobile
Ontvang net als ik 1,50% CashCoins bij KoopJeDeal.

Cashback en Korting bij KoopJeDeal

Shop met korting voor de allerleukste producten bij KoopJeDeal

KoopJeDeal biedt dagelijks de allerleukste producten aan tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag staan er enkele aanbiedingen online die slechts 24 uur geldig zijn. Elk product wordt bij KoopJeDeal met minimaal 50% korting aangeboden! Blijf KoopJeDeal dus in de gaten houden, want er komt vast en zeker ook iets leuks langs voor jou! Ook hebben zij een webshop waar meerdere producten op staan. Hier vind je producten uit de categorieën Elektronica, Home & Living, Sieraden en Verzorging. Daarnaast is KoopJeDeal de eerste dagaanbieding site met een volwaardige spaaractie. Zo krijg je 50 Punten als je je registreert bij ons en je inschrijft voor onze nieuwsbrief, 2 Punten per euro die je uitgeeft bij KoopJeDeal en 25 Punten per bestelling die een vriend plaatst als jij hem hebt uitgenodigd. Elke 10 punten zijn maar liefst 50 cent waard!
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid registratie CashCoins:3.4 snel met 3.4 dagen
  • Betrouwbaarheid: 99% 99
  • Geüpdatet: 12 augustus 2020
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor KoopJeDeal

Geen resultaten gevonden

KoopJeDeal Beoordelingen 19 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Hans Kazan  | 17/07/20   14:58:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb de Cenocco bodytoner gekocht bij KoopJeDeal, gebruik hem nu dagelijks en mijn buik is niet meer opgezet en pijnlijk! Echte aanrader, prima deal van KoopJeDeal! Mijn bovenbenen doe ik ook !!! Het kost niets dit apparaat maar doet bij mij goed zijn werk alles wordt slanker!
Ben Thuis  | 15/07/20   20:58:41 | Winkelbeoordeling :
Ik heb recentelijk 2 Orthopedische Anti-Stress Hoofdkussens gekocht.Deze bleken bij aflevering niet helemaal aan mijn wensen te voldoen en ik heb daarover contact gehad. De klantenservice heeft daarop snel gereageerd en ik kreeg een passende oplossing aangeboden!
Harry Spotter  | 11/07/20   16:00:29 | Winkelbeoordeling :
Na aankoop van mijn artikel bij KoopJeDeal bleek het artikel tijdelijk te zijn uitverkocht, ik kreeg daarop netjes een email met opties en de keuze om te wachten dat het weer op voorraad was. Uiteindelijk kwam het artikel toch nog sneller dan verwacht!
Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,75% CASHCOINS vanHaren
visit register click click