Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help
Ontvang net als ik 2,50% CashCoins bij VerlichteBloemPotten.nl.

Cashback bij VerlichteBloemPotten.nl

Breng licht en kleur in je tuin met de bloempotten van VerlichteBloempotten.nl

Is jouw tuin sfeerloos en kan het wel een oppepper gebruiken? Breng licht, kleur en een geweldige sfeer aan in jouw tuin met de prachtige verlichte bloempotten ven VelichteBloempotten.nl. Je vindt er bloempotten met lichten in verschillende kleuren en in verschillende maten, variërend van kleine potten tot potten van 2 meter. De potten zijn voorzien van een LED- of spaarlamp en zijn bovendien bestand tegen UV licht en watervast! Je kunt bij VerlichteBloempotten.nl ook terecht voor andere verlichte tuinobjecten, zoals verlichte zitkubussen.
Categorieën
CashCoins
  • Online aankoop 2,50%
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor VerlichteBloemPotten.nl

Geen resultaten gevonden

VerlichteBloemPotten.nl Beoordelingen

Marianne Hiemstra  | 19/07/15   08:32:40 | Winkelbeoordeling :
Een prachtige sortering verlichte bloempotten zijn te vinden op deze site. Wij hebben er een maand geleden een besteld en het staat werkelijk heel prachtig in een donker deel van onze "tuin". En nog redelijke geprijsd ook. zeer tevreden
Marianne Hiemstra  | 12/07/15   10:01:43 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben een donkere binnenhal en ik zocht al een tijdje naar je juiste verlichting. bij deze winkel heb ik het gevonden. Wat een prachtig aanbod van verlichte bloempotten. Ik heb vanwege het budget gelijk bij aanbiedingen gekeken en een prachtige vaas gevonden. snelle levering! Helemaal blij!
Anke Plomp  | 26/03/15   09:23:51 | Winkelbeoordeling :
Bij VerlichteBloemPotten.nl heb ik pas zo,n leuke bloempot gekocht voor vrienden van ons in hun nieuwe tuin. Heel erg leuk is hij.De service was goed,wat mailverkeer gehad,werd direct op gereageerd. Dus we zijn heel tevreden.

Populaire webshops:

 

New York Pizza
Close
2,94% CashCoins
Maak nu je eigen kerstkaarten met 20% korting bij Greetz.nl
Code:VOORPRET
Side-Banner
visit register