ONTVANG 1,50% CASHCOINS ONTVANG 1,50% CASHCOINS

ah.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ah.nl

Jouw boodschappen shop je voordelig bij ah.nl

Boodschappen bij jouw favoriete winkel doe jij nu online bij ah.nl De webshop helpt jou met het maken van een boodschappenlijst. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben zij ook diverse recepten online voor een overheerlijk avondmaal! De boodschappen die jij online koopt, worden ook nog thuisbezorgd tot helemaal in jouw keuken. Ga lekker onderuit zitten op de bank en bestel jouw boodschappen nu online bij ah.nl!

ah.nl Beoordelingen

Ben Thuis  | 09/12/19  18:30:53 | Winkelbeoordeling :
We weten allemaal dat de gewone winkel van Albert Heijn supergoed is, de webwinkel van Albert Heijn is ook ten zeerste aan te bevelen. Veel keus, veel merkartikelen en veel erg goede producten. Een echte aanrader voor iedereen dus!
Anouska Poets  | 06/12/19  13:29:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de bezorgservice van AH, netjes binnen het gekozen tijdvak, keurig via app op de hoogte van exacte tijdstip bezorger. bezorgers zijn ook vrolijk en vriendelijk, heb tot nu toe 2 x meegemaakt dat er 1 artikel niet op voorraad was, al met al voor mij dus een hele dikke 10.
Manuela V Renswoude  | 08/12/19  15:04:31 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop om online te bestellen. Ze hebben een zeer ruime keuze aan te bestellen produkten en ook veel produkten die alleen hun hebben . Qua prijzen is t qua prijs/kwaliteitsverhouding niet echt duur. Het enigste nadeel is dat je wel voor 70 euro moet bestellen willen ze aan huis leveren
Henriette  | 07/12/19  21:14:32 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kun je op praktische wijze je wekelijkse boodschappen bestellen, zonder daarvoor naar een supermarkt te hoeven gaan. Door het ruime aanbod is het tamelijk eenvoudig thuis een keuze te maken.
Mandy Kramer  | 09/12/19  00:18:36 | Winkelbeoordeling :
De Albert heijn wat is het ook een fijne winkel en wat hebben ze veel keus .Een super website waar je vanuit je luie stoel je boodschappen kunt doen .Ook hebben ze altijd goede aanbiedingen ,winkel is netjes goed en logisch ingedeeld fijne service .
Fenny Van IJsselmuiden  | 08/12/19  13:27:12 | Winkelbeoordeling :
Superhandige service, de boodschappen worden tot in de keuken gebracht. Het enige nadeel is, dat je minimaal voor 70,00 euro moet bestellen. Dat is best veel, als je maar alleen bent.De boodschappen worden in statiegeld kratten (à 4 euro) bezorgd, deze kun je de volgende keer weer inleveren
Chris Meeuwissen  | 02/12/19  09:11:11 | Winkelbeoordeling :
duidelijke site, en alles wat je nodig hebt kan je daar vinden. ook handig dat je zelf kan kiezen wanneer je je bestelling kan ophalen in een winkel. afhandelen van je bestelling is ook erg duidelijk.
Melody  | 28/11/19  16:47:59 | Winkelbeoordeling :
AH is een fijne makkelijke winkel om online te gaan shoppen. op werk bestel ik mijn boodschappen en het Tijdstip dat ik thuis kom laat ik het bij mij thuis bezorgen, ideal! Gelijk aan de slag met de verse producten van de AH!
Bert Visser  | 27/11/19  08:16:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb altijd een probleemloze levering van online bestelde boodschappen van AH, zeer ruim assortiment, redelijke prijzen en prima bestelproces. Vooral heel handig is de mogelijkheid om nog tot dag voor levering producten toe te voegen.
Johan van Uffelen  | 19/11/19  14:09:53 | Winkelbeoordeling :
AH heeft een prima website met van alle artikelen een uitgebreide productbeschrijving, prijs per stuk en per kilo, recepten, hoe te bewaren, etc. Er kan eenvoudig een boodschappenlijstje worden aangemaakt of een winkelmandje worden gevuld voor thuisbezorging.
Chan Sman  | 19/11/19  08:13:03 | Winkelbeoordeling :
Bezorg netjes, op tijd. Nette bezorgers. De boodschappen worden netjes in de keuken neergezet. Boodschappen in goede orde ontvangen.Goed werkende en duidelijke app. Klantenservice is ook goed te bereiken en vriendelijk personeel.
Petra van Ommen  | 15/11/19  10:56:23 | Winkelbeoordeling :
Niet de goedkoopste, maar voor mij lekker dichtbij. Over het algemeen hebben ze alle dingen die ik nodig heb. De app is ook erg prettig om te gebruiken. Bij bestelling van speciale items hoef je ook geen verzendkosten te betalen.
Sarah Wennekes  | 18/11/19  14:33:23 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeker zeer tevreden ik zoek alles op op de site en kijk of het in de winkel in de buurt beschikbaar is en ga het daar dan halen zodat ik niet voor niks naar de winkel ga om te kijken of ze het hebben zeker 5 sterren waard
miriam piccin  | 13/11/19  11:06:30 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind de AH de beste en winkel om boodschappen te doen. De reden hiervan is het grote assortiment en de vele lage prijzen. Ook hebben ze een huismerk waar ik zeer over te spreken ben. Ik doe ook weleens boodschappen via de website van AH, zeer overzichtelijk en een snelle service. Ik kan het iedereen aanbevelen om ook eens een kijkje op de website van AH want het is zeker de moeite waard.
Chanel West Coast  | 11/11/19  07:49:40 | Winkelbeoordeling :
Bij de Albert Heijn kopen we of laten onze boodschappen bezorgen als we wat minder tijd hebben, super ideaal allemaal bij AH, geweldige winkel, groot en altijd opgeruimd en altijd alles op voorraad. Leuke bonusaanbiedingen en vriendelijk personeel.
Jacks Teller  | 10/11/19  09:57:21 | Winkelbeoordeling :
Bij de Albert Heijn kun je super handig en makkelijk winkelen, ze hebben heel veel producten op voorraad. Ook is het gemakkelijk om online een bestelling te plaatsen en je kan kiezen hoe je deze bestelling geleverd ziet worden. Je kan de boodschappen zelf ophalen, maar ook thuis laten bezorgen.
Steelo Brim  | 01/11/19  18:58:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben super tevreden over de bezorgservice van AH. Netjes binnen het gekozen tijdvak, keurig via app op de hoogte van exacte tijdstip bezorger. Alle bezorgers vriendelijk, vrolijk en service gericht, heb tot nu toe 2 x meegemaakt dat er 1 artikel niet op voorraad was.
Flash Gordon  | 04/11/19  14:30:39 | Winkelbeoordeling :
Het is super handig om online te shoppen bij de AH als je niet naar de winkel kan of wil. Je kan alles bestellen en wordt gewoon geleverd, wie wil dat nou niet? Ze leveren zelfs in je huis. Je kan eenvoudig je producten zoeken en in de winkelwagen doen. Afrekenen en de supermarkt kan je overslaan!
Arnold Ehbel  | 03/11/19  10:35:12 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop,overzichterlijk. Veel extra aanbiedingen voor vaste klanten,iser een keer iets fout gegaan wordt het correct opgelost door b.v. een vergoeding,goede versprodukten.Prima klantenservice,die goed luisteren.
T. Juginovic  | 26/10/19  15:02:26 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk, lekkere recepten veel leuke aanbiedingen. Daarnaast erg handig om te weten wat je komende week in je persoonlijke bonus krijgt. Dat gaat ook heel vlot via e-mail zodat je niets kan missen.
marianne penninkhof  | 20/10/19  15:18:50 | Winkelbeoordeling :
Ah , zeer prettige winkel vooral de xl. Ruime keus,verse artikelen en zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Ook hebben ze leuke acties zoals nu de ovenschalen actie. Het thuis bezorgen hebben ze ook goed geregeld ! Top
Siham Amraoui  | 15/10/19  11:43:42 | Winkelbeoordeling :
Albert Hein is een van mij favoriete supermarkten. Goede kwaliteit. Service is ook echt een 10. Niet goed geld terug. De aanbiedingen zijn ook altijd fijn. Ideaal dat je nu ook thuis kan laten bezorgen tot aan de deur. De kristwlzegels is ook een leuke spaaractie. Ik ben tevreden
karsh  | 10/10/19  15:23:21 | Winkelbeoordeling :
Fijne supermarkt, en leuke acties zodat er geen verzendkosten zijn. De online website is heel overzichtelijk! Ik bestel niet vaak online, maar het is zeker aan te raden voor een keertje ;​) Fijne cashback.
christina verschoor  | 10/10/19  08:39:17 | Winkelbeoordeling :
Heel fijn dat ze ook thuisbezorgen. Heel makkelijk. Je krijgt de tijd door dus je wet ongeveer hoe laat. Als ze iets vergeten zijn kan je het zo bij de ah in de buurt bij de klantenservice ophalen. Fijn om je voorraad bij te vullen.
Astrid Krieg  | 02/10/19  12:42:31 | Winkelbeoordeling :
AH heeft een duidelijke en overzichtelijke website. Leuk dat je persoonlijke bonus aanbiedingen in je mailbox binnen krijgt van de producten die je regelmatige koopt bij de AH winkel. Fijn dat er ook zoveel recepten op de website staan, dat maakt het makkelijker om iets te eten te kiezen.
Evert Jansma  | 02/10/19  12:52:54 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort maken wij gebruik van de service van AH om boodschappen online te bestellen en dan thuis te laten bezorgen. Ik heb lang geaarzeld alvorens dit een keer uit te proberen, maar nu bevalt het uitstekend en we zullen dit blijven doen.
J.M.D. Pardoel-verkerk  | 02/10/19  14:08:51 | Winkelbeoordeling :
Een bedrijf van kwaliteit en betaalbaar Kortom al jarenlang een begrip als grootgrutter !! en online winkelen bij Appie beveel ik van Harte aan !! Hele goede ervaring mee !! Ja een echte aanrader voor iedereen !!
Linda  | 02/10/19  10:47:01 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreid aanbod, overzichtelijk en goed service, mocht er toch iets niet (goed) geleverd zijn. Nagenoeg alles wat in de vaste winkels te krijgen is, kun je ook via de site bestellen. Wijzigen van een bestelling is ook makkelijk.
Chila van den Eertwegh  | 02/10/19  08:11:15 | Winkelbeoordeling :
Naast boodschappen doen kun je ook de allerhande box bestellen, gratis bezorgd vanaf drie gerechten. Alle producten zijn verdeeld in verschillende categorieën, daardoor gemakkelijk zoeken op wat voor jou relevant is. Bonus zichtbaar. In de app bezorgtijd zichtbaar, va 50 euro is bezorgen gratis.
Veronika Kalou  | 30/09/19  08:00:37 | Winkelbeoordeling :
Wij doen onze boodschappen geregeld online bestellen bij de Albert Heijn. Het word netjes thuisgebracht en scheelt daardoor enorm in het sjouwen en impuls aankopen. Regelmatig is er een kortingscode waardoor ook het bezorgen zelfs gratis is.
Carlijn Kant  | 27/09/19  13:08:46 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop. De website is duidelijk en overzichtelijk. Je kunt er alles vinden wat je ook in de winkel kunt vinden. De aanbiedingen zijn er duidelijk vermeld. Ook kun je je boodschappen laten bezorgen wat fijn is.
Henri van Heijningen  | 25/09/19  15:13:25 | Winkelbeoordeling :
Al jaren laten we wekelijks de boodschappen thuis bezorgen. En is er een extra bestelling geen probleem, geen extra kosten via het abonnement mag je iedere dag een bestelling laten komen. Versheid is prima.
Inki Kroon  | 24/09/19  18:05:31 | Winkelbeoordeling :
De service bij Albert Hein staat zowel in de winkels.als online hoog in het vaandel. Regelmatig maak ik gebruik van AH.nl voor het gemak in drukke tijden. Doordat er vaak producten in de bonus zijn waar je gratis bezorging mee krijgt, kan je goedkoop gebruik maken van het bezorgen. altijd even vriendelijke en beleefde bezorgers en de producten zijn in goede staat.
Diana Otten  | 22/09/19  07:21:29 | Winkelbeoordeling :
Keurige service. Nette winkel. Ook goede aanbiedingen. Folder is ook altijd overzichtelijk. Winkel hetzelfde. Kortom, een keurige winkel en net personeel om in te winkelen.! Sommige prijzen van producten zijn wel wat aan de duren kant.
Freddy Maertens  | 25/09/19  20:56:17 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn is een super fijne winkel en de app of webshop is dat ook! Ik laat regelmatig boodschappen bezorgen en dat is heerlijk want ik woon op drie hoog.Ik heb geen lift en alles naar boven sjouwen is soms echt niet te doen. De Ah mannen komen het boven brengen!!! Top
Anna Theune  | 19/09/19  21:18:47 | Winkelbeoordeling :
Bijzonder fijne supermarkt. Ik ben vooral fan van n hun verse broodjes. Ruime sorter Inc en prettig winkelen, geen vakkenvullers die in de weg lopen, juist heel goed gemanierd en bovendien op een rustiger maniet/ tijdstip. Bonus is fijn, web winkel ook.
Miriam Schoufour  | 14/09/19  10:56:57 | Winkelbeoordeling :
Ah vind ik vooral een luxe winkel. Hebben veel variatie aan producten. De hamster weken zijn voordelig. De stapel kortingen die je tegenwoordig hebt zijn ook ideaal. Nu mogen wat mij betreft wel wat meer de dagelijkse producten in de reclame komen.
Henrie Nak  | 06/09/19  18:50:10 | Winkelbeoordeling :
Super handig en makkelijk om online te shoppen bij ah.nl, je kan alles bestellen en wordt gewoon geleverd, wie wil dat nou niet? Ze leveren zelfs in je huis. Je kan eenvoudig je producten zoeken en in de winkelwagen doen. Afrekenen en de supermarkt kan je overslaan!
Peter Voogt  | 04/09/19  11:32:58 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en snel je boodschappen bestellen doe je bij Albert Heijn online. Keuze uit een zeer ruim assortiment en je kiest het bezorgmoment dat jou uitkomt. Jouw boodschappen worden dan tot in je keuken bezorgd.
shaida salarbux  | 30/08/19  15:24:23 | Winkelbeoordeling :
fijn dat je alles heel snel kan bestellen en ook op een tijdstip kan laten bezorgen wat voor mij erg praktisch is. de spaaracties kun je ook niet mislopen. de bezorgen brengen het echt in je huis, is prima zo
Arianne Hollander  | 28/08/19  09:48:13 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel klantvriendelijk. De prijs is in verhouding met andere winkels ook goed. Vooral de basic artikelen hebben een goede prijs en producten zijn goed. Online hebben ze ook alles. Goede levering en goede acties. Alleen website die hey niey altijd even goed.
Mirjam van der Walle  | 18/08/19  13:51:54 | Winkelbeoordeling :
Ik doe al mijn boodschappen bij Albert Heijn omdat ze een uitgebreid assortiment hebben en veel variatie. Soms laat ik het thuis brengen wat echt heel makkelijk is vooral met verjaardagen bijvoorbeeld en ik haal het regelmatig ook op bij de pickup point, ook net zo makkelijk.
Yvonne Krabbendam  | 17/08/19  08:26:50 | Winkelbeoordeling :
Niet meer in de rij voor boodschappen, thuis bezorgd wanneer wij dat willen. Is er een keer iets mis, altijd snel en netjes opgelost. Door overmacht een keer niet thuis op het bestelmoment? Er werd uitstekend meegewerkt om de bestelling toch nog dezelfde dag binnen te hebben.
Anne Smit  | 18/08/19  18:35:52 | Winkelbeoordeling :
ah.nl is in mijn ogen de makkelijkste manier om je boodschappen thuis te krijgen! lekker vanuit je luie stoel boodschappen doen Ik bedoel kan het nog mooier en dat voor een mooie prijs Ik ben er zeer content mee en kan het iedereen aanbevelen
Yvonne  | 14/08/19  11:22:10 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk om grote boodeschappen voor jouw verjaardag zo in de keuken te laten bezorgen.Gemakkelijk thuis bestellen en laten bezorgen, Je ziet gelijk al hoeveel je kwijt bent, lege flessen nemen ze ook zo weer mee.
Carina Westerhof  | 11/08/19  10:04:14 | Winkelbeoordeling :
Bij AH ben je aan het juiste adres voor de dagelijkse boodschappen. Bestel on line of ga naar een Ah winkel en zie wat jouw voordeel is ! elke week weer van die fantastische aanbiedingen. Er is altijd wel een Ah winkel in de buurt !
Samuel kom  | 07/08/19  13:52:36 | Winkelbeoordeling :
Blijft toch mijn supermarkt, zeer groot aanbod, kwalitatief goed en goede service en garantie! Voor mij heeft AH de beste vers afdelingen en is het winkel gemak gewoon het grootst, zeker vanwege AH zijn innovativiteit.
Belinda  | 06/08/19  21:37:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben super blij met de AH hier in kaatsheuvel, ze hebben breed assortiment en voor mij zeker belangrijk veel glute vrij en lactose vrije producten ook van eigen merk waardoor de prijs vaak heel gunstig is, personeel heel vriendelijk en veel parkeer gelegenheid, bonus kaart is ideaal
Johan Schoofs  | 07/08/19  10:10:22 | Winkelbeoordeling :
De Albert heijn een begrip in supermarktland. Ik kom er dagelijks voor de grote en kleine boodschappen, het assortiment is groot ook voor non food spullen. Veel aanbiedingen die ook regelmatig terugkomen.
sander steenman  | 05/08/19  07:05:30 | Winkelbeoordeling :
Fantastische ervaring weer!!!! Vlees was niet goed, bij servicesbalie zo vriendelijk en goed geholpen!!!!! Pak vlees werd vergoed, nieuw pak vlees mee en een bos bloemen!!!! Super service, kan Jumbo nog wat van leren!!!!!
wim speelberg  | 03/08/19  09:15:53 | Winkelbeoordeling :
Leuke, interessante,nette, mooie en verzorgde site met veel aantrekkelijk aan biedingen voor jong en oud, Zeker een aanrader om in 2019 nog eens regelmatig een kijkje te nemen. Dus ik zeg vooral doen en het niet laten.
Sylvia Wester  | 01/08/19  17:32:35 | Winkelbeoordeling :
Er zijn goede en gezonde producten te koop op de website. En ook acties, met meer producten voor een goedkopere prijs. En met de Bonus-kaart krijg je kortingen op sommige producten. De bezorg-tijd kun je zelf kiezen, en je bestelling wordt thuis afgeleverd. Dan afrekenen bij de Leverancier.
Inge Franken  | 30/07/19  13:15:23 | Winkelbeoordeling :
Erg blij met deze cashback, wij bestellen regelmatig bij de AH en zo kun je toch weer wat 'besparen. De AH levert in het afgesproken tijdsbestek en het personeel is altijd heel vriendelijk. Via de website makkelijk te bestellen.
Hendrik Westerhof  | 27/07/19  07:43:09 | Winkelbeoordeling :
Bij de grootste supermarktketen AH ben je altijd voordelig uit ! Ga naar de winkel of bestel on-line. Bekijk de geweldige aanbiedingen en behaal veel voordeel ! En bij AH grijp je nooit mis ! Waarom zou je langer wachten ?
Jorindha Arts  | 25/07/19  09:15:43 | Winkelbeoordeling :
Keurige bezorging en leuke aanbiedingen. Ik laat al geruime tijd regelmatig mijn boodschappen met veel plezier thuisbezorgen door AH. Een aanrader wat mij betreft. Trouwe klanten misschien belonen met gratis bezorging of zo?
Ilja van Bremen  | 22/07/19  18:11:48 | Winkelbeoordeling :
Naast het feit dat de gewone winkel van Albert Heijn supergoed is, is de webwinkel van Albert Heijn ook ten zeerste aan te bevelen. Veel keus, veel merkartikelen en veel erg goede producten. Een echte aanrader voor iedereen.
Shevenna Selder  | 17/07/19  15:04:40 | Winkelbeoordeling :
fijne verzorgde winkels. met veel verschilde producten in verschilde prijsklassen. zo dat er voor iedereen wel iets te vinden is . veel personeel die hun uiterste best doet om je van de producten te voor zien. ook hebben ze vaak erg leuke actie met korting of om voor dingen te sparen .
Mimi ewo  | 16/07/19  18:43:18 | Winkelbeoordeling :
Altijd vers en hygiënisch en ze hebben bijna altijd voorraad . En helpen ook goed als je vraag hebt. Medewerkers snel en efficiënt en vriendelijk . Logo altijd origineel. Bijna nooit over datum producten .TOP
Fred Bonaparte  | 05/07/19  11:36:54 | Winkelbeoordeling :
Online shoppen bij ah is super handig als je niet naar de winkel kan of wil. Je kan alles bestellen en wordt gewoon geleverd, wie wil dat nou niet? Ze leveren zelfs in je huis. Je kan eenvoudig je producten zoeken en in de winkelwagen doen. Afrekenen en de supermarkt kan je overslaan!
Wendy Rozie  | 06/07/19  06:44:50 | Winkelbeoordeling :
Goede service doe dit al paar jaar en is makkelijk,boodschappen worden tot aan de keuken gekoeld bezorgd en personeel is erg vriendelijk,sturen van te voren een berichtje hoelaat ze komen .ook heb je goed overzicht in de ah app met boodschappen uitzoeken
André Van Dillen  | 09/07/19  10:50:03 | Winkelbeoordeling :
Vaak doen we de boodschappen bij Albert Heijn. Een prettige winkel om je boodschappen te doen. Geen smalle gangen geblokkeerd door inpakhulpen met hun karren. Elke week bekijk ik het "bonuskrantje" waar vaak leuke aanbiedingen in staan. De winkel zelf ziet er altij netjes en schoon uit.
Jeroen  | 04/07/19  08:45:49 | Winkelbeoordeling :
Ja, dit is gewoon superhandig. Lekker de boodschappen thuis, vooral als je een keer juist heel veel nodig hebt. Het wordt echt tot binnen gebracht en je kunt pinnen, dat is ook handig. Verder vaak leuke acties waardoor bezorgen niet te duur is.
ruth kant  | 02/07/19  01:49:11 | Winkelbeoordeling :
de AH is een supermarkt met een ruime keuze aan produkten ook hebben ze zeer vriendelijk personeel voor mensen die veganist zijn zoals mij hebben ze ook een steeds groter aanbod in veganistische produkten. helemaal top
Diana Lakerveld  | 28/06/19  20:00:07 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Albert Heijn sowieso al een super fijne winkel en de app of webshop is dat ook! Ik laat regelmatig boodschappen bezorgen en dat is heerlijk want ik woon op drie hoog.Ik heb geen lift en alles naar boven sjouwen is soms echt niet te doen. De Ah mannen komen het boven brengen!!! Top
Jan Istha  | 26/06/19  18:25:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hele goede ervaring met deze website. Toen ik daar de eerste keer iets bestelde, werd alles op tijd en vers bij mij op het afgesproken uur geleverd en wat wil je nog meer. Toen het de eerste maal zo goed ging ben ik het steeds meer gaan gebruiken
Gerry van der wens  | 26/06/19  06:17:12 | Winkelbeoordeling :
AH wat een fijne winkel alle merken zijn er te koop . Ook de basic merken zijn geweldig . Altijd hebben ze goede aanbiedingen en actie's ze zijn ook niet duurder dan de bekende supermarkten wat veel mensen denken.
Esther Roodenburg  | 25/06/19  08:01:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze winkel waar ik al zeker meer dan 30 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig boodschappenpakket gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
erin mulder  | 21/06/19  13:01:19 | Winkelbeoordeling :
Is een hele goede winkel. Ik kan er altijd mijn boodschappen vinden en vind dat ze het online en op de app goed hebben neergezet. De verzendkosten zijn goed in verhouding en ze komen altijd op de gewenste tijd bezorgen!
Marco Heurter  | 23/06/19  07:05:31 | Winkelbeoordeling :
deze winkel is zo compleet dat je et alles kunt vinden op het gebied van voeding, maar d a n ook alle soort e n voeding, maar ook veel n in food producten, d e xl winkel is het meest compleet van al allemaal
Ilonka  | 17/06/19  09:17:17 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel elke week boodschappen online bij AH. Je kan de dag ervoor de boodschappen nog wijzigen wat het flexibel houd. Kan een tijdsvak kiezen dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven, echt top!
Hans Kazan  | 14/06/19  12:49:55 | Winkelbeoordeling :
AH heeft altijd alles op voorraad, zeer klantvriendelijk. goedkoop. verzending altijd netjes op tijd. vriendelijke chauffeurs en ook de klantenservice is zeer vriendelijk. leuke bonussen en altijd sparen voor leuke acties!
M.s Stooo  | 11/06/19  22:17:48 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel,zowel in t echt als online. Je kunt je boodschappen bestellen en krijgt via grkkengoud een bedrag terug. Super chill dit!! Verder zijn de prijze goed en zijn er lekker veel aanbiedingen
Louise Deckers  | 04/06/19  13:29:23 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk, ze zijn altijd op tijd voordat de aanbiedingen beginnen krijg ik een mail, en ze hebben ook leuke acties. Met mijn Bonuskaart krijg ik nog eens extra persoonlijke aanbiedingen elke week.
Ferry Swinkels  | 05/06/19  10:11:06 | Winkelbeoordeling :
Natuurlijk ga je voor de beste aanbiedingen naar AH, niet voor niets de grootste supermarktketen van ons land. Bekijk de wekelijkse folder of nog makkelijker ga naar de website en plaats daar je bestelling, super handig!
Ann Blauw  | 02/06/19  07:56:55 | Winkelbeoordeling :
AH. Vanaf mijn jeugd tot nu, 55 jaar oud. Wat duurder, maar kwaliteit producten zoveel beter. En, toen ik vorig jaar mijn knie had verdraaid voor het eerst online besteld. Eenmalig dacht ik... nu al bijna 10 keer besteld. Enige minpuntje: voor eenpersoonshuishouden bijna geen vp meer. Zoals beleg.
 | 31/05/19  11:48:41 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Albert Heijn heel fijn om boodschappen te doen. Ik kom er vaak en jullie hebben echt alles. Natuurlijk kan soms de prijs iets omlaag Maar Dat is in iedere supermarkt wel. Ik geef jullie zeker 5 sterren!
Peter Van Den Dungen  | 30/05/19  09:43:56 | Winkelbeoordeling :
Bij AH kan je voordeliger winkelen dan vaak wordt gedacht. Veel interessante aanbiedingen. Goede bezorg service. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De filialen waar wij komen hebben uitstekende gratis parkeergelegenheid.
R.Aukema  | 28/05/19  19:27:26 | Winkelbeoordeling :
Geweldige winkel om je boodschappen te doen,Breed assortiment en veel verse producten. Leuke aanbiedingen en vriendelijk personeel. Goede keuze in producten en ook leuk de allerhande recepten van AH ! Aanrader
Raymond de Zwart  | 27/05/19  12:56:23 | Winkelbeoordeling :
Bij ah.nl kan je makkelijk boodschappen doen , en thuis laten afleveren.Het is eenvoudig om je boodschappen te vinden.Je ziet ook meteen alle acties en kan daar ook gebruik van maken. De service is prima , en de bezorgdienst is zeer vriendelijk , en zet de boodschappen neer in de keuken.
emma govers  | 23/05/19  05:36:48 | Winkelbeoordeling :
Heel erg gemakkelijk je boodschappen bestellen bij Appie, het bestelproces is heel erg gemakkelijk en je kan een tijd kiezen dat ze moeten bezorgen, je komt ook niet meer in de verleiding om impuls aankopen te doen, helemaal Top.
Pieter Gabes  | 22/05/19  21:53:24 | Winkelbeoordeling :
AH levert steeds op tijd (via computer aangegeven) en het wordt in de keuken neer gezet en ik laats steeds de blauwe kratten mee terug nemen en dat scheelt geld en opslag. Het enige dat ik vervelend vind is de hoogte ven het te bestellen bedrag en de brengkosten. Verder ben ik zeer tevreden
Dian Degenkamp  | 20/05/19  14:47:35 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit aan producten en services maar voor mij is de Albert Heijn een te dure winkel om al mijn wekelijkse boodschappen te doen. Voor een aantal producten koop ik het liefst bij AH maar de grote boodschappen doe ik toch elders omdat het echt veel bespaard.
Imme T.  | 19/05/19  18:32:47 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel nu al zo'n beetje mijn hele leven bij de AH. Ik ben enorm positief over deze winkel, maar zo'n beetje nog enthousiaster over de webshop! Het aanbod is vrijwel hetzelfde als in de echte winkel, alleen hoef je op deze manier het huis niet uit! Helemaal top.
Patrick De Bie  | 20/05/19  02:41:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben geboren in 1979 en ik ken de Appie al vanaf kleins af aan... Het is mijn meest vertrouwde, ook de goedkoopste als je voor de goedkoopste keus gaat, En ook vooral de BESTE kwaliteit van alle supermarkten! Appie! Dankjewel!!!!!
Mark Bakker  | 12/05/19  02:10:57 | Winkelbeoordeling :
Albert Hein vind ik een Nederlandse "super"- winkel! Met de AH bonuskaart krijg je veel en regelmatig diverse kortingen! En Albert Hein is ook begonnen met het thuisbezorgen van hun prima en diverse producten!
annie deinum  | 10/05/19  12:39:35 | Winkelbeoordeling :
Probleemloze levering van online bestelde boodschappen. Zeer ruim assortiment, redelijke prijzen en prima bestelproces. Vooral heel handig is de mogelijkheid om nog tot dag voor levering producten toe te voegen.
Sjaak Swart  | 10/05/19  07:05:54 | Winkelbeoordeling :
Prima keten!, heerlijk eten, geweldig zeker een aanrader, ik doe bij AH dagelijks mijn boodschappen. zeker goedkoop. leuke medewerkers. leuk bedrijf en als ik echt geen tijd heb, doe ik online mijn boodschappen bij AH, super handig!
Felicia Rossignol  | 08/05/19  14:44:31 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn has very good price. It always have bonus promotion every week. When one finishes another one is on There is a lot of choice for all type of products. They offer an online delivery service, which is very convenient
sonja van den beemd  | 05/05/19  17:00:13 | Winkelbeoordeling :
super winkel altijd alles op voorraad, zeer klantvriendelijk. goedkoop. verzending altijd netjes op tijd. vriendelijke chauffeurs en ook klantenservice zeer vriendelijk. leuke bonussen en altijd sparen voor leuke akties
Samantha Van de merbel  | 05/05/19  12:03:28 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig bestel ik mijn boodschappen online bij de Albert Heijn. Het word netjes thuisgebracht en scheelt daardoor enorm in het sjouwen en impuls aankopen. Regelmatig is er een kortingscode waardoor het bezorgen gratis is.
Danielle Pronk  | 01/05/19  09:37:06 | Winkelbeoordeling :
De grootste supermarkt van het land blijft op de kleintjes letten met hun scherpe bonus aanbiedingen. Bestellen via de website is simpel en je kan kiezen of de bestelling thuis wordt bezorgd of dat je deze op wilt halen in de winkel.
Denis Plaat  | 24/04/19  14:22:21 | Winkelbeoordeling :
De ah is een handige site als je niet naar de winkel kan of wil. Je kan alles bestellen en wordt gewoon geleverd. Heel fijn is dat. Wie wil dat nou niet. Ze leveren zelfs in je huis. Je kan eenvoudig je producten zoeken en in de winkelwagen doen. Afrekenen en de supermarkt kan je overslaan!
Berry Stevens  | 24/04/19  09:24:48 | Winkelbeoordeling :
Prima aanbiedingen van AH, ook voor alle dagelijkse boodschappen kunt u bij ah.nl terecht u hoef er de deur niet voor uit u laat ze gewoon thuis tot in de keuken brengen met ah.nl kunt u online regelen en de prijs is ook betaalbaar ze letten namelijk op de kleintjes.
robert  | 20/04/19  22:44:46 | Winkelbeoordeling :
De website van deze supermarkt biedt ruime mogelijkheden om op je gemak thuis je boodschappen uit te zoeken voor de komende week. Het bespaart je een hoop tijd als je geen zin hebt om naar een winkel van bijvoorbeeld AH te gaan
Jan Metaal  | 19/04/19  17:30:59 | Winkelbeoordeling :
Soms ben je gewoon niet in staat om boodschappen te doen, daarom is ah.nl een geweldige oplossing, als ik dus te weinig tijd heb bestel ik het via de site en ga het later zelf ophalen, prima oplossing dan! maar boodschappen doen is dan ook niet echt mijn hobby!
Elfriede Tol  | 18/04/19  22:19:23 | Winkelbeoordeling :
Vroeger heel vroeger heette het dat AH 's producten heel hoog van waarde waren maar heel duur. tegenwoordig is de waarde nog heel hoog maar de prijzen naar normale standaarden zijn gebracht, Bravo AH
Myrthe Postma  | 16/04/19  20:56:07 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk vanuit huis boodschappen doen. Groter assortiment dan in de winkel, en het wordt bij de deur afgeleverd! Handig als je weinig tijd hebt om boodschappen te doen door bijvoorbeeld werk of studie
Miriam piccin  | 16/04/19  01:04:12 | Winkelbeoordeling :
Ik doe altijd mijn boodschappen bij Albert Hein. Ik vind dat ze een groot assortiment hebben met aantrekkelijke prijzen. Ook zijn er veel aanbiedingen elke week. Ik ben zeer te spreke erover en raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen bij Albert Hein.
Edwin Megazen  | 12/04/19  14:27:14 | Winkelbeoordeling :
ik ben een trouwe klant van de ah doe er 3a4 x per week boodschappen ze hebben ruime assortiment a en b producten en daarom ook verschillen in prijs ze hebben regelmatig aanbiedingen of acties en als je die een beetje in de gaten houd. en ook de 35% stikker in de gaten houden
Hanny Van Eden  | 10/04/19  08:53:37 | Winkelbeoordeling :
Bestel al vanaf het begin bij ah super snelle en goede service .en mocht er perongeluk een keer wat fout gaan wat altijd kan gebeuren wordt het altijd netjes opgelost . ben er heel blij. Ook super aanbiedingen
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- kerstkorting bij Groupon Shopping
Code:CHRISTMAS
ONTVANG 1,50% CASHCOINS ONTVANG 1,50% CASHCOINS
visit register click click