ONTVANG 1,50 CASHCOINS Libelle
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

ah.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ah.nl

Jouw boodschappen shop je voordelig bij ah.nl

Boodschappen bij jouw favoriete winkel doe jij nu online bij ah.nl De webshop helpt jou met het maken van een boodschappenlijst. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben zij ook diverse recepten online voor een overheerlijk avondmaal! De boodschappen die jij online koopt, worden ook nog thuisbezorgd tot helemaal in jouw keuken. Ga lekker onderuit zitten op de bank en bestel jouw boodschappen nu online bij ah.nl!

ah.nl Beoordelingen

Yvonne  | 14/08/19  11:22:10 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk om grote boodeschappen voor jouw verjaardag zo in de keuken te laten bezorgen.Gemakkelijk thuis bestellen en laten bezorgen, Je ziet gelijk al hoeveel je kwijt bent, lege flessen nemen ze ook zo weer mee.
Carina Westerhof  | 11/08/19  10:04:14 | Winkelbeoordeling :
Bij AH ben je aan het juiste adres voor de dagelijkse boodschappen. Bestel on line of ga naar een Ah winkel en zie wat jouw voordeel is ! elke week weer van die fantastische aanbiedingen. Er is altijd wel een Ah winkel in de buurt !
Samuel kom  | 07/08/19  13:52:36 | Winkelbeoordeling :
Blijft toch mijn supermarkt, zeer groot aanbod, kwalitatief goed en goede service en garantie! Voor mij heeft AH de beste vers afdelingen en is het winkel gemak gewoon het grootst, zeker vanwege AH zijn innovativiteit.
Belinda  | 06/08/19  21:37:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ben super blij met de AH hier in kaatsheuvel, ze hebben breed assortiment en voor mij zeker belangrijk veel glute vrij en lactose vrije producten ook van eigen merk waardoor de prijs vaak heel gunstig is, personeel heel vriendelijk en veel parkeer gelegenheid, bonus kaart is ideaal
Johan Schoofs  | 07/08/19  10:10:22 | Winkelbeoordeling :
De Albert heijn een begrip in supermarktland. Ik kom er dagelijks voor de grote en kleine boodschappen, het assortiment is groot ook voor non food spullen. Veel aanbiedingen die ook regelmatig terugkomen.
sander steenman  | 05/08/19  07:05:30 | Winkelbeoordeling :
Fantastische ervaring weer!!!! Vlees was niet goed, bij servicesbalie zo vriendelijk en goed geholpen!!!!! Pak vlees werd vergoed, nieuw pak vlees mee en een bos bloemen!!!! Super service, kan Jumbo nog wat van leren!!!!!
wim speelberg  | 03/08/19  09:15:53 | Winkelbeoordeling :
Leuke, interessante,nette, mooie en verzorgde site met veel aantrekkelijk aan biedingen voor jong en oud, Zeker een aanrader om in 2019 nog eens regelmatig een kijkje te nemen. Dus ik zeg vooral doen en het niet laten.
Veronika Kalou  | 02/08/19  19:18:08 | Winkelbeoordeling :
Ik doe niet echt voor mijn plezier boodschappen, soms ben je ook niet in staat om te gaan. Daarvoor is ah.nl een geweldige oplossing. Als ik te weinig tijd heb bestel ik het via de site en ga het later zelf ophalen, prima oplossing dan!
Sylvia Wester  | 01/08/19  17:32:35 | Winkelbeoordeling :
Er zijn goede en gezonde producten te koop op de website. En ook acties, met meer producten voor een goedkopere prijs. En met de Bonus-kaart krijg je kortingen op sommige producten. De bezorg-tijd kun je zelf kiezen, en je bestelling wordt thuis afgeleverd. Dan afrekenen bij de Leverancier.
Inge Franken  | 30/07/19  13:15:23 | Winkelbeoordeling :
Erg blij met deze cashback, wij bestellen regelmatig bij de AH en zo kun je toch weer wat 'besparen. De AH levert in het afgesproken tijdsbestek en het personeel is altijd heel vriendelijk. Via de website makkelijk te bestellen.
Peter Voogt  | 29/07/19  16:45:29 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en voordelig je boodschappen bestellen en je eigen bezorgmoment kiezen. Dat is de service van Albert Heijn. Kies uit het enorme assortiment producten en laat ze tot in je keuken bezorgen: snel, voordelig en gemakkelijk.
Hendrik Westerhof  | 27/07/19  07:43:09 | Winkelbeoordeling :
Bij de grootste supermarktketen AH ben je altijd voordelig uit ! Ga naar de winkel of bestel on-line. Bekijk de geweldige aanbiedingen en behaal veel voordeel ! En bij AH grijp je nooit mis ! Waarom zou je langer wachten ?
Jorindha Arts  | 25/07/19  09:15:43 | Winkelbeoordeling :
Keurige bezorging en leuke aanbiedingen. Ik laat al geruime tijd regelmatig mijn boodschappen met veel plezier thuisbezorgen door AH. Een aanrader wat mij betreft. Trouwe klanten misschien belonen met gratis bezorging of zo?
Ilja van Bremen  | 22/07/19  18:11:48 | Winkelbeoordeling :
Naast het feit dat de gewone winkel van Albert Heijn supergoed is, is de webwinkel van Albert Heijn ook ten zeerste aan te bevelen. Veel keus, veel merkartikelen en veel erg goede producten. Een echte aanrader voor iedereen.
Shevenna Selder  | 17/07/19  15:04:40 | Winkelbeoordeling :
fijne verzorgde winkels. met veel verschilde producten in verschilde prijsklassen. zo dat er voor iedereen wel iets te vinden is . veel personeel die hun uiterste best doet om je van de producten te voor zien. ook hebben ze vaak erg leuke actie met korting of om voor dingen te sparen .
Mimi ewo  | 16/07/19  18:43:18 | Winkelbeoordeling :
Altijd vers en hygiënisch en ze hebben bijna altijd voorraad . En helpen ook goed als je vraag hebt. Medewerkers snel en efficiënt en vriendelijk . Logo altijd origineel. Bijna nooit over datum producten .TOP
Fred Bonaparte  | 05/07/19  11:36:54 | Winkelbeoordeling :
Online shoppen bij ah is super handig als je niet naar de winkel kan of wil. Je kan alles bestellen en wordt gewoon geleverd, wie wil dat nou niet? Ze leveren zelfs in je huis. Je kan eenvoudig je producten zoeken en in de winkelwagen doen. Afrekenen en de supermarkt kan je overslaan!
Wendy Rozie  | 06/07/19  06:44:50 | Winkelbeoordeling :
Goede service doe dit al paar jaar en is makkelijk,boodschappen worden tot aan de keuken gekoeld bezorgd en personeel is erg vriendelijk,sturen van te voren een berichtje hoelaat ze komen .ook heb je goed overzicht in de ah app met boodschappen uitzoeken
André Van Dillen  | 09/07/19  10:50:03 | Winkelbeoordeling :
Vaak doen we de boodschappen bij Albert Heijn. Een prettige winkel om je boodschappen te doen. Geen smalle gangen geblokkeerd door inpakhulpen met hun karren. Elke week bekijk ik het "bonuskrantje" waar vaak leuke aanbiedingen in staan. De winkel zelf ziet er altij netjes en schoon uit.
Jeroen  | 04/07/19  08:45:49 | Winkelbeoordeling :
Ja, dit is gewoon superhandig. Lekker de boodschappen thuis, vooral als je een keer juist heel veel nodig hebt. Het wordt echt tot binnen gebracht en je kunt pinnen, dat is ook handig. Verder vaak leuke acties waardoor bezorgen niet te duur is.
ruth kant  | 02/07/19  01:49:11 | Winkelbeoordeling :
de AH is een supermarkt met een ruime keuze aan produkten ook hebben ze zeer vriendelijk personeel voor mensen die veganist zijn zoals mij hebben ze ook een steeds groter aanbod in veganistische produkten. helemaal top
Diana Lakerveld  | 28/06/19  20:00:07 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Albert Heijn sowieso al een super fijne winkel en de app of webshop is dat ook! Ik laat regelmatig boodschappen bezorgen en dat is heerlijk want ik woon op drie hoog.Ik heb geen lift en alles naar boven sjouwen is soms echt niet te doen. De Ah mannen komen het boven brengen!!! Top
Jan Istha  | 26/06/19  18:25:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb hele goede ervaring met deze website. Toen ik daar de eerste keer iets bestelde, werd alles op tijd en vers bij mij op het afgesproken uur geleverd en wat wil je nog meer. Toen het de eerste maal zo goed ging ben ik het steeds meer gaan gebruiken
Gerry van der wens  | 26/06/19  06:17:12 | Winkelbeoordeling :
AH wat een fijne winkel alle merken zijn er te koop . Ook de basic merken zijn geweldig . Altijd hebben ze goede aanbiedingen en actie's ze zijn ook niet duurder dan de bekende supermarkten wat veel mensen denken.
Esther Roodenburg  | 25/06/19  08:01:32 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over deze winkel waar ik al zeker meer dan 30 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtig boodschappenpakket gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
erin mulder  | 21/06/19  13:01:19 | Winkelbeoordeling :
Is een hele goede winkel. Ik kan er altijd mijn boodschappen vinden en vind dat ze het online en op de app goed hebben neergezet. De verzendkosten zijn goed in verhouding en ze komen altijd op de gewenste tijd bezorgen!
Marco Heurter  | 23/06/19  07:05:31 | Winkelbeoordeling :
deze winkel is zo compleet dat je et alles kunt vinden op het gebied van voeding, maar d a n ook alle soort e n voeding, maar ook veel n in food producten, d e xl winkel is het meest compleet van al allemaal
Ilonka  | 17/06/19  09:17:17 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel elke week boodschappen online bij AH. Je kan de dag ervoor de boodschappen nog wijzigen wat het flexibel houd. Kan een tijdsvak kiezen dus je hoeft niet de hele dag thuis te blijven, echt top!
Hans Kazan  | 14/06/19  12:49:55 | Winkelbeoordeling :
AH heeft altijd alles op voorraad, zeer klantvriendelijk. goedkoop. verzending altijd netjes op tijd. vriendelijke chauffeurs en ook de klantenservice is zeer vriendelijk. leuke bonussen en altijd sparen voor leuke acties!
Bert Visser  | 17/06/19  06:11:01 | Winkelbeoordeling :
Super handig en makkelijk om te winkelen bij de AH, want ze hebben heel veel producten op voorraad. Ook is het gemakkelijk om online een bestelling te plaatsen en je kan kiezen hoe je deze bestelling geleverd ziet worden. Je kan de boodschappen zelf ophalen, maar ook thuis laten bezorgen.
M.s Stooo  | 11/06/19  22:17:48 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel,zowel in t echt als online. Je kunt je boodschappen bestellen en krijgt via grkkengoud een bedrag terug. Super chill dit!! Verder zijn de prijze goed en zijn er lekker veel aanbiedingen
Ben Thuis  | 10/06/19  08:07:42 | Winkelbeoordeling :
Online bestellen bij AH gaat super handig! Zelf je boodschappen doen op de website veel mooie aanbiedingen en het thuis laten bezorgen wanneer jij dat wilt! Wel goed kijken naar de bezorgkosten want die verschillen sterk per dag en per uur!
Louise Deckers  | 04/06/19  13:29:23 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk, ze zijn altijd op tijd voordat de aanbiedingen beginnen krijg ik een mail, en ze hebben ook leuke acties. Met mijn Bonuskaart krijg ik nog eens extra persoonlijke aanbiedingen elke week.
Ferry Swinkels  | 05/06/19  10:11:06 | Winkelbeoordeling :
Natuurlijk ga je voor de beste aanbiedingen naar AH, niet voor niets de grootste supermarktketen van ons land. Bekijk de wekelijkse folder of nog makkelijker ga naar de website en plaats daar je bestelling, super handig!
Ann Blauw  | 02/06/19  07:56:55 | Winkelbeoordeling :
AH. Vanaf mijn jeugd tot nu, 55 jaar oud. Wat duurder, maar kwaliteit producten zoveel beter. En, toen ik vorig jaar mijn knie had verdraaid voor het eerst online besteld. Eenmalig dacht ik... nu al bijna 10 keer besteld. Enige minpuntje: voor eenpersoonshuishouden bijna geen vp meer. Zoals beleg.
 | 31/05/19  11:48:41 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Albert Heijn heel fijn om boodschappen te doen. Ik kom er vaak en jullie hebben echt alles. Natuurlijk kan soms de prijs iets omlaag Maar Dat is in iedere supermarkt wel. Ik geef jullie zeker 5 sterren!
Peter Van Den Dungen  | 30/05/19  09:43:56 | Winkelbeoordeling :
Bij AH kan je voordeliger winkelen dan vaak wordt gedacht. Veel interessante aanbiedingen. Goede bezorg service. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De filialen waar wij komen hebben uitstekende gratis parkeergelegenheid.
R.Aukema  | 28/05/19  19:27:26 | Winkelbeoordeling :
Geweldige winkel om je boodschappen te doen,Breed assortiment en veel verse producten. Leuke aanbiedingen en vriendelijk personeel. Goede keuze in producten en ook leuk de allerhande recepten van AH ! Aanrader
Raymond de Zwart  | 27/05/19  12:56:23 | Winkelbeoordeling :
Bij ah.nl kan je makkelijk boodschappen doen , en thuis laten afleveren.Het is eenvoudig om je boodschappen te vinden.Je ziet ook meteen alle acties en kan daar ook gebruik van maken. De service is prima , en de bezorgdienst is zeer vriendelijk , en zet de boodschappen neer in de keuken.
emma govers  | 23/05/19  05:36:48 | Winkelbeoordeling :
Heel erg gemakkelijk je boodschappen bestellen bij Appie, het bestelproces is heel erg gemakkelijk en je kan een tijd kiezen dat ze moeten bezorgen, je komt ook niet meer in de verleiding om impuls aankopen te doen, helemaal Top.
Pieter Gabes  | 22/05/19  21:53:24 | Winkelbeoordeling :
AH levert steeds op tijd (via computer aangegeven) en het wordt in de keuken neer gezet en ik laats steeds de blauwe kratten mee terug nemen en dat scheelt geld en opslag. Het enige dat ik vervelend vind is de hoogte ven het te bestellen bedrag en de brengkosten. Verder ben ik zeer tevreden
Freddy Maertens  | 22/05/19  10:32:01 | Winkelbeoordeling :
Ik doe altijd mijn boodschappen online bij ah.nl, een handige manier om snel je dagelijkse boodschappen thuis te laten bezorgen, zodat je niet naar een drukke supermarkt hoeft te gaan en in de rij bij een kassa moet wachten om af te rekenen, bespaart je gewoon een hoop tijd!
Dian Degenkamp  | 20/05/19  14:47:35 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit aan producten en services maar voor mij is de Albert Heijn een te dure winkel om al mijn wekelijkse boodschappen te doen. Voor een aantal producten koop ik het liefst bij AH maar de grote boodschappen doe ik toch elders omdat het echt veel bespaard.
Imme T.  | 19/05/19  18:32:47 | Winkelbeoordeling :
Ik winkel nu al zo'n beetje mijn hele leven bij de AH. Ik ben enorm positief over deze winkel, maar zo'n beetje nog enthousiaster over de webshop! Het aanbod is vrijwel hetzelfde als in de echte winkel, alleen hoef je op deze manier het huis niet uit! Helemaal top.
Patrick De Bie  | 20/05/19  02:41:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben geboren in 1979 en ik ken de Appie al vanaf kleins af aan... Het is mijn meest vertrouwde, ook de goedkoopste als je voor de goedkoopste keus gaat, En ook vooral de BESTE kwaliteit van alle supermarkten! Appie! Dankjewel!!!!!
Mark Bakker  | 12/05/19  02:10:57 | Winkelbeoordeling :
Albert Hein vind ik een Nederlandse "super"- winkel! Met de AH bonuskaart krijg je veel en regelmatig diverse kortingen! En Albert Hein is ook begonnen met het thuisbezorgen van hun prima en diverse producten!
annie deinum  | 10/05/19  12:39:35 | Winkelbeoordeling :
Probleemloze levering van online bestelde boodschappen. Zeer ruim assortiment, redelijke prijzen en prima bestelproces. Vooral heel handig is de mogelijkheid om nog tot dag voor levering producten toe te voegen.
Sjaak Swart  | 10/05/19  07:05:54 | Winkelbeoordeling :
Prima keten!, heerlijk eten, geweldig zeker een aanrader, ik doe bij AH dagelijks mijn boodschappen. zeker goedkoop. leuke medewerkers. leuk bedrijf en als ik echt geen tijd heb, doe ik online mijn boodschappen bij AH, super handig!
Felicia Rossignol  | 08/05/19  14:44:31 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn has very good price. It always have bonus promotion every week. When one finishes another one is on There is a lot of choice for all type of products. They offer an online delivery service, which is very convenient
Dave Donk  | 06/05/19  21:46:12 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel van AH, heerlijk eten, geweldig zeker een aanrader, ik doe daar dagelijks mijn boodschappen. zeker goedkoop. leuke medewerkers. leuk bedrijf en als ik echt geen tijd heb, doe ik online mijn boodschappen, super handig!
sonja van den beemd  | 05/05/19  17:00:13 | Winkelbeoordeling :
super winkel altijd alles op voorraad, zeer klantvriendelijk. goedkoop. verzending altijd netjes op tijd. vriendelijke chauffeurs en ook klantenservice zeer vriendelijk. leuke bonussen en altijd sparen voor leuke akties
Samantha Van de merbel  | 05/05/19  12:03:28 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig bestel ik mijn boodschappen online bij de Albert Heijn. Het word netjes thuisgebracht en scheelt daardoor enorm in het sjouwen en impuls aankopen. Regelmatig is er een kortingscode waardoor het bezorgen gratis is.
Danielle Pronk  | 01/05/19  09:37:06 | Winkelbeoordeling :
De grootste supermarkt van het land blijft op de kleintjes letten met hun scherpe bonus aanbiedingen. Bestellen via de website is simpel en je kan kiezen of de bestelling thuis wordt bezorgd of dat je deze op wilt halen in de winkel.
Denis Plaat  | 24/04/19  14:22:21 | Winkelbeoordeling :
De ah is een handige site als je niet naar de winkel kan of wil. Je kan alles bestellen en wordt gewoon geleverd. Heel fijn is dat. Wie wil dat nou niet. Ze leveren zelfs in je huis. Je kan eenvoudig je producten zoeken en in de winkelwagen doen. Afrekenen en de supermarkt kan je overslaan!
Berry Stevens  | 24/04/19  09:24:48 | Winkelbeoordeling :
Prima aanbiedingen van AH, ook voor alle dagelijkse boodschappen kunt u bij ah.nl terecht u hoef er de deur niet voor uit u laat ze gewoon thuis tot in de keuken brengen met ah.nl kunt u online regelen en de prijs is ook betaalbaar ze letten namelijk op de kleintjes.
robert  | 20/04/19  22:44:46 | Winkelbeoordeling :
De website van deze supermarkt biedt ruime mogelijkheden om op je gemak thuis je boodschappen uit te zoeken voor de komende week. Het bespaart je een hoop tijd als je geen zin hebt om naar een winkel van bijvoorbeeld AH te gaan
Jacks Teller  | 22/04/19  06:40:47 | Winkelbeoordeling :
Wij doen al jaren onze boodschappen bij Albert Hein, vooral om de goede kwaliteit van de producten en ook een heel ruim assortiment hebben. Ook kan je via de site van ah online je boodschappen bestellen, zodat ze het ook komen bezorgen, wanneer jezelf wilt ook dat gaat allemaal super makkelijk!
Jan Metaal  | 19/04/19  17:30:59 | Winkelbeoordeling :
Soms ben je gewoon niet in staat om boodschappen te doen, daarom is ah.nl een geweldige oplossing, als ik dus te weinig tijd heb bestel ik het via de site en ga het later zelf ophalen, prima oplossing dan! maar boodschappen doen is dan ook niet echt mijn hobby!
Elfriede Tol  | 18/04/19  22:19:23 | Winkelbeoordeling :
Vroeger heel vroeger heette het dat AH 's producten heel hoog van waarde waren maar heel duur. tegenwoordig is de waarde nog heel hoog maar de prijzen naar normale standaarden zijn gebracht, Bravo AH
Myrthe Postma  | 16/04/19  20:56:07 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk vanuit huis boodschappen doen. Groter assortiment dan in de winkel, en het wordt bij de deur afgeleverd! Handig als je weinig tijd hebt om boodschappen te doen door bijvoorbeeld werk of studie
Miriam piccin  | 16/04/19  01:04:12 | Winkelbeoordeling :
Ik doe altijd mijn boodschappen bij Albert Hein. Ik vind dat ze een groot assortiment hebben met aantrekkelijke prijzen. Ook zijn er veel aanbiedingen elke week. Ik ben zeer te spreke erover en raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen bij Albert Hein.
Edwin Megazen  | 12/04/19  14:27:14 | Winkelbeoordeling :
ik ben een trouwe klant van de ah doe er 3a4 x per week boodschappen ze hebben ruime assortiment a en b producten en daarom ook verschillen in prijs ze hebben regelmatig aanbiedingen of acties en als je die een beetje in de gaten houd. en ook de 35% stikker in de gaten houden
Hanny Van Eden  | 10/04/19  08:53:37 | Winkelbeoordeling :
Bestel al vanaf het begin bij ah super snelle en goede service .en mocht er perongeluk een keer wat fout gaan wat altijd kan gebeuren wordt het altijd netjes opgelost . ben er heel blij. Ook super aanbiedingen
els veldt  | 07/04/19  15:10:49 | Winkelbeoordeling :
Heel handig de bestel service van AH ! Zelf je boodschappen doen op de website veel mooie aanbiedingen en het thuis laten bezorgen wanneer jij dat wilt! Wel goed kijken naar de bezorgkosten want die verschillen sterk per dag en per uur!
Amanda Zwaan  | 03/04/19  22:00:11 | Winkelbeoordeling :
Mijn bootshapen vers van de ah besten supermarkt alteid vriendelijk en alles te krijgen prima service zou niet zonder deze supermarkt kunnen tot laat in de avond nog even bootshapen kunnen doen supper
LJD Arnold  | 02/04/19  16:15:13 | Winkelbeoordeling :
Dit is een overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke website! De site bevat een ruime keuze uit food- en nonfood-producten. Regelmatig interessante aanbiedingen. Makkelijk selecteren en bestellen; werkt snel.
Marco Van Den Brink  | 01/04/19  22:18:03 | Winkelbeoordeling :
Nette website overzichtelijk en makkelijk toegankelijk. Zeer uitgebreid assortiment ook al zijn ze misschien niet overal de goedkoopste mee er zijn genoeg artikelen met een leuke prijzen, bijvoorbeeld het ah eigen merk. Word gewoon bij je thuis afgeleverd. ik vind het super.
tim koolen  | 29/03/19  01:30:03 | Winkelbeoordeling :
de albert heijn is vewelding ze hebbnen alles in de winkel staan wat je je maar kan bedrnken je hoeft niet naar een andere winkel als je bij albert heijn bent langsgeweest super service ook als je laat bezorgen
Marianne Jansen  | 26/03/19  12:40:52 | Winkelbeoordeling :
Albert hein is een supermarkt waar je alles kunt kopen,het brood,vlees,groente en fruit is altijd vers. Het is een schone winkel en het personeel neemt de tijd om je te helpen,ook zijn er goede aanbiedingen.
Gerrit Finke  | 26/03/19  09:47:09 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn was is en blijft mijn supermarkt. Ik kan daar alles kopen wat ik nodig heb. Ze hebben ruime keuze in zowel A-merken als Eigen merk. Biologische. Dus waarom zou ik dan moeten veranderen van Supermarkt. Happie doet je bij Appie.
=Derks  | 22/03/19  18:10:40 | Winkelbeoordeling :
De fijnste winkel voor mijn boodschappen. Ook de bezorgservice is top, moet je uitproberen. In het weekend lekker hapjes proeven, veel recepten die origineel zijn. Goede aanbiedingen zodat je nooit teveel betaalt.
Fred Gasselich  | 20/03/19  07:00:19 | Winkelbeoordeling :
Onze boodschappen halen we bij de Albert Heijn of laten onze boodschappen bezorgen als we wat minder tijd hebben, super ideaal allemaal bij AH, geweldige winkel, groot en altijd opgeruimd en altijd alles op voorraad. Leuke bonusaanbiedingen en vriendelijk personeel bij ons in de stad.
Bram Schars  | 16/03/19  14:21:43 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Albert Heijn in Haarlem en de bezorgservice super goed. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik kies voor Albert Heijn voor de goede service, goede produkten en het aardige personeel.
Burcu  | 17/03/19  18:32:21 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijen is een top supermarkt met heel veel acties. Ik vind het makkelijk en snel om mijn aankopen online te doen. Ik ben hier hartstikke tevreden mee. Ik doe mijn boodschappen zowel in de winkel als onlilne
RPP Lemlijn  | 18/03/19  11:40:13 | Winkelbeoordeling :
Hele prettige webshop heeft AH. Duidelijk en overzichtelijk waar je producten kunt vinden en hoe je ze kunt bestellen. Goede service, je kunt zelf aangeven welke tijd het geleverd dient te worden en ze hebben heel veel producten. Goede prijs- kwaliteit verhouding.
Rens Plaschek  | 17/03/19  12:00:03 | Winkelbeoordeling :
Er zijn winkel met nu ook een hele goede website fijn dat ze eten ook thuis bezorgen Het is een overzichtelijke site en duidelijk Ik kan wel weg goed vinden dus ik zou het zeker adviseren vooral omdat het na €20 gratis bezorgen is
caroline  | 12/03/19  10:30:36 | Winkelbeoordeling :
Een handige webshop om te gebruiken. Je hoeft dan niet naar een ah-winkel te gaan om je dagelijkse boodschappen te doen. Dat bespaart een hoop tijd, zeker als je boodschappen worden thuisbezorgd. Voor het aanbod hoef je het ook niet te laten.
Jane Sterling  | 11/03/19  19:59:18 | Winkelbeoordeling :
Boodschappen doen is niet echt mijn hobby. Soms ben je ook niet in staat om te gaan. Daarvoor is ah.nl een geweldige oplossing. Als ik te weinig tijd heb bestel ik het via de site en ga het later zelf ophalen, prima oplossing dan!
ROBERT Lutgert  | 11/03/19  14:21:37 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Heeft ook prima artikelen voor een altijd lage prijs dus ook een winkel voor de kleinere beurs. Prima behulpzaam personeel en vriendelijke bediening !!
Ilonka  | 11/03/19  09:28:37 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen paar weken boodschappen besteld via AH.NL. Wat een gemak, 10 minuten om alles in mijn mandje te stoppen en een dag later word het bezorgd. Geen wachtrijen meer in de winkel, ik kan het iedereen aanraden!
Jauqueline 't Jong  | 09/03/19  09:42:39 | Winkelbeoordeling :
Met kerst een box besteld voor te gourmetten, deze ook gekregen, maar voor 4 personen niet veel dus andere schaal uit de vriezer gehaald.Dit gemeld. Kreeg een te goed bon maar wat er niet bij werd gemeld is dat je dan wel eerst voor €70.moet bestellen anders werkt de code niet
Johan Knippels  | 11/03/19  08:06:02 | Winkelbeoordeling :
voor het eerst via ah.nl besteld en laten bezorgen. moet zeggen dat alles gewoon weg makkelijk en foutloos werd geleverd. handig in krat die ik volgende keer kan inruilen. ook keurig netjes cashback registratie en mijn airmiles en zegels ook dik in orde. ik ben overtuigd.
Bianca  | 07/03/19  06:34:16 | Winkelbeoordeling :
Een handige manier om snel je dagelijkse boodschappen thuis te laten bezorgen, zodat je niet naar een drukke supermarkt hoeft te gaan en in de rij bij een kassa moet wachten om af te rekenen. Bespaart je een hoop tijd en je kan thuis alles rustig bekijken.
Aya Zohra Salah  | 02/03/19  17:45:33 | Winkelbeoordeling :
Heel fijn om hier iets te bestellen, je krijgt zomaar cashback en je hoeft er nauwelijks iets voor te doen. Ik ben hartstikke tevreden. De uitbetaling gaat snel. Ik raad zeker aan om deze site met nucash te bezoeken!
Froukje Rooy de  | 04/03/19  09:33:10 | Winkelbeoordeling :
Via de computer komen de nieuwe aanbiedingen binnen voor de persoonlijke bonus van de geldige week.Bovendien zijn er andere aanbiedingen de bonus aanbiedingen voor alle klienten.Op dit moment zijn er weer kortingen van 50 procent.
Richard Storm  | 23/02/19  07:24:19 | Winkelbeoordeling :
Het is een zeer fijne, goede webshop. Alles goed te vinden. Prima overzichtelijk. Het is voordelig en groot assortiment. Echt een aanrader voor iedereen die zijn of haar boodschappen via internet wil gaan bestellen.
Ilonka  | 28/02/19  17:56:39 | Winkelbeoordeling :
Boodschappen opgehaald bij een pick-up point van Albert Heijn. Zo gemakkelijk, binnen een minuut staan je boodschappen in de auto. Scheelt heel veel moeite en tijd! Kost ook maar 2,50 en een euro op zaterdag.
emma govers  | 24/02/19  10:28:39 | Winkelbeoordeling :
wat is dit een gemak, ik ben helemaal fan je besteld gemakkelijk je producten snel besteld en snel geleverd je komt niet meer in de verleiding om meer te kopen dan je eigenlijk nodig hebt en met een glimlach brengen ze de boodschappen binnen hier wordt ik helemaal blij van
Anoniem  | 01/03/19  07:30:06 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Albert Heijn een hele prettige winkel, zowel fysiek als online. Fysiek doe ik er vaak mijn boodschappen, maar laat ook af en toe de boodschappen thuis bezorgen. De kwaliteit is goed, er zijn vaak leuke persoonlijke acties met de AH bonuskaart.
Chanel West Coast  | 23/02/19  16:26:18 | Winkelbeoordeling :
Wij gaan steeds meer online boodschappen doen bij AH, het is niet goedkoper, maar het scheelt wel een hoop tijd, daar wil ik dan wel voor betalen. De service is ook prima. De bezorgers zijn altijd vriendelijk, voor ons een echte uitkomst.
Marc Houtepen  | 20/02/19  10:33:39 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn is een superfijne supermarkt, die ook nog eens een hele fijne webshop hebben. De site is erg gebruiksvriendelijk en je kunt makkelijk selecteren op aanbiedingen of bepaalde producten. De functie vanuit de allerhande recepten is helemaal super!
Danique  | 15/02/19  21:22:35 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor de eerste keer bij de albert Heijn besteld en het beviel me goed, alleen twee minpuntjes dat de bezorgkosten best wel prijzig zijn en de bezorgtijden heel erg uit elkaar liggen. Het is makkelijker dan in de winkel boodschappen te doen
Jaco Tol  | 12/02/19  12:50:33 | Winkelbeoordeling :
Een leuke site om online boodschappen te doen. De boodschappen worden keurig op tijd afgeleverd in blauwe statiegeld kratten. Deze nemen ze bij een volgende bestelling weer mee, maar ook de flessen. Alleen zouden er geen verzendkosten berekend moeten worden vanaf een bepaald bestelbedrag.
Harry Webber  | 11/02/19  14:30:00 | Winkelbeoordeling :
Wij doen onze boodschappen altijd bij AH, we weten alles daar goed te vinden en vinden er ook altijd wat we moeten hebben, hebben we minder tijd, bestellen we gewoon online onze boodschappen! De klantenservice is ook heel goed, ik voel me wel prettig en vertrouwd bij de AH.
Christini Induzzi Lopes  | 05/02/19  12:34:06 | Winkelbeoordeling :
Ik shop altijd bij AH. Ik hou van de variëteiten. Ik hou van de bonuskaart. Ik sta op het punt om een gratis voedselkrat te verdienen. Ik win altijd met AH. en aanbevelen aan iedereen die houdt van goede service, prijs en kwaliteit.
Hennie Loriaux  | 31/01/19  20:34:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met ah.nl Groot assortiment van heel veel artkelen ,en interessante aanbiedingen en acties met interessante prijzen.Goede service in winkels en leuke spaaracties
Cindy Cornelisse  | 29/01/19  12:44:09 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt makkelijk en iedereen aan te bevelen! Online boodschappen doen, gewoon op je gemakje vanaf de bank. Vaak gratis bezorgmogelijkheden bij aankoop van bepaalde producten. Krijg half uur voordat bezorger komt smsje.
john velema  | 23/01/19  02:00:51 | Winkelbeoordeling :
helle mooi waar ik werk van gemakken zie er heel goed uit ga zo door er mijn ah heel goed winkel daar moet is kijk er op ah zie er heel goed uit kom er elk week in de winkel werk heel leuk mensen daar in de winkel jij word er goed geholpen
Mark Van der Baan  | 22/01/19  15:10:16 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk te bestellen en ontvangt alles snel. Erg tevreden. Alles is erg overzichtelijk en de met de allerhande kun je op een makkelijke manier toch snel iets lekkers maken en fijn dat het allemaal automatisch in het madje wordt gelegd
Natalia Diachkina  | 21/01/19  19:08:39 | Winkelbeoordeling :
Prachtige winkel! Mijn favoriet . Super goede aanbiedingen , altijd verse producten. Heel goede keuze van dieren eten. Altijd verse brood en super lekkere taartjes. Ik ga paar keer per week naartoe .Aanrader!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,50 CASHCOINS Libelle
visit register click click