H&M

BCC Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over BCC

Wat je ook zoekt op elektronisch gebied, je vindt het met korting bij BCC!

Bij BCC staat centraal: "High Service, Low Pricing. BCC biedt jou als consument een enorm assortiment met een uitgebreide service. In het assortiment vind je een ruime keuze op o.a. het gebied van Huishouden, Beeld & Geluid, Computer & Gaming en Persoonlijke verzorging. Bij BCC vind je dus altijd precies dat product waar je naar op zoek bent. Zodra je bestelling voltooid is kun je kiezen of je de bestelling zelf afhaalt in één van de 50 vestigingen of dat je hem tegen geringe kosten thuis laat bezorgen. Wees verzekerd van de laagste prijs en de beste service bij BCC.

BCC Beoordelingen

Jacks Teller  | 08/01/20  20:28:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij BCC een vaatwasser besteld en die was keurig op tijd geleverd. Vakbekwame monteurs voor de vaatwasser en bovendien erg vriendelijk. Alles netjes opgeruimd en de oude vaatwasser meegenomen. Voor herhaling vatbaar, maar dan hopelijk voor een ander soort apparaat.
Freddy Maertens  | 13/11/19  06:49:01 | Winkelbeoordeling :
Mijn ankopen gaan altijd zonder problemen bij BCC. Ook nu weer, de levering van een wasmachine was perfect geregeld tot en met het naar boven tillen en aansluiten en gelijk de oude retour. Goede service van BCC!
Gio Santana  | 06/11/19  09:00:37 | Winkelbeoordeling :
Hele goede ervaringen met BCC, mijn Dyson ventilator maakte na een aantal maanden al ongewenste bijgeluiden en kon niet meer worden gerepareerd door de fabrikant. Ik kreeg de keuze geld terug of gelijk een nieuw apparaat uitzoeken, prima!
Flash Gordon  | 28/10/19  13:08:54 | Winkelbeoordeling :
Zojuist een MacBook Pro gekocht bij BCC, na het kopen van een iPad Pro die bleek niet te voldoen aan de eisen van mijn werkzaamheden. Erg fijn om die mogelijkheid te kunnen benutten om iets uit te kunnen proberen. En dan na zo'n constatering je spullen gewoon weer te kunnen inruilen.
Veronika Kalou  | 18/10/19  07:24:26 | Winkelbeoordeling :
Carkit besteld bij BCC, het product werd dezelfde dag nog verzonden. Een dagje later gearriveerd dan vermeld maar netjes op de hoogte gehouden via sms en mail door zowel BCC als PostNL. Ik ben zeer tevreden over het verloop en de aankoop, BCC is echt een aanrader, helemaal top!
Samantha Van de merbel  | 26/09/19  14:53:49 | Winkelbeoordeling :
De BCC vind ik een hele fijne online shop. Het is overzichtelijk en makkelijk. Het assortiment is uitgebreid. Hier ga ik vaak heen/bestel online voor apparatuur die ik nodig heb. Ik zou BCC zeker aanbevelen.
Henrie Nak  | 20/09/19  07:15:44 | Winkelbeoordeling :
Ik heb pas nog een wasdroger gekocht en na wat strubbelingen met BCC is het netjes opgelost en kreeg ik zelfs een waardebon van 40 euro waarvoor hartelijk dank voor deze moeite, ga mijn waardebon ook zeker gebruiken bij BCC!
Marianne Gommers  | 08/09/19  17:46:41 | Winkelbeoordeling :
Erg goede ervaring met BCC . Gratis bezorgen en klein apparaten ook eventueel ophalen in de winkel. Is ook handig voor mij want winkel is in de buurt. Maar erg makkelijk en gelijk cashcoins verdienen.
Chanel West Coast  | 02/09/19  10:44:09 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden een nieuwe wasmachine besteld en keurig op tijd geleverd. Vakbekwame monteurs voor de wasmachine en bovendien erg vriendelijk. Alles netjes opgeruimd en de oude wasmachine meegenomen. Voor herhaling vatbaar, maar dan hopelijk voor een ander soort apparaat.
Ben Thuis  | 26/08/19  13:45:12 | Winkelbeoordeling :
Ik ben tevreden over BCC, 3 weken geleden mijn nieuwe koelkast geleverd gekregen, helaas met schade. De vervoerder heeft de schade gelijk eerlijk gemeld aan mij en gaf mij de optie om de koelkast toch af te nemen met een korting, dit werd netjes financieel afgehandeld..
Danielle Maas  | 27/07/19  00:20:05 | Winkelbeoordeling :
super winkel met super service. als iets niet goed is bellen en het wordt meteen geregeld. En als iets niet op voorraad is wordt je gelijk gebeld wanneer het weer beschikbaar is en wanneer he het graag geleverd wilt hebben.
Fred Bonaparte  | 24/05/19  06:56:08 | Winkelbeoordeling :
Vaatwasser aangeschaft bij BCC en deze is bezorgd en geplaatst. de installatie duurde eigenlijk 10 minuten, maar nu bijna 2 uur omdat het oude apparaat bijna niet te verwijderen was, het leek of de keuken er om heen gebouwd was. de installateurs hebben er veel voor moeten, klasse!
Berry Stevens  | 15/05/19  11:18:53 | Winkelbeoordeling :
Aankoop ging zonder problemen bij BCC. Ook de levering van het wasmachine was perfect geregeld tot en met het naar boven tillen en aansluiten en oude retour. Goede service en vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden over BCC
Ferry Swinkels  | 01/05/19  14:33:56 | Winkelbeoordeling :
Topservice van BCC! Gistermiddag aankoop gedaan volgende dag gelijk in huis. Beter kan niet! Dankjewel! En gelijk mijn oude televisie weer meegenomen, en als mijn nieuwe tv niet beviel, kon deze weer gelijk retour, prima service van BCC!
Fred Gasselich  | 06/02/19  19:32:44 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering van de AEG wasmachine die ik online had besteld bij BCC. De dag voor levering een email met bezorginformatie. Op de dag van levering netjes een sms ontvangen met daarin tijdvak en bezorgtijd. Levering was snel, uitleg wbt wasmachine had misschien wat uitgebreider gemogen.
Jane Sterling  | 21/01/19  15:05:56 | Winkelbeoordeling :
Ben zeker tevreden over BCC, mijn aankoop ging zoals gewoonlijk van BCC zonder problemen. Ook dus de levering van mijn wasmachine was perfect geregeld tot en met het naar boven tillen en aansluiten en oude gelijk retour. Goede service en vriendelijk personeel.
Sjaak Swart  | 04/01/19  18:14:06 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij BCC een Samsung wasmachine besteld. Op de site stond vandaag besteld, morgen in huis, dat was helaas vanwege de leveringsafspraak niet mogelijk. Dit was natuurlijk wel begrijpelijk, installatie verliep zeer vlot. Machine geplaatst en mijn oude wasmachine ging weer meteen retour, perfect!
Janny Sterling  | 10/12/18  10:44:06 | Winkelbeoordeling :
Vaatwasser besteld en keurig op tijd geleverd. Vakbekwame monteurs voor de vaatwasser en bovendien erg vriendelijk. Alles netjes opgeruimd en de oude vaatwasser meegenomen. Voor herhaling vatbaar, maar dan hopelijk voor een ander soort apparaat.
Assumar Gellis  | 07/12/18  09:45:51 | Winkelbeoordeling :
Perfecte communicatie met betrekking tot het leveren van de wasmachine van BCC. Geen hele dagen wachten op een leverancier, maar gewoon we zijn er tussen 8 en 10 en nog even een net belletje rond 9 uur dat ze onderweg zijn, perfect!
Veronique Bam  | 24/10/18  09:16:51 | Winkelbeoordeling :
Koelkast was niet op voorraad in de webshop, maar kon dan wel thuis bezorgd worden binnen een aantal dagen op onze gewenste dag, dat was super handig. Prettige levering, artikel werd bezorgd in de woning op de gewenste plaats, prima service van BCC!
Rick Ricciardo  | 16/10/18  08:40:46 | Winkelbeoordeling :
Koelkast gekocht via BCC. De website is erg prettig in gebruik: je kan selecteren per type wat het zoeken erg makkelijk maakt, Je kan sorteren op prijs, dus je keuze is snel gemaakt. Er is ook een vergelijktool, waardoor je de verschillen kan vergelijken. BCC maakt het dus wel erg makkelijk!
Pieta Bambergen  | 13/10/18  19:06:50 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling bij BCC, het product werd dezelfde dag nog verzonden. Een dagje later gearriveerd dan vermeld maar netjes op de hoogte gehouden via sms en mail door zowel BCC als PostNL. Ben zeer tevreden over het verloop en de aankoop, echt een aanrader, helemaal top!
Cindy Kalou  | 08/07/18  08:18:59 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden de verkeerde carkids gekocht, hadden wel aan een medewerker gevraagd of ze paste, en die zei dat ze altijd paste, wij opengemaakt en geprobeerd, ze paste niet, terug naar BCC , uitgelegd en kregen meteen nieuwe, dus dat was wel geweldige service van BCC
Rob Dyrdek  | 04/07/18  06:40:39 | Winkelbeoordeling :
BCC heeft niets teveel beloofd, Wasmachine werd inderdaad op zondag netjes op tijd geleverd en gratis aangesloten. Helemaal volgens verwachting en hebben er al enkele wasjes mee gedraaid, doet het super en is ook nog eens fluisterstil, perfecte service van BCC !!
Adri Veltman  | 30/06/18  19:38:03 | Winkelbeoordeling :
Via de webshop van BCC gisteren een klein kookplaatje gekocht. En natuurlijk binnen 24 uur ontvangen. Alleen, er zat een waterkoker in de doos. Via de winkel weer ingeleverd. Honderdduizend excuses. Nu wachten tot maandag.
Jan Buffel  | 29/06/18  08:54:38 | Winkelbeoordeling :
BCC neemt de tijd om met jou de producten uit te zoeken middels goed advies en oog voor detail waar je als klant overheen kijkt. Vervolgens krijg je een vlotte levering en/of installering. Zelfs bij een retour wordt het product weer gewoon teruggenomen zonder moeilijk doen. Top service !!!
Harrie Knarrie  | 22/05/18  07:35:34 | Winkelbeoordeling :
Via BCC een Samsung AddWash wasmachine besteld. Op de site stond vandaag besteld, morgen in huis, maar dat was helaas vanwege de leveringsafspraak niet mogelijk. Dit is natuurlijk wel begrijpelijk. De installatie verliep zeer vlot. Machine geplaatst en mijn oude wasmachine weer retour, perfect!
Kluk Kluk  | 16/05/18  08:54:32 | Winkelbeoordeling :
een volledig geïmpregneerde vaatwasser aangeschaft bij BCC en deze is bezorgd en geplaatst. de installatie duurde ipv 10 minuten bijna 2 uur omdat het oude apparaat bijna niet te verwijderen was, het leek of de keuken er om heen gebouwd was. de installateurs hebben er veel voor moeten, klasse!
Pieta Bambergen  | 05/05/18  11:29:00 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over BCC. Aankoop ging zonder problemen. Ook de levering van een wasmachine was perfect geregeld tot en met het naar boven tillen en aansluiten en oude retour. Goede service en vriendelijk personeel.
Pieta Bambergen  | 02/05/18  07:19:10 | Winkelbeoordeling :
Vorige week mijn nieuwe koelkast geleverd gekregen, helaas met schade. De vervoerder heeft de schade gelijk eerlijk gemeld aan mij en gaf mij de optie om de koelkast toch af te nemen met een korting, dit werd netjes financieel afgehandeld. Ik ben dus tevreden over BCC.
Anouska Poetin  | 30/04/18  09:46:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een nieuwe pc en monitor aangekocht bij BCC in Spijkenisse, je wordt zeer prettig te woord gestaan, je krijgt goede mondelinge uitleg bij elke vraag die je hebt. .Ik ben zeer deskundig te woord gestaan. En dat was voor mij de aanleiding dan ook om mijn aankoop in deze winkel te gaan doen.
Ka Wong  | 09/03/18  15:32:47 | Winkelbeoordeling :
Bestelling snel geplaatsten snel afhalen. Bij afhalen bleek Coolblue goedkoper te zijn. Restitutie werd snel geregeld echter erg jammer dat dat een week kan duren. Daarom de service laag beoordeeld. Aankoopbedrag van een grote tv is geen kleingeld voor mij en vind het dus onprettig zo lang wachten.
Marianne Hiemstra  | 26/02/18  18:16:35 | Winkelbeoordeling :
HIGH SERVICE en LOW PRIZING klopt ook inderdaad bij BCC. Misschien zijn er goedkopere outlet voor witgoed en computers ed. Maar bij BCC krijg je hele goede service voor en na de aankoop. Ze hebben mij nog nooit teleurgesteld.
Olivier  | 20/02/18  13:36:34 | Winkelbeoordeling :
BCC heeft een heel ruim assortiment elektronica producten tegen zeer scherpe prijzen. Vooral de aanbiedingen zijn erg de moeite waard. Levering van je bestelling vindt vaak al de volgende dag plaats. Goede service en vriendelijke medewerkers.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL2020
H&M
visit register click click