Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

SYLWIA Smosarska  | 18/02/19  10:43:17 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop, met een groot assortiment waarbij er genoeg keuze is voor van alles, en verschillende soorten varianten voor alles. Bij misgelopen retouren of defecte artikelen worden de zaken heel snel verholpen, en wordt alles met goede service afgehandeld.
Shana Devisch  | 19/02/19  14:15:40 | Winkelbeoordeling :
hele goede kwaliteit! super snelle verzending voor iedereen aanteraden nooit problemen mee gehad makkelijk achteraf betaling! makkelijk vindbaar vrienden en familie heel positief hierover en raad het ook iedereen aan
Melody  | 19/02/19  08:19:53 | Winkelbeoordeling :
Bestel regelmatig bij bol.com is een makkelijke site je weet waar je aan toe bent. Beschrijving is erbij geschreven weet je ook wat het product kan. Heb een oral B elektrische tandenborstel via de site gekocht. Meer dan blij met mijn aankoop. Nadat de bestelling betaald was volgende in huis!!
Dave Donk  | 17/02/19  09:04:51 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel regelmatig wel iets bij Bol.com en eigenlijk altijd de juiste producten tijdig in huis, ook van externe verkopers. Heb nog nooit contact hoeven te hebben met de klantenservice, dus hoe die is weet ik niet, betekent dus wel goed!
Tinus Bannink  | 17/02/19  19:38:14 | Winkelbeoordeling :
Snelle bezorging en pakketjes goed verpakt, wat erg fijn is bij breekbare dingen. Makkelijk retourneren via bol.com Ook is op de site bijna alles verkrijgbaar. Kortom erg tevreden over de goede service bij deze winkel.
Jan Willem Brunt  | 17/02/19  13:36:34 | Winkelbeoordeling :
Al jarenlang vaste klant bij Bol.com tot zover geen enkele problemen ervaren, zelfs als ik een product terugstuur gaat het goed en voldoen aan de thuiswinkel waarborg (voor mij wel belangrijk dat ik ook de producten krijg waarvoor ik betaal en met goede afhandeling)
Jooske van der Burg  | 15/02/19  12:35:54 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een zeer ruim assortiment op alle gebieden. Zeer veel andere leveranciers onder hun dak. Snelle service, goede klantenservice. Retourenservice. Zeer voordelige verzendkosten. Ben hier al jaren klant, eerst alleen voor boeken en muziek, al jaren voor het halve huishouden. Cashback!
P Voogt  | 13/02/19  10:08:33 | Winkelbeoordeling :
Via Gekkengoud.nl kun je snel en extra sparen door online aankopen bij bol.com. Wil jij ook genieten van de voordelen van Gekkengoud en vergoedingen ontvangen bij online aankopen? Koop dan via Gekkengoud bij bol.com.
Hanske Verheijen  | 12/02/19  19:59:00 | Winkelbeoordeling :
bol.com een zeer goede partner voor boeken die over de wielersport gaan super voordelig en snelle levering !!!!!! Ik koop hier ook andere producten waar ik zeer tevreden over ben en heb bij bol.com nog nooit geen problemen ergens mee gehad !!!!!
Chris Slappendel  | 12/02/19  12:54:49 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een fijne internetsite om bij te bestellen goede service goede prijs en kwaliteit en snel service vriendelijk altijd bereid om te helpen als er iets mis is met product of s ervice en het is fijn dat ze aan cashback meedoen
Kees Kivits  | 11/02/19  21:02:53 | Winkelbeoordeling :
Altijd alles besteld goed verzorgd ,mooie leuke prijs.dus goede producten geleverd.Dus als wij iets nodig hebben eerst altijd bij bol.com kijken voor een goede prijs en ook een goed product.Dus als jullie ook iets willen kopen ga naar bol.com
Carla  | 11/02/19  21:03:50 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een handige webshop om op een eenvoudige en snelle manier aan een gevarieerd aantal goederen te komen. Het is daarbij prettig dat de bezorgkosten vaak nihil zijn zodat je dan ook geen extra kosten hoeft te maken.
Pgm Krijnen  | 11/02/19  21:34:21 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop, zeer snelle levering. Zowel voor huishoudelijke artikelen, kantoorartikelen enz... Aan te bevelen om hier je producten te kopen. Een gevarieerd aanbod van goederen en artikelen. Deze webshop hen ik bij mijn vrienden aanbevolen.
Gabrielle Kok  | 12/02/19  09:50:23 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden, leveringen zijn altijd snel. Verzending kan beter (een boek los in een grote doos bijvoorbeeld vind ik niet een manier van veilige verzending). Mocht er iets niet goed zijn wordt ik altijd netjes geholpen en krijg snel mijn geld terug.
Huub Schaap  | 05/02/19  18:42:40 | Winkelbeoordeling :
Ruim aanbod, voor iedereen wat te vinden, bijzonder snelle levering zonder poes pas en geen gezeur als het niet goed is. Perfecte site. Kan het iedereen aanbevelen die iets zoek voor zich zelf of anderen.
Alexandra Henkes  | 07/02/19  09:24:03 | Winkelbeoordeling :
dinsdagmiddag een stofzuiger besteld en alles woensdag al binnen, enige nadeel is dat de pakketjes van verschillende aanbieders komen en dus ook door verschillende bezorgd worden. Waardoor je dus in diverse tijdvakken bezorgd krijgt. maar verder Prima geregeld.
Colin  | 08/02/19  09:49:45 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een webwinkel met een zeer uitgebreid assortiment. De artikelen zijn nagenoeg altijd van goede kwaliteit. Mocht er iets mis zijn is de klantenservice van bol.com uitmuntend. Ik ben een vaste klant en zal het ook blijven.
Danielle Spoor  | 08/02/19  11:27:43 | Winkelbeoordeling :
Superhandige webshops waar je alles makkelijk kan vinden en ze ook bijna alles hebben. Vanaf 20 euro gratis verzende en niet pas nij 50 euro of hoger. Ook kun je ervoor kiezen om de verzendkosten per jaar af te kopen. Alles snel verzonden! Super winkel!
Maurice Remy  | 10/02/19  11:41:21 | Winkelbeoordeling :
Mooie duidelijke en heldere site met een groot assortiment. Het bestellen van artikelen is zeer simpel. Duidelijke winkelwagen, welke snel te corrigeren is. Het afleveren van de artikelen gaat ook zeer snel en correct.
Jawad Bahri  | 10/02/19  16:55:31 | Winkelbeoordeling :
vind het een top winkel heb ee]r nooit eerder iets geks mee gemaakt,altijd op tijd en vooral best betaalbaar,ligt er dan natuurlijk uit wat je koopt maar om het maar kort samen te vatten,eigenlijk niets aan verandere
Rio Victorina  | 05/02/19  21:19:16 | Winkelbeoordeling :
hoi hoi ik ben echt blij met jullie levering en afhandeling van pakketjes en heb alles optijd binnen gekregen en contact gehad en ik ben netjes geholpen en goed afgehandeld dus super blij met jullie bedankt
Melissa Brandenburg  | 06/02/19  23:59:25 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een hele fijne site, het is heel erg overzichtelijk, je krijgt goede hulp en klantenservice is top! De prijzen zijn vaak lager dan andere winkels en je hebt alle producten heel erg snel binnen.
Sjoerd Mak  | 08/02/19  16:34:26 | Winkelbeoordeling :
Super Webshop, spullen bijna altijd binnen een dag thuis. En altijd goeie producten. Laatst nog een nieuwe blender gekocht. Bij bol was die het goedkoopst, en had ik hem het snelst in huis. Bol is ook ideaal voor cadeaus omdat de keuze zo groot is.
Dennie Woudenberg  | 09/02/19  09:15:20 | Winkelbeoordeling :
Ik shop al jaren bij Bol.com en ben niet van plan dat gauw te veranderen, de service is altijd goed de acties die er zijn zijn top. Ook ben ik lid van select waarmee je dus bespaard op je verzendkosten, ik vind dit de ideale manier van bestellen.
 | 10/02/19  19:14:15 | Winkelbeoordeling :
fijne webwinkel met veel verschillende producten. goede klantenservice. de prijzen zijn wel soms aan de hoge kant, helemaal wanneer je net onder de 20 euro zit met je bestelling en je ook nog verzendkosten moet betalen.
Janny Sterling  | 11/02/19  14:54:46 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren naar volle tevredenheid bij Bol.com. Snelle levertijden en goede retourservice. Meestal goed geprijsd in vergelijking met andere verkopers, Bol.com heeft een goed werkende website en een echte aanrader!
Els Veldt-de Keijzer  | 08/02/19  13:24:38 | Winkelbeoordeling :
geweldige webshop! mooie aanbiedingen,bijna alles waar je naar op zoek bent is hier te krijgen! en bijna alle producten heb je binnen 24 uur in huis! bestel al jaren hier nog nooit 1 klacht gehad! Doen!
m.w. Lebbink  | 06/02/19  19:22:37 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is het beste wat me kon overkomen. Mijn vriendin bestelt ook via bol.com met mijn account. Ik krijg de bonuspunten en spaar dubbel. Geweldig. Ze hebben alles wat ik zoek, ook tweedehands. Leveringstijden kort.
Astrid  | 08/02/19  12:28:30 | Winkelbeoordeling :
supergoede aanbiedingen en ook nog een snel en goed bezorgd. Nog nooit iets gekocht wat niet aan de eisen voldeed. Echt een aanrader om iets te zoeken hier wat je elders wilde gaan kopen. Meestal is bol goedkoper!
emma van moorsel  | 07/02/19  05:30:13 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een winkel met een ontzettend breed assortiment een hele duidelijke webwinkel waar je makkelijk alles kan vinden de doordat de menu's voor te zoeken heel erg overzichtelijk zijn ze leveren erg snel en correct
Ivonne Huijskens  | 09/02/19  00:13:53 | Winkelbeoordeling :
Geweldig tv kapot net voor de kerst. Direct besteld en geleverd. Wat een keuze. Ik was zelf nog níet bekend met deze manier van kopen. Maar heerlijk vanaf de bank uitgebreid je keuze maken . Wat wil je nog meer.
Sanne Reinink  | 09/02/19  21:55:08 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webshop kun je een snelle levering verwachten. Verder hebben ze een uitgebreid assortiment en elk product is goed geprijst. Ook is deze webwinkel erg betrouwbaar, ik heb nog nooit gehad dat een product niet geleverd werd.
Manja Prijn  | 05/02/19  22:19:56 | Winkelbeoordeling :
Leuke handige shop. Alles wat je nodig hebt is verkrijgbaar. Ik kom hier vaak om goede aankopen te doen. Zowel voor de persoonlijke verzorging als accessoires. Of voor cadeautjes.... Goede klantenservice en vriendelijk mensen die je te woors staan.
Esther Guit  | 06/02/19  13:51:38 | Winkelbeoordeling :
verkoopt bijna alles wat je kunt bedenken. ruime keuze. prima prijs kwaliteit verhouding. snelle levering. zelfs tweedehands producten beschikbaar. nette aquarate klantenservice. je kunt via.bol ook zelf je eigen boeken verkopen, zij krijgen dan een percentage van de opbrengst. helaas moet je daardoor je boeken voor ( te) veel geld verkopen. waardoor het voor jou rendabeler is.om je boeken via een andere website te verkopen.
Miranda van Dam  | 07/02/19  17:23:43 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een fijne winkel met een uitgebreid assortiment. Goede aanbiedingen, snelle levering en een goede service. Heel fijn is dat Bol.com ook producten van partners verkoopt. Bij Bol.com kan je ook terecht om zelf producten te verkopen.
Jitske  | 07/02/19  19:21:16 | Winkelbeoordeling :
Dit is mijn favoriete webwinkel. Ze hebben echt alles van gsm tot trui Met enquetes verdien ik vaak bonnen die ik dan heel makkelijk inwissel bij bol Betalen kan achteraf en de bezorging is vaak de volgende dag. En verzendkostrn laag of gratis va 20 euro. Ideaal
Corby Wullings  | 10/02/19  13:51:43 | Winkelbeoordeling :
Prettig bedrijf om te kopen!! Mooie prijzen altijd! En vanuit je luie stoel makkelijk om te bestellen!! Dus geen zin om de deur uit te gaan, dan bestel je bij Bol.com!! Ook met retouneren geen moeilijk gedoe ooit mee gemaakt!! Dus een echte aanrader voor iedereen!!!
Ellen Steen  | 10/02/19  19:52:15 | Winkelbeoordeling :
Bestelde een oplaadstekker, voor een Kobo reader, 5 minuten voor de sluitingstijd, met volgende de dag bezorgen, de volgende dag werd deze al voor 12 uur ´s middags geleverd op mijn adres. En de stekker werkt perfect!
Ingrid van der Blom  | 02/02/19  14:44:19 | Winkelbeoordeling :
bol.com vind ik een overzichtelijke website. ik kan er alles vinden wat ik zoek je hebt ook snel je bestelde product in huis. bol.com heeft veel producten in alle prijs klasse. je kan ook avonds je product laten thuis bezorgen.
Anoniem  | 02/02/19  19:48:20 | Winkelbeoordeling :
Had apetamine besteld. Pakketje was heel snel afgeleverd en ze hadden een hele goede service alles was netjes afgeleverd vriendelijke bezorger. Was echt helemaal top ik zou het aanraden om via bol. Com te bestellen
Marsha Uti-Obaseki  | 03/02/19  09:50:56 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is goed online winkel. Ik heb een bestelling gemaakt en levering tijd was snel. En klantservice is ook top
Marieke Fabries  | 01/02/19  15:27:15 | Winkelbeoordeling :
bij bol.com worden de producten snel geleverd. De zoekmachine werkt goed en bij alles is er te vinden. duidelijke app en website. Je kan betalen met AfterPay, Ideal en een bol.com cadeau bon helaas kan je geen airmiles meer inwisselen.
Okke Van De Ven  | 03/02/19  20:49:41 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer fijne site die vanalles heeft echt alles wat je nodig hebt ze zijn zeer vriendelijk en helpen je graag met hun 24/7 bereikbare klanten service soms duurt het even voordat je geld terug is of voordat iets geregeld is maarja dat heeft elke webshop wel dus ik geef 5 van de 5 sterren
Sylvana Debets  | 03/02/19  14:21:16 | Winkelbeoordeling :
fijne winkel heeft vaak leuke aanbiedingen goede service alles wat je besteld is 9 van de 10 keer heel snel in huis als je een kapot product hebt of toch niet naar je wens is dan kun je het gratis terug sturen
Raj Wiericx  | 02/02/19  08:26:40 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze van het product wat ik zocht en daardoor een goede keus hebt kunnen maken.een snelle levering van bestelde producten, maar ook de keus op welke dag is super. Product netjes afgeleverd bij de buren en een kaartje in mijn bus
Saskia Biest  | 03/02/19  10:15:23 | Winkelbeoordeling :
als er iets fout ga sta de mensen van de klantenservice echt voor je klaar om te kijken naar een passende oplossing en ga echt voor je uitzoeken wat er fout is gegaan en gaan er dan ook echt achteraan om het oplossen
Cmj De Beer  | 03/02/19  23:26:05 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend fijne website. Alles in overzichtelijk en waanzinig veel producten. Super goede services. Bestellen ging snel. Makkelijke betaalservice, Vrijdag besteld, zaterdag bezorgd. Netjes verpakt. Ook een makkelijke retourinstructie aanwezig
Bonsma bonsma  | 01/02/19  10:19:54 | Winkelbeoordeling :
Goed, ik ben erg tevreden met deze webshop. Klantenservice is erg goed en de levering. Al mijn producten zijn altijd netjes op tijd bezorgt. Ikgeef deze webshop een dikke 10 plus. Ik zal altijd bij deze site bestellen
sara bkha  | 31/01/19  18:11:56 | Winkelbeoordeling :
goed winkel bijna alles te koop goedkoop snelle levering heb geen slechte ervaringen meee verzendkosten zijn laag ligt aan de verkoper zelf kwaliteit is ook goed goed service geen kapote producten aan gekomen
eliedje  | 31/01/19  16:33:29 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede en vriendelijke service Erg fijne webshop met een enorm groot assortiment koopwaren, regelmatig wat besteld van bol.com en nooit problemen gehad met de verzending van de producten of de producten zelf.
Ineke Westerbeke  | 01/02/19  08:22:33 | Winkelbeoordeling :
duidelijk overzichtelijk en daardoor snel iets te vinden. Bij boeken heel fijn dat ook de tweedehands exemplaren in het overzicht staan. zo kun je makkelijk een keuze maken tussen een nieuw duur of tweedehands goedkoper boek
remond reichwein  | 27/01/19  14:05:54 | Winkelbeoordeling :
een super fijne web winkel met een zeer uit gebreid assortiment goede hulp met live chat mogelijk heden gratis retouren snel geld terug een hele fijne web shop met genoeg artikelen voor iedereen wel wat
Sjaak Swart  | 25/01/19  17:39:14 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig wat besteld bij Bol.com en eigenlijk altijd de juiste producten tijdig in huis, ook van externe verkopers. Heb nog nooit contact hoeven te hebben met de klantenservice, dus hoe die is weet ik niet, betekent dus wel goed!
Henk64  | 28/01/19  10:11:41 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een zeer goede website waar alles te koop is de website is ontzettend duidelijk met vaak de laagste prijs voor de producten soms euro's hoe dat komt weet ik niet maar het is in iedergeval wel heel fijn
NANCY Baadjou  | 28/01/19  20:35:27 | Winkelbeoordeling :
altijd snel in huis. en retour geen probleem. ik ben blij met bol
Natasja Vettor  | 30/01/19  10:10:20 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering. Soms wat opletten omdat het elders goedkoper is, maar bij problemen helpen ze je ook goed. Vind ze zeer klantvriendelijk en er is veel keus. Eventueel retour zenden is ook zo gebeurd.
Marit Stapel  | 30/01/19  11:37:32 | Winkelbeoordeling :
Klant vriendelijk , niet duur, goede service. Uitgebreid assortiment voor zowel babys tot volwassenen. Leuk voor cadeautjes maar ook voor zomaar. Overzichtelijke site. Kan alles heel duidelijk vinden. Ook fijn dat je achteraf kan betalen dat scheelt als je even het geld er niet voor hebt maar het wel wilt kopen. Ook als je iets wilt retourneren gaat dat heel makkelijk. En kosteloos. En je krijgt je geld heel snel weer terug. Ze krijgen van mij gemiddeld vier sterren. Enorm tevreden met bol.com.
CCE Wuijster  | 31/01/19  11:45:55 | Winkelbeoordeling :
Hele goede service. Ook een zeer snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt geleverd. Ik heb veel vertrouwen in deze webshop, en ben daarom al jaren trouwe klant.
Yunus Emre  | 29/01/19  22:25:29 | Winkelbeoordeling :
Heel goed super snel. Ik bestel iets en het wordt de volgende dag geleverd. Soms goedkoper dan in andere winkels.
Lars Ekelschot  | 28/01/19  18:12:50 | Winkelbeoordeling :
De website is erg duidelijk en overzichtelijk. Het kopen van spullen van andere webshops vind ik ook een goed idee alleen er moet meer controle op komen. De klanten service vind ik super goed, je wordt snel geholpen en zijn 24/7 bereikbaar.
marjorie de jong  | 28/01/19  11:53:53 | Winkelbeoordeling :
Fijne website. Als je een aankoop hebt gedaan word het de volgende dag al bezorgd. Is het toch niet naar je wens dan word het weer opgehaald en ontvang je als je al hebt betaald je geld snel terug. Ik raad deze site aan iedereen aan
Henk Epskamp  | 28/01/19  12:38:45 | Winkelbeoordeling :
ik ben zeer blij met de snelle levering. alles is heel duidelijk beschreven. ook vind ik dat ze een groot assortiment hebben wat handig is als je meerdere producten nodig hebt. goede acties die ook vaak aangepast worden.
Christy Dekker  | 27/01/19  13:24:04 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel er niet heel vaak maar het wordt altijd netjes en optijd bezorgd. Me laaste aankopen waren een parfum en een cd. Me volgende aankoop wordt 2 kookboeken, een nieuwe blender en een nieuwe theekoker.
Alain August  | 27/01/19  04:36:58 | Winkelbeoordeling :
zeer tevreden over bol.com. ik koop daar al jaren en heb nooit problemen gehad. en de keren dat er iets aan de hand was, hoefde ik hun maar even te bellen en het werd perfect opgelost voor me! super.
Dora Tuinenburg  | 26/01/19  09:48:57 | Winkelbeoordeling :
Goede snelle service. De prijs is wel erg hoog. De levering is super snel. De kwaliteit is wel goed heb ik tot nu ervaren. Ook is het fijn dat ze echt een heel breed assortiment hebben. En dat je een optie heb soms om het product tweedehands te kopen. Dit hebbeb wij als zeer prettig ervaren.
Fred Gasselich  | 29/01/19  07:30:59 | Winkelbeoordeling :
Prima shoppen bij Bol.com, zowel via Bol als andere partijen maar ook tweedehandse producten wat vooral met boeken ideaal is. Helpdesk van Bol is altijd snel en makkelijk te bereiken indien dit nodig was, met altijd goed advies of een passende oplossing!
Kevin  | 26/01/19  17:44:50 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is echt een webshop waar je alles kunt vinden. En het leuke is dat wanneer je via cashbackkorting besteld, je per bestelling ook nog eens een vergoeding ontvangt. Je besteld wat je nodig hebt en vaak heb je het binnen 1 dag in huis!!! Super!!
leonie weegels  | 25/01/19  05:53:25 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.com een stapelbedje gekocht voor mijn kleindochter die 5 jaar is geworden vorige week. Het werd op de afgesproken tijd bezorgd en dat is gewoon heel prettig. Ik ben zeer tevreden hierover, en zal zeker vaker gaan bestellen bij bol.com
ingrid bergsma  | 24/01/19  17:41:00 | Winkelbeoordeling :
prima webwinkel, niet te duur, snelle levering, overzichtelijke website, goede communicatie, en ze hebben vreselijk veel spullen die je kan kopen, je hebt aan hun winkel wel genoeg, veel verschillende merken
Reinier van der Seijs  | 23/01/19  22:29:54 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en goede service. Goede afhandeling van de bestelling. Snelle cashback ontvangen. Zeer tevreden over de hele afwikkeling van bestelling tot bezorging. En dat voor een zeer mooie prijs kwaliteitsverhouding.
Yvette Van Leerdam  | 23/01/19  19:09:48 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze, snelle levering en vaak gratis verzending. Ik heb hier al tientallen producten besteld en ben nog steeds zeer tevreden! Als een product niet naar tevredenheid bleek te zijn kon het zonder problemen weer teruggestuurd worden en het geld staat binnen 5 werkdagen terug op je rekening. Ook de mogelijkheid om achteraf te betalen is aanwezig. Heb persoonlijk nog nooit problemen gehad met aankopen of teruggaves.
Bea vikkerman  | 23/01/19  20:10:32 | Winkelbeoordeling :
een super fijne online winkel waar je echt bijna alles kunt kopen en de prijzen vallen reuze mee , wij hebben al een aantal keren iets besteld bij Bol.com en altijd zeer tevreden ,ook het retouren gaat prima nooit geen problemen
Charissa Erkens  | 23/01/19  19:58:50 | Winkelbeoordeling :
snelle levering. Goede klantenservice. Na een klacht over het niet ontvangen hebben van een product van een andere leverancier hebben ze bemiddeld en heb ik geen rekening hoeven te betalen. super fijn
Ralph Love  | 23/01/19  17:47:08 | Winkelbeoordeling :
super service. als je iets bij bol.nl bestelt weet je dat het tijdig geleverd wordt. en als je problemen hebt dan een simpel mailtje en binnen de korste tijd heb je een respons en een oplossing. vind ik de moeite waard om bij bol te shoppen.
Ferry Swinkels  | 23/01/19  18:31:34 | Winkelbeoordeling :
Als ik wat nodig heb kijk ik als eerste Bij Bol.com omdat ze zoveel dingen hebben. Meestal hoef ik niet eens verder te zoeken en slaag ik meteen. Producten zijn makkelijk te vinden en mits op voorraad heb je het de volgende dag al in huis. Kortom TOP!
ESMIRALDA Rog  | 23/01/19  06:37:37 | Winkelbeoordeling :
Super winkel en vaak erg snel met leveren en kan ook makelijk achteraf betalen super overzichtelijk en bijna alles is er wel te koop en ook vaak leuke acties of kortingen zoals gratis verzenden en met feestdagen paar kados kopen en paar gratis
Denise Craenen  | 22/01/19  20:28:15 | Winkelbeoordeling :
Goede website, alles staat duidelijk aangegeven en er staat altijd een duidelijke beschrijving bij producten. Een site waar je voor alles terecht kunt en waar voor je geld krijgt. Ze bieden een goede en snelle service.
Abdel Loukili  | 22/01/19  15:18:36 | Winkelbeoordeling :
super webwinkel altijd snelle levering veel producten altijd goede prijs dus
linda Laan  | 22/01/19  20:44:22 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere keren besteld bij Bol.com. Op deze site is echt vanalles te vinden. Wat ik zelf erg prettig vind is dat zelf bij bestellen voor 23.59 het de volgende dag nog bezorgd wordt. Er is nog nooit een pakketje te laat bezorgd.
Ben Thuis  | 21/01/19  15:24:21 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een super webshop met een zeer snelle levering als je bij Bol zelf besteld. ook hebben ze een handige klantenservice waar je mee kunt chatten, mailen of bellen, er wordt snel gereageerd en goed meegedacht, ook als je een klacht hebt!
 | 21/01/19  14:57:49 | Winkelbeoordeling :
Prettig winkelen groot assortiment, veel keuzes in artikelen, prijs kwaliteit prima, gratis thuisbezorgd,
Jitsk  | 21/01/19  20:39:01 | Winkelbeoordeling :
Meerdere malen bestelt bij bol.com en altijd tevreden. Meestal snelle levering en is het vaak de volgende dag of na 2 dagen binnen. Je kan zelf het bezorgmoment kiezen en waar je het wil laten bezorgen. Ruime keuze aan producten en beoordelingen.
Naomi Van Zwam  | 21/01/19  15:43:45 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site altijd netjes optijd bezorgd en nooit iets mis mee ben er altijd super blij mee geweldige spullen
SHEILA Lagrene  | 20/01/19  01:08:12 | Winkelbeoordeling :
Bol.com laagste actie ruim aanbod, en is heel erg snel geleverd, betrouwbaar een goede website,bol.com is er niet aleen om spullen te kopen maar je kunt je ook aanmelden op de site om kleding spullen te verkopen nieuwe en gebruikte spullen
Cassandra Peters  | 18/01/19  12:43:28 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een echte aan radar. Hele goeie sirvce variatie van prijzen goede kwaliteit. Houden je goed op de hoogte van je bestelling zowel op de site als in je mailbox. Vlugge terugbetaling van de retouren. In een woord super.
M.s Stooo  | 20/01/19  20:24:24 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel erg vaak bij bol.com als er iets niet goed is geleverd of iets dergelijks lossen ze dit snel en goed op! je belt en hebt ook geen lange wachttijden enzo. een erg fijne site met veel verschillende producten. kortom super!
Monique De Vries  | 21/01/19  08:44:34 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een Erg prettige winkel met veel mogelijkheden fijne retour mogelijkheden en. Aardige snelle klanten service zou Bol. Com zeker aanraden. Erg fijne winkel voor eigenlijk alles van huishoudelijk tot make up en levensmiddelen :-)
Francis De bruijn  | 18/01/19  16:32:52 | Winkelbeoordeling :
de bestelde spullen worden altijd netjes en op tijd geleverd. ook een goede klantenservice mocht er iets niet helemaal goed zijn. het retourneren van de bestellingen gaat ook erg makkelijk en nooit problemen gehad.
Diana Berkenpeis  | 18/01/19  15:11:55 | Winkelbeoordeling :
Nieuwe tondeuse gekocht voor de hond...binnen 24 uur geleverd. Daarna nog een tuintafel...die kwam zelfs een dag eerder dan opgegeven. Ik was super blij met deze snelle levering van de spullen. Hondje kan geknipt worden dit weekend Top
Carola Haddeman  | 21/01/19  10:19:07 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week weer eens besteld. Ik had een cadesu bon. Het inwisselen ging best aardig. De artikelen zoals beloofd de volgende dag al binnen. Keurig een mail ontvangen over de levertihd. Deze klopte precies !!
Melissa Van Der Meijde  | 21/01/19  11:09:10 | Winkelbeoordeling :
hele fijne webshop er is veel te bestellen en als je iets besteld is het er altijd optijd en snel. vaak de volgende dag al in huis! de service is ook goed als er iets niet goed is mag het geretourneerd worden en heb je snel je geld terug op de rekening
Rob Sekewael  | 20/01/19  10:36:16 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk en zeer overzichtelijk winkelen en een goede service ook met betrekking tot eventuele retouren van goederen.
Susan Ghuijs  | 19/01/19  02:21:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant hier. De online en telefonische klantenservice zijn superbehulpzaam en bezorging zeer snel. Als je meerdere producten bestelt met verschillende levertijden, sturen ze ze apart op, zodat je alles zo snel mogelijk hebt. Leuke aanbiedingen zoals twee voor de prijs van één. Zeer breed assortiment!
Theresia Blom  | 20/01/19  14:39:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb wat spullen gehaald op muziekgebied,en ik ben er tevreden over,voor de prijs hoef je het niet te laten,de dvd en de cd's zijn van goede kwaliteit,en de service is ok bij levering was niks beschadigd,voor herhaling vatbaar!
Gerben  | 20/01/19  21:28:42 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop met een breed en diep assortiment. Goede informatievoorziening gedurende het proces van aanschaf tot ontvangst. Mocht er toch een probleem onstaan is de klantenservice erg behulpzaam en zoekt meteen een passende oplossing hiervoor
K Bertrams  | 18/01/19  08:06:03 | Winkelbeoordeling :
Bol.com staat garant voor snelle en betrouwbare levering. Het assortiment is heel erg groot en de prijskwaliteitverhouding is heel vaak zeer concurerend met anderen. Dus wat mij betreft zeker een shop waar je goed zaken kunt doen.
Ilona Van Essen  | 17/01/19  20:30:55 | Winkelbeoordeling :
Gebruiksvriendelijke en duidelijke situatie. Met een zeer groot assortiment. Bol.com weet vragen op een leuke en humoristische manier te beantwoorden. Snelle levering, maar ook duidelijk over de levertijd! Dikke duim omhoog!
Hennie Loriaux  | 17/01/19  17:13:35 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met bol.com.Snelle levering,goede service interessante prijzen. Aanbod van heel veel verschillende artikelen.Echt een aanrader voor iedereen die graag online koopt
RAYMOND Zachariasse  | 17/01/19  15:00:50 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is inmiddels een begrip in Nederland. Terecht? Ik denk het wel. De service is naast het zeer uitgebreide aanbod prima te noemen. Zelf bestel ik regelmatig cds en boeken, wat altijd prima verloopt. Klachten worden ook goed opgepakt, dus prima bedrijf.
Danielle Vlemmix  | 17/01/19  12:29:31 | Winkelbeoordeling :
Heeft bijna alles. Overzichtelijke site. Gratis snel thuisbezorgd, vaak dezelfde avond of de volgende dag in huis met selectvoordeel. Goede service. Een keer een bestelling niet ontvangen dus het geld terug gekregen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

  KoopJeDeal
Close
1,88% CashCoins
Ontvang 2 gratis kussens bij Dekbed- Discounter
Code:2KUSSENS
visit register click click