ONTVANG TOT 7,50 CASHCOINS MediaMarkt
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

alina Kritsky  | 16/10/19  18:54:35 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne, overzichtelijke site. onwijs veel diverse producten, van alles wat. je kan hier alles wat je nodig hebt wel op vinden. Handig voor cadeautjes vooral, hele leuke dingetjes voor sinterklaas / kerst.
Yolanda Sam tjoe  | 16/10/19  16:38:13 | Winkelbeoordeling :
Ik vind deze website echt geweldig. Er is nu zoveel meer te koop en het assortiment is overzichtelijk. Bovendien is de bezorgtijd duidelijk en het komt altijd zoals wordt aangegeven. Op tijd. Dat waardeer ik enorm. De verpakking zorgt ook dat het ongedeerd aankomt. Top
Cheryl Aarden  | 16/10/19  06:42:38 | Winkelbeoordeling :
Altijd goede ervaringen met bol. goede levering en service. Teleservice ook netjes en correct, denken mee in oplossingen altijd. Ik ga voor bijna elk product in verschillende categorieën halen bij bol
Ria Oosting  | 15/10/19  10:52:06 | Winkelbeoordeling :
Thuis lekker alles op je gemak kunnen uizoeken. Bestellen en de volgende dag vaak al in de bus. Niet goed . Kun je makkelijk ruilen. Grote voorraad. Het is dan ook fijn winkelen. Kleding in vele maten verkrijgbaar
Meltem Van Der Stee Celik  | 15/10/19  08:12:02 | Winkelbeoordeling :
Het is een prachtige webshop. Ik kan hier van luiers,speelgoed tot electronica alles vinden. Zeker een aanrader.
Sandra Auerbach -Smit  | 13/10/19  17:45:24 | Winkelbeoordeling :
bij bol zijn ze erg klantvriendelijk. en hebben ze een hele goede service. ze komen hun afspraken na. als ik producten koop via internet kom ik bijna altijd bij bol.com terecht vanwege de laagste prijs
Shannon Tjong-Akiet  | 10/10/19  19:34:36 | Winkelbeoordeling :
Voor mij op dit moment de beste online zaak waar je van alles en nog wat kunt bestellen waar je achteraf kunt betalen. Snelle levering en uitstekende kwaliteit. Een winkel met zeer redelijke prijzen, kwaliteiten, potentie, lef en zelfs voor mij 2 tot 3 keer beter dan die andere online winkel WK. Top
Manuel Karagoz  | 13/10/19  11:31:03 | Winkelbeoordeling :
Dit is een ideale webshop om producten voor een goedkope prijs in te kopen. Dit is nog niet alles je kunt ook zakelijk verkopen op de platform Bol.com. Voor mij is dit de ideale toekomst in de inkoop/verkoop.
angelique olgun  | 11/10/19  17:43:04 | Winkelbeoordeling :
Ben heel tevreden met bol.com Goeie service behulpsaam Zoeken een oplossing samen met je Levering is snel je kan het gemakkelijk retour sturen heb geen opmerkingen alles is tot nu goed gegaan geen problemen
Sonnyboy  | 11/10/19  12:33:32 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag bij Bol.com. Ze hebben veel keuze. En veel reviews zodat het kiezen makkelijker wordt. Ze verzenden snel en houden je op de hoogte. En als er eens een keertje iets misgaat, wordt het snel opgelost.
janneke visser  | 11/10/19  11:41:05 | Winkelbeoordeling :
Gisteren via bol.com boeken besteld en nu al binnen. Ideaal om je pakketje te volgen via de mail en op de afgesproken tijd binnen te krijgen, ook nog een zonder verzendkosten, complimenten voor deze winkel! Ga ik zeker weer bij bestellen!
Marion Janssen  | 12/10/19  17:18:12 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle levering ,tegen lage prijzen. Eigenlijk nog nooit teleurgesteld geweest bij een aankoop via bol.com. Geleverde producten voldeden aan de verwachting. Dus een aanrader om bij bol.com te bestellen.
joey tez  | 09/10/19  08:38:51 | Winkelbeoordeling :
Bol.Com voor mij de ideale webshop. Gigantisch veel keuze in artikelen, hele snelle verzending .Goede service,ook een leuk aspect je kan er ook tweedehands boeken kopen voor mensen met een minder budget.
Jeroen Berendhuysen  | 07/10/19  23:47:11 | Winkelbeoordeling :
is wel in orde.snelle verzendregeling..goede communi atie mogenlijkheden en een overzichtelijke site op zicht.tegen over andere online shops de meest makkenlijke en gangbare site voor jong en oud..aanrader dus!!
Stephany Roman  | 08/10/19  09:18:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne, overzichtelijke webshop met verschillende aanbieders. Wanneer je een bestelling plaatst, is het bijna altijd wel de volgende dag in huis. Als er een andere levertijd staat, dan klopt dit eigenlijk ook altijd. Ook bij problemen helpen ze je graag, en zorgen ze voor een passende oplossing.
Mara Visser  | 07/10/19  20:28:41 | Winkelbeoordeling :
super leuk sieraden rekje gekocht. in een vorm van een boom met een vogelnestje erin. moeilijk om te kiezen om dat de keuze enorm groot is en snel geleverd. heel stevig ingepakt. kortom ontzettend blij mee.
 | 06/10/19  20:19:38 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke web shop met heel veel keuze met een heel brede keuze in artikelen super vriendelijke klanten service ze helpen je echt zeer goed overal mee snelle levering en gratis retour sturen van je artikelen
Muriel Hachmang  | 06/10/19  15:20:39 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering. Super service altijd kan je de producten terugsturen. Goed geregeld en makkelijk Veilig goed overzicht om te shoppen . Goede refrenties altijd fijn om te weten. Meerdere keuzes en maten fijn fijn fijn.
John de Boer  | 06/10/19  17:01:25 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier redelijk vaak en jullie hebben goede producten en alles in huis wat je maar moet hebben toptoptop. alleen heb ik nog niet ervaren de zelfde dag in huis bezorging. dat wil ik alleen nog even uit proberen
Flash Gordon  | 06/10/19  09:52:03 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een vaste klant van Bol.com en heb nog nooit problemen gehad met de levering. Ooit één keer een babyfoon besteld die na een paar maanden niks meer deed. Nieuwe besteld en precies hetzelfde probleem, toen heeft Bol.com mij een ander merk aangeraden en sindsdien geen problemen meer gehad!
Jennifer Deelen  | 06/10/19  09:29:57 | Winkelbeoordeling :
Goede shop super snelle levering makkelijk ook retour te sturen als iets niet naar je zin is verder gewoon vanuit je stoel lekker shoppen
Lenie van der Kamp  | 06/10/19  02:03:29 | Winkelbeoordeling :
Groot aanbod, laagste prijs en snelle levering! Overzichtelijke webshop, artikelen zijn makkelijk te vinden, betaling ging eenvoudig en de levering was verbazingwekkend snel! Het product was zoals het beschreven was in de productomschrijving.
Marianne de Groot  | 07/10/19  00:04:38 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.com kan je eigenlijk alles vinden wat je maar nodig mocht hebben, van potloden tot pannensets, van televisies tot kniekousen. Ze hebben een super makkelijke website met een zeer snelle levering.
Anne Mulder  | 06/10/19  19:32:07 | Winkelbeoordeling :
Ik koop inmiddels al jaren online bij Bol.com en uit ervaring heb ik tot nu toe geen betere of vergelijkbare site gevonden.Dus kan ik iedereen aanraden om bij Bol.com je bestelling te doen,krijg je waar voor je geld,en goede service.
zito schouten  | 03/10/19  12:31:26 | Winkelbeoordeling :
bol.com is altijd heel erg snel met hun levering en ik blijf me verbazen over hoeveel verschillende producten worden aangeboden. voorheen haalde ik alleen boeken bij bol.com maar tegenwoordig kom ik er voor allerlei spullen.
Iris Keurentjes  | 03/10/19  16:09:14 | Winkelbeoordeling :
Altijd snel geleverd! Vele artikelen op voorraad. En veel keuze in allerlei verschillende categorieën. Snel in te loggen. Service goed en ook bij retour een snelle afhandeling. Prijs kwaliteit verhouding goed.
Freddy Maertens  | 03/10/19  13:47:37 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een van de beste webwinkels die ik ken!! Enorm aanbod, en super snelle service!! Ook een hele fijne klantenservice en retour mogelijkheden. Ik kan iedereen Bol.com aanbevelen. Altijd handig om, voordat je wat dan ook online koopt ff via Beslist.nl te checken voor de beste prijzen.
Ingrid Theys  | 02/10/19  18:39:14 | Winkelbeoordeling :
Prima levering Ruime keuze aan aanbod Prijzen gemakkelijk te vergelijken Zijn er problemen dan lost bol.com dit eerlijk op. De service is uitstekend Niet tevreden, dan krijg je genoeg de tijd om dit terug te sturen.
Cezanne Versluis  | 02/10/19  16:26:32 | Winkelbeoordeling :
Goede fijne en overzichtelijke site, alles kan je er wel op vinden. Snelle cashback en een goede levering in prijs en tijd!
Chloe Talen  | 02/10/19  13:26:51 | Winkelbeoordeling :
Goede Webshop, Vertrouwd. Er is bij mij nog nooit iets fout gegaan. Ook is het bezorgen vaak gratis en hebben ze een dienst waar je gebruik van kan maken voor 10 Euro per jaar bezorgen ze waar en wanneer je wilt. Ik zeg beste webshop die er bestaat
Marit Arnoldus Meijer  | 02/10/19  13:35:01 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site, snelle verzending en bij problemen helpen ze je zo goed mogelijk. Ook is het mogelijk om voor 1 jaar geen verzendkosten te betalen, door eenmalig 9,95 te betalen. Erg handig als je vaker iets besteld, dan heb je dat er zo uit. Vaak is Bol wel duur, soms in de acties niet.
Ludi de Haan  | 02/10/19  08:36:13 | Winkelbeoordeling :
Webshop met veel artikelen voor een goede prijs. Snelle levering en goede service. Vaak voor 23.00 uur besteld en de volgende dag al bezorgd. Handig als je ooit een cadeautje vergeet en toch niet met lege handen aan wilt komen!
Jessy Bakker  | 02/10/19  07:45:05 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft alles in huis. prima en snelle levering. je grijpt nooit mis. Duidelijke beschrijving, en meestal de goedkoopste, van Nederland. waneer iets kwijt geraakt is bij de post, kun je je klacht in dienen, en krijg je een nieuwe thuis gestuurd. dit hebben wij eens mee gemaakt, met een boek dat was kwijt geraakt
Denise Joyce Ham-fromm  | 02/10/19  05:44:35 | Winkelbeoordeling :
Bol levert goed en doet wat het zegt. Ik ben heel tevreden over deze online winkel. Ik bestel best vaak en tot heden heb ik nog nooit probleemen ervaren. Het terugstorten van je betaling gebeurt ook vrij snel.
Bas Schijf  | 02/10/19  04:05:56 | Winkelbeoordeling :
Werkt altijd nabehoren en komt zijn afspraken na binnen een dag of er staat een vergoeding tegen over wat ik zeer waardeer als vaste klant daarom blij ik ook terrug komen bestellen bij dit bedrijf bijna elke maand .
 | 30/09/19  22:37:31 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel. Klantenservice is telefonisch heel behulpzaam, ik koop er vaak spullen. Alleen sommige artikelen vind ik de prijzen best duur. Er is een enorm groot aanbod aan artikelen waardoor er voor ieder wat wils is. Daardoor ben ik een veel terugkerende klant!
Annie Berkenbosch  | 30/09/19  17:00:35 | Winkelbeoordeling :
Bol.com vind ik geweldig!! Van n boekensite tot mega online shop...kudos! Snelle levering en leuke spullen voor een goeie betaalbare prijs. Wij bestellen regelmatig en hebben niets dan lof voor bol.com
Anne Both  | 30/09/19  16:09:34 | Winkelbeoordeling :
Prestige webshop winkel! Pakketjes altijd keurig optijd geleverd en vriendelijk bezorgers. Ga zeker in de toekomst nog meer bestellen bij bol.com. Onze kat is ook altijd erg blij als er weer een bol.com doos in huis staat!
Jannine  | 28/09/19  18:07:06 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een super webshop, met een zeer groot assortiment en snelle service. ook is het mogelijk om bijv. je gelezen boeken weer te verkopen op deze site, zodat een ander er weer blij mee is, ook een prima voorbeeld van het verduurzamen. Ze leveren snel en afhalen op locatie is een optie.
Hilde Glorie  | 27/09/19  22:49:00 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een enorm aanbod van producten. Ik heb meerdere keren hier besteld en iedere keer was de service super. De tweedehands functie is ook erg fijn maar de prijzen van die producten zijn wel redelijk hoog.
Joelle Snoei  | 27/09/19  21:44:59 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel. Ik heb al zoveel spullen voor m'n uitzet hier gekocht, altijd erg tevreden over de snelheid van leveren. Ook de kwaliteit van de producten is erg goed, je krijgt waar voor je geld. Ik ben zeker van plan om in de toekomst hier vaker wat te kopen.
Leonie Wienkamp  | 30/09/19  01:21:19 | Winkelbeoordeling :
Winkel waar je alles kan vinden en een snelle bezorging. Veel keus in alle producten. Een top webshop
Manuela V Renswoude  | 29/09/19  12:24:56 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com n hele fijne webwinkel omdat ze echt vanalles hebben en de produkten hebben m hele goede prijs/kwaliteitsverhouding...en de produkten worden vaak al gelijk de volgende dag bezorgd..ik bestel hier regelmatig
christina verschoor  | 28/09/19  10:28:12 | Winkelbeoordeling :
Geweldige webshop je kan er alles wel vinden wat je zoekt. De volgende dag al thuisbezorgd is helemaal fijn kan ook zelf savonds. Je kan zelfs achteraf betalen binnen 2 weken dus als je even krap zit kan je het toch bestellen
 | 30/09/19  20:03:06 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een betrouwbare maar wel dure site. Perfect voor grote en kleine aankopen. Verzendkosten zijn vaak gratis. zeker bij grotere aankopen. Ook zijn Bol.com cadeaukaarten erg fijn. En heeft Bol.com een uitgebreid assortiment
Audrey Steenmans  | 29/09/19  21:16:29 | Winkelbeoordeling :
Handige website waar veel verschillende dingen op te vinden zijn. Het sorteren ervan bevalt mij ook goed.
Koen van den Heuvel  | 29/09/19  11:36:12 | Winkelbeoordeling :
Goeie winkel met een heel ruim assortiment. Van elektronica tot aan verzorgingsmiddelen, ze hebben alles. Wel vind ik vaak dat de spullen wat aan de dure kant zijn. Maar al met al een hele goede winkel.
Donny Swart  | 28/09/19  20:50:33 | Winkelbeoordeling :
Altijd netjes afgeleverd en snel geleverd. Als er wat mis is, dan helpt bol heel snel en vriendenlijk. Retouren gaat ook heel makkelijk. Ben ook blij dat er nu door de meerdere winkels een grotere assortiment.
Chantal Brom  | 30/09/19  10:23:43 | Winkelbeoordeling :
Top webwinkel waar ik altijd als eerste bestel! Goede service en verzending. Nooit problemen mee gehad. Ik kan niet zonder bol. Altijd wel duidelijk. Als verzending later komt krijg ik netjes mail. Mijn complimenten
Lien Leussink  | 29/09/19  15:08:34 | Winkelbeoordeling :
Er is echt veel keus in het assortiment van Bol.com. Ze hebben echt van alles. Het is heel makkelijk om dan ook verschillende producten in te kopen. Mijn ervaring is dat ze ook heel snel geleverd worden.
Antje de Kroon - de Lange  | 28/09/19  11:39:19 | Winkelbeoordeling :
Super webshop met een goede en vriendelijke klantenservice. Na het melden van een ingedeukt pakketje (inhoud wel in orde) een klein excuuscadeautje toegestuurd gekregen. Producten makkelijk te vinden.
Esther Peters  | 27/09/19  14:23:09 | Winkelbeoordeling :
Het online shoppen wordt steeds populairder . Bij Bol.com is de keuze vaak groter dan in de fysieke winkels en het leuke is, dat ik ook nog eens extra cashback ontvang.Goede, overzichtelijke website, snelle en goede levering en gemakkelijk betalen.
jason janse  | 30/09/19  14:52:52 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteit van producten zijn goed prijs is wel erg duur en geld terug gaven ook niet al te snel verder wel goede service kon me spullen zonder problemen terug sturen
Dion Terlingen  | 26/09/19  13:07:10 | Winkelbeoordeling :
een keer wat besteld bij bol.com was snel geleverd ook de bezorgservice was snel. dan later krijgen we de bestelde artikelen kunt ze hebben altijd leuke acties zoals de bulk 10 daagse of bijvoorbeeld een aantal procent korting cashback wordt ook snel gestort
angela de jonge  | 24/09/19  09:40:09 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier regelmatig en steeds vaker. Er is een groot aanbod en het aanbod wordt steeds ruimer. Je kan in alle categorieën producten bestellen waarbij de keus ook weer enorm is. Het is een grote webshop waar je in principe alles kan bestellen.
Susanne  | 27/09/19  09:42:54 | Winkelbeoordeling :
Bestel best veel via bol.com, Het bied goede en vriendelijke klantenservice en vandaag besteld is morgen al in huis en vaak nog gratis verzendkosten. Je vind er gewoon van alles wat je zoekt voor een redelijke prijs.
BIANCA Riddering  | 26/09/19  12:40:27 | Winkelbeoordeling :
Handige website met heel veel producten in alle categoriën en zeer snelle verzending. Soms wel duurder dan via andere websites. Zeer tevreden over de keuze van 2e hands verkopers. Mooie overzichtelijke website.
Barbara Spaans  | 25/09/19  21:36:46 | Winkelbeoordeling :
Het is fijn zaken doen op bol.com. Het is betrouwbaar en je mag ook achteraf betalen. De andere leden hebben tot op heden altijd gebleken betrouwbaar te zijn. Ik ben me nog nooit een buil gevallen. Terug sturen kan altijd.
corrien volleberg  | 25/09/19  19:57:48 | Winkelbeoordeling :
Bol.com mijn favorieten webshop Boeken kopen of verkopen alles voor de sporter tuinier of huisdier boodschappen sieraden en nog veel meer. Alles snel en netjes thuisbezorgd en heb je een klacht kun je bellen en het wordt snel opgelost Helemaal top
L. Fokkinga  | 23/09/19  06:28:24 | Winkelbeoordeling :
Zeer ruim assortiment en snelle correcte levering. Overzichtelijke website met goede omschrijvingen van de producten.
Elisa  | 22/09/19  18:57:29 | Winkelbeoordeling :
ruim assortiment niet altijd de beste deal verzendkosten niet altijd gratis onder de 20 euro en dat is zo irritant En voor mij echt een reden het product niet of elders aan te schaffen veder altijd hele goede service
 | 22/09/19  11:23:05 | Winkelbeoordeling :
Levert altijd snel en is vaak ook nog het goedkoopst. De klachten worden altijd netjes en snel opgelost en ze laten echt merken dat ze het goed willen doen inplaats van er snel af zijn. Alleen soms jammer dat je verzendkosten moet betalen voor kleine items.
An Haenen  | 21/09/19  11:43:41 | Winkelbeoordeling :
goede service, zeer snel in huis en veel keuze uit alle artikelen. wanneer er een vraag is wordt je snel geholpen en wanneer er iets geruild moet worden wordt dit direct gedaan, binnen 1 á 2 dagen staat er een vervangend artikel
Anniek van Emmen  | 25/09/19  07:14:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne website, ruime keuze, en wordt snel opgestuurd. Ik shop er graag. Ze verkopen ook boeken die soms lastiger te vinden zijn. Denk dan aan anderstalige boeken. Ik vind de verzendkosten soms wel wat aan de hoge kant. Maar goed dan bestel ik meerdere dingen tegelijk.
Ramona Van Leeuwen  | 22/09/19  22:40:50 | Winkelbeoordeling :
altijd makkelijk, even snel een nieuw boek? een kadootje? altijd en overal winkelen, ook voor huishoudelijke artikelen, of voor koffie en wc papier, wasmiddel of andere zaken ben je bij Bol aan het juiste adres!
Sammy Van e  | 27/09/19  08:17:04 | Winkelbeoordeling :
Beste webshop die je maar kunt bedenken. Snelle service goed levering met prima personeel en ook nog eens achteraf vertalen wat wil een mens nog eer. Ik zou iedereen dit aanbevelen en ze aansporen vandaag nog te gebruiken.
John Jongejan  | 26/09/19  03:16:11 | Winkelbeoordeling :
Snelle verzending prima service. Bijna alles in huis wat ik zoek. Vooral cds en dvd's. Meestal de eerste winkel waar ik me orienteer. Kijk meestal niet verder. Fantastische webwinkel. Alleen maar lof.
 | 25/09/19  08:39:05 | Winkelbeoordeling :
bol.com top site ! Je krijgt je pakketjes snel binnen en is echt top. Top service enzo. Heb laats wat bestelt ben echt super blij snel ontvangen. Ik raad het echt heel erg aan. ze hebben ook goede aanbiedingen!
Justina  | 24/09/19  18:06:02 | Winkelbeoordeling :
Nu ik de laptop een paar dagen in gebruik heb, kan ik zeggen dat ik er erg tevreden mee ben. In het begin was het kleinere scherm wat wennen, maar het formaat van deze laptop zorgt ervoor dat ik hem makkelijk mee kan nemen. Aangezien ik ook veel onderweg ben
Adam Cruz  | 23/09/19  20:35:46 | Winkelbeoordeling :
Bedankt voor een goeie snelle service, een nieuwe boek gekocht om lekker in te gaan duiken, overzichtelijk en veel keus
Jessica Van de Velde  | 20/09/19  18:08:14 | Winkelbeoordeling :
Hele goede website , ik bestel er regelmatig en het komt altijd goed aan en als dat een keertje niet zo is lossen hun dat erg goed op.
P.A.M Wokke  | 21/09/19  08:46:52 | Winkelbeoordeling :
Top winkel bestel regelmatig artikelen verzending is super en retourneren ook geen probleem. wel goed blijven letten op prijsverschillen. soms zijn ze echt duurder dan andere winkels. maar meestal weinig verschil.
Bianca Couwenberg  | 21/09/19  12:55:57 | Winkelbeoordeling :
de winkel die alles heeft wat je zoekt. ik koop er vooral mijn ebooks, maar in papieren boeken em ereaders erg veel keuze uit verschillende merken en je kunt het zo gek niet nedenken of ze hebben het wel. top winkel.
 | 21/09/19  13:02:42 | Winkelbeoordeling :
Super bedrijf! Heel erg klantvriendelijk en opzoek naar oplossingen! Zendingen vaak de volgende werkdag al binnen!
Sylvia Smit  | 23/09/19  10:57:39 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met een ruime keuze aan producten ,of het nou gaat om spullen voor baby's of hondenvoer, ze hebben alles., Ook de levering gaat snel. Wat ook fijn is dat je bijvoorbeeld boeken ook tweedehands kan aanschaffen via Bol.com.
 | 22/09/19  22:27:43 | Winkelbeoordeling :
Goed overzichtelijk en kan bijna altijd wat vinden wat ik nodig heb. Cadeaubonnen kan ik hier altijd goed besteden voor jong en oud. Als ik geen tijd heb om.een cadeau te vinden, geef ik vaak een cadeau bon.
Henk de Vries  | 21/09/19  07:40:10 | Winkelbeoordeling :
Hier shop ik eigenlijk de meeste keren. Heel handig en met de nieuwe Select dienst heb je het spul ook supersnel in huis en zonder nog extra verzendkosten. Wat mij betreft is bol.com toch echt de top
Rita moeder  | 24/09/19  22:07:38 | Winkelbeoordeling :
bol.com heeft alles in huis en stuurt supersnel op. Ideaal voor de feestdagen, kadootjes, huishouden endergelijke. Nog altijd veel plezier van mijn massagekussen. en een keertje retourneren? Ook dat is geen probleem en supersnel geregeld
Eduard Middelkoop  | 25/09/19  16:25:50 | Winkelbeoordeling :
Ik wil graag zeggen dat Bol.com een goede website is en veel leuke aanbiedingen heeft, die soms best wel interessant zijn. ik heb laatst een boek bij hen gekocht waar ik veel interesse in heb en dit is mij heel goed bevallen
Sabina Verbree  | 26/09/19  07:58:00 | Winkelbeoordeling :
super veel keus en producten met zeer snelle levering. Goeie service! De formule van Bol.com werkt als een trein en staat als een huis. Het aanbod wordt steeds groter en er sluiten steeds meer kleine bedrijfjes aan.
Naomi van den Brink  | 26/09/19  13:46:01 | Winkelbeoordeling :
Snelle en fijne service en levering, een breed aanbod en leuke acties/kortingen, ook op verjaardagen en voor trouwe klanten. er zijn veel betaalmogelijkheden en is voor ieder wat wils te vinden.... :)
Henri van Heijningen  | 17/09/19  16:50:30 | Winkelbeoordeling :
Van alle markten zijn ze thuis, of het nou gaat om huishoudlinnen, pannen, electronica, verlichting, boeken je kunt er altijd wel je slag slaan. Vergelijk diverse leveranciers op hun prijs en levertijden. Goede service.
Samantha  | 18/09/19  09:55:59 | Winkelbeoordeling :
Een goede winkel, snel , klantvriendelijk. beste allerbeste aanbiedingen. De site is mooi en overzichtelijk. Gelukkig zijn de producten snel thuisbezorgd voor de ongeduldige mens haha , ik hou ervan !
Yvonne Nell  | 18/09/19  14:39:35 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het vaak lastig zoeken bij bol.com, zoek je op enkelvoud ipv meervoud of andersom, dan krijg je hele andere producten te zien. De prijzen zijn ook vaak erg hoog. Voordeel is wel, dat je lekker thuis kan bestellen, verschillende betaalmogelijkheden wat een plus is en goede snelle bezorging.
Patricia  | 20/09/19  10:45:54 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webwinkel, heel divers aanbod en je kan tot laat bestellen en dan is het alsnog de volgende dag in huis dat is helemaal super. Al vaak bij bol.com besteld en zal dit ook zeker blijven doen.
Andrea Boesten  | 17/09/19  15:07:05 | Winkelbeoordeling :
bol punt com is alles te vinden van a tot z van producten. Is super eenvoudig en uiterst makkelijk te bestellen en via email te bereiken en thuis bezorgd als je iets koopt. Een internet winkel dat alles aanbied van boeken tot auto onderdelen. Als het bestaat hebben ze het bij bol punt com te koop.
Chila van den Eertwegh  | 18/09/19  20:46:54 | Winkelbeoordeling :
100 procent tevreden! Overzichtelijke site waarop alles snel te vinden is. Goede, vlotte en vriendelijke klantenservice. En als er eens iet mis gaat wordt dat snel en goed opgelost, ook met externe partners.
Noelle Van dijk  | 16/09/19  22:01:09 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com een mega tof bedrijf waar je veel verschillende dingen kan kopen maar ook verkopen. Het heeft een breed doel en heeft veel producten waar je in het dagelijks leven ook wat aan hebt. De producten op bol.com zijn meestal ook nog goed geprijsd .
 | 16/09/19  18:23:50 | Winkelbeoordeling :
Bestel hier al jaren en ben nog nooit iets tegen gekomen wat niet beviel: snelle levering, goede service. Slecht 1 x een product wat niet aankwam. Toen een alleraardigst meneer op de chat die het probleem snel en netjes oploste
jasper masselink  | 16/09/19  18:59:54 | Winkelbeoordeling :
goedkoop binnen 24 uur levering perfe te klanten serves top winkel. Top kwaliteit spullen van speelgoed spellen enzovoort groot en betrouwbaar is de winkel! ik kan het iedereen aanraden heel veel plezier met bestellen
Kimberly Van der wel  | 16/09/19  04:23:19 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel, goede service. Je pakket is zo in huis en bij problemen staat de klantenservice je adequaat te woord. Bol is een bedrijf waar ik vertrouwen in heb, ze zijn transparant, goede aanbiedingen en acties.
Astrid Paardekoper  | 14/09/19  10:47:40 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al verschillende keren bij Bol.com besteld. Ik beveel deze web winkel aan. Schoenen,speelgoed en huishoudelijke artikelen van alles en nog wat. Denk u aan de decembermaand. Alle winkels druk druk druk en uw aankopen worden gewoon thuis gestuurd.
Sevda  | 13/09/19  16:51:56 | Winkelbeoordeling :
Snelle service, uitstekende klantenservice. Ik gebruik de Bol.com app en ik ben zeer tevreden. Ik had laatst wat vragen en ik ben zeer goed geholpen door de klantenservice bot, dus ik ben goed geholpen.
Oma Duck  | 15/09/19  19:20:07 | Winkelbeoordeling :
bol.com is een hele fijne webshop met een goede service en kwaliteitslevering. Ook het retourneren is nooit een probleem. De website is ook erg overzichtelijk en mooi gemaakt. Daarnaast is er veel keuze.
Christina Blesing  | 14/09/19  14:53:10 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop en betrouwbaar. Makkelijke en duidelijke site. Goede service en betaalbare artikelen voor elk wat wils. Je wordt via je email op de hoogte gehouden wanneer je artikel geleverd wordt.Snelle levering en netjes bezorgd. Kortom perfect.
L.U.C.I.A. Roof  | 13/09/19  16:05:07 | Winkelbeoordeling :
Het is een webshop met echt voor ieder wat wils Kids, volwassenen, zelfs de huisdieren worden hier niet vergeten.Ook kun je besparen op bv kattenvoer. Maar dit kan geloof ik ook op wasmiddel en zo. Dan krijg je een herinnering als het weer tijd is voor een nieuwe voorraad. Handig, slim en goedkoper
Sandra Leijen  | 13/09/19  10:03:34 | Winkelbeoordeling :
Mijn nummer 1 webshop,mijn bol.com. Ze verkopen echt van alles en nog wat. Snelle levering, netjes verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden. Doen nooit moeilijk met de retour. Spreken netjes aan de telefoon. Nee echt een aanrader top
Ingrid Frese  | 13/09/19  07:47:09 | Winkelbeoordeling :
Op bol.com kun je van alles vinden, zeer uitgebreid Kwaliteit is top en de snelle levering is geweldig Als ik iets snel nodig heb weet ik dat ik het 's avonds kan ontvangen tegen een kleine vergoeding Geweldig
Anne Mulder  | 12/09/19  16:09:54 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is op dit moment voor mij persoonlijk de site om de meeste van mijn aankopen te doen,de service is er prima en wat je vandaagbesteld heb je de volgende dag al in huis,dus wat mij betreft is Bol.com 100% een aanrader.
 | 12/09/19  20:52:28 | Winkelbeoordeling :
super goede winkel en ook erg veilig om spullen bij te kopen. makkelijk dingen te retouren en geld krijg je snel terug! verzendkosten zijn ook prima en het is ook gratis als je boven de 20 euro koopt dus dat is helemaal fijn
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
12% korting op alles bij Groupon Shopping
Code:HELLO12
ONTVANG TOT 25,00 CASHCOINS Vattenfall
visit register click click