Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com

bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

justus hoevertsz  | 18/04/19  20:13:16 | Winkelbeoordeling :
hele goede winkel met vriendelijke medewerkers , werd snel geholpen. ruime.assortiment zoals elektronica ,boeken ,tellecommunicatie. bij bestelling was het zoals vermeld voor 23:59 besteld en morgen in huis
Ilonka  | 18/04/19  08:43:35 | Winkelbeoordeling :
Vaste klant bij bol.com. Uitgebreid assortiment, aantrekkelijk prijzen en snelle levering. Van de week iets besteld en was niet meer leverbaar. Als troost kreeg ik een reep chocola thuisgestuurd, top service!
 | 17/04/19  20:12:02 | Winkelbeoordeling :
Goeie klantenservice, antwoorden en verzenden snel! Soms wel duurder als andere sites en zelfs voor kleinere dingen nog verzending.
emma govers  | 18/04/19  08:24:29 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een website met een zeer uitgebreid assortiment waar je echt van alles kan vinden en toch is het heel erg makkelijk navigeren op de site met een duidelijk bestelproces en ook retourneren gaat heel erg soepel
Maaike Van ginkel  | 17/04/19  08:36:21 | Winkelbeoordeling :
eigenlijk niks op aan te merken.... krijg altijd wat ik bestel en altijd optijd. vaak bestel ik last minute nog even snel omdat ik nog snel iets nodig heb bv verjaardag dus is super ideaal met druk gezin als ons.
Sila Schil  | 15/04/19  17:52:30 | Winkelbeoordeling :
super fijne winkel hebben alles en snelle levering. tip is om bestellingen aan te vullen mwt cadeaubonnen zodat je nooit verzendkosten betaald. die wissel je dan meteen weer in voor een volgende bestelling. handig dus
Maria Kanters  | 15/04/19  13:11:40 | Winkelbeoordeling :
Een zeer goede website. Bol.com heeft een zeer uitgebreid assortiment en doet de gekochte spullen normaliter binnen 1 dag bezorgen. Prima service met een snelle bezorgservice. Ik bestel vaker spullen via Bol.com en zal dit in de toekomst ook zeker blijven doen!
Steven Hoeksema  | 15/04/19  17:45:19 | Winkelbeoordeling :
Goede website , gebruiksvriendelijk en werkt heel snel! Je kan er alles op vinden en voor een betaalbare lage prijs! Je kunt zelfs prijzen vergelijken. De website heeft een goede opmaak en je weet gelijk waar je moet zoeken! Aanrader
Monique  | 15/04/19  15:49:23 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer duidelijke maar vooral zeer ruime webshop. Er is van alles te koop; van kinderkleding tot accessoires voor jezelf, maar bv ook voor je huisdier. de service is prima evenals de levering
WOUTER van Rennes  | 14/04/19  13:21:58 | Winkelbeoordeling :
Goede webwinkel met heel veel keus. En de producten hebben een goede kwaliteit.Betrouwbaar. Men levert zeer snel en bij niet goed kun je gemakkelijk terugsturen. Je geld krijg je snel terug. Kortom ga naar Bol als je iets nodig hebt.
Nicky Sumopawiro  | 14/04/19  00:39:24 | Winkelbeoordeling :
Dit een zeer goede en betrouwbare webwinkel,ik heb er vaak gekochten, en ik heb nooit een negatieve ervaring gehad. Als dat zo blijft zullen ze zeker een van de grootste webwinkels worden,als ze dat al niet zijn.
Belinda Maters  | 14/04/19  10:51:21 | Winkelbeoordeling :
ben altijd zeer tevreden met bol.com nooit problemen gehad. En producten zijn echt de volgende dag in huis. En zeer intressant als er aanbiedingen zijn met de douche 5 of 6 stuks voor een mooie prijs.
 | 14/04/19  18:14:04 | Winkelbeoordeling :
Ruim aanbod, makkelijk en overzichtelijk. Bestellingen zijn snel in huis. Klantenservice makkelijk te bereiken. Vriendelijk personeel en erg meedenkend met de consument. Erg tevreden over de aangeboden diensten en producten
Fred Bonaparte  | 13/04/19  21:04:49 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is de meest complete webshop die bestaat. Je kunt er zoveel diverse dingen vinden en bijna altijd zijn ze ook wel de goedkoopste. Als ik iets zoek wat ik in de winkel niet weet te vinden heeft Bol.com het eigenlijk altijd wel, heel ideaal!
Yvonne Kooij  | 13/04/19  17:23:49 | Winkelbeoordeling :
ik koop graag bij bol.com je kunt thuis lekker op je gemak de site bekijken ze hebben echt heel veel verschillende artikelen en meestal op voorraad het bestellen gaat ook gemakkelijk en je krijg te zien wat de levertijd is en krijg mijn spulletjes altijd netjes op tijd geleverd ik ben dik tevreden over bol.com
Rebecca Bloemraad  | 14/04/19  15:09:13 | Winkelbeoordeling :
snel gevonden wat ik zocht, uiteindelijk door een storing werkte mijn voucher niet gebeld en binnen 5 minuten stond een nieuwe voucher klaar, klantvriendelijke en snelle service.
T.C.G. Feenstra  | 13/04/19  09:31:20 | Winkelbeoordeling :
handig winkelen zonder naar winkel te gaan. goed assortiment veel keuzemogelijkheden ook tweedehands artikelen Gemakkelijk betaalproces met vele mogelijkheden om te betalen. Snelle afleveringsservice waar echter tot een bepaald bedrag verzendkosten aan vast zitten. website laadt snel
Tim  | 11/04/19  21:12:58 | Winkelbeoordeling :
top webshop overzichtelijk en makkelijk te bestellen en je heb je paketje zo thuis geleverd gister besteld en vandaag om 12 uur al geleverd echt helemaal geweldig je word zeer netjes op de hoogte gehouden!!
Marianne Vossen  | 12/04/19  12:05:49 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel, een breed assortiment, met goede verzending. Ik heb er geen problemen mee om bij bol wat te kopen als ik ergens naar op zoek ben. Het is allang niet meer.....die boekenwinkel. Inmiddels is bol veel meer als dat.
menno  | 11/04/19  09:13:45 | Winkelbeoordeling :
Net een nieuwe mobiel voor mijn zoon gekocht. Een huawei smart. Hij was mooi afgeprijsd en om 11 uur 's avonds besteld kon ik hem om 12 uur afhalen bij de lokale supermarkt. Hij is er blij mee, en als dat zo kan.
Francois de Vree  | 10/04/19  10:20:59 | Winkelbeoordeling :
5 sterren. Altijd goede producten en levering is prima. Goede klantenservice, prima service en vaak leuke aanbiedingen. Ik kan die winkel zeker aanbevelen. Heb er al heel veel gekocht. Ben blij met bol
Hennie Pater  | 10/04/19  08:28:27 | Winkelbeoordeling :
leuke en betrouwbare site. leuke dingen te koop. als er wat is kun je gemakkelijk kontakt opnemen met de klantenservice... En proberen ze je ook zo goed mogelijk te te helpen geen commentaar erover..
Jeroen  | 09/04/19  12:10:31 | Winkelbeoordeling :
Snelle leveringen, goede acties en vooral uitstekende service, mocht er eens iets misgaan. Retouren worden snel verwerkt en garantie wordt netjes afgehandeld. Zeer gebruiksvriendelijke site en mogelijkheid om achteraf te betalen via ideal
N. Vredenburg  | 08/04/19  14:54:27 | Winkelbeoordeling :
Fijne online winkel met een zeer ruim assortiment. Echt voor alles kun je hier terecht. Ook de klantenservice is erg goed. Als er eens iets mis gaat wordt dit snel en deskundig opgelost. Wij zijn hier al jaren tevreden klant.
Fred Gasselich  | 05/04/19  20:01:33 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.com word altijd alles netjes op tijd geleverd zoals wordt aangeven heb je een keer pech is ook de garantie service altijd goed, top winkel ook tijdens de feestdagen nog nooit problemen gehad en je kunt je bestelling altijd terugzien.
els veldt  | 07/04/19  15:02:30 | Winkelbeoordeling :
Heerlijke webshop als je snel een product nodig hebt wat je ook zoekt bol heeft het! Misschien iets duurder dan bij een andere webshop maar binnen 24 uur in huis! Veel aanbiedingen voor mooie prijzen!
 | 05/04/19  13:44:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over bol.com het is heel Duidelijk overzichtelijk en altijd optijd. En mocht er wat mis zijn dat is ook snel opgelost klantvriendelijk ook kort om ben heel tevreden ze hebben van alles van goedkoop naar duur je kan er van alles vinden top toch
Stephanie De Bles  | 06/04/19  16:23:33 | Winkelbeoordeling :
De site is duidelijk en je kan makkelijk producten vinden. Bestellingen zijn vaak snel bezorgd en ze hebben bijna alles!
Denise Tolboom  | 07/04/19  18:51:40 | Winkelbeoordeling :
ik vind bol.com een super goede en fijne webshop! er zijn Veel dingen te vinden die ik nodig heb. Ze hebben een snelle levering! Ze hebben een Goede Service! ik bestel graag bij Bol.com! Ze hebben goede prijzen.
 | 06/04/19  19:54:08 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site met ruim aanbod en meestal snelle levering. Niet altijd het goedkoopste alternatief.
Elien  | 06/04/19  19:10:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al vele malen besteld op Bol.Com. Ik ben steeds tevreden over het grote aanbod van spullen die je er kan vinden en ook de dagelijkse kortingen spreken me aan. Verder vind ik ook dat de levertermijn zeer correct en snel is.
Samantha Woelkens P  | 05/04/19  10:38:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over bol.com ik bestel best vaak dingen bij bol.com dus zeer tevreden er mee in he heb het de volgende dag al thuis wat wil je nog meer met vriendelijke groeten Samantha woelkens
Carla de Roos Koorengevel  | 04/04/19  13:05:17 | Winkelbeoordeling :
Een fijne site waar je echt alles kunt kopen, De levering is heelsnel en netjes. ook zeer klantvriendelijk als er toch problemen zijn met de aankoop doen zij er alles aan om het recht te trekken. een veilige site vwb uw aankopen,
hans hamburg  | 04/04/19  09:55:01 | Winkelbeoordeling :
ontzettend handige webside waar je van alles kunt kopen. Is erg correct, bestellingen worden de volgende dag geleverd, niet goed, geld terug. ook tweedehands verkoop. wel de doodsteek van de fysieke winkels.
Miranda Kathagen  | 02/04/19  12:05:45 | Winkelbeoordeling :
Super goed, en ook snelle levering, goede service! En ook heel veel mogelijkheden ruime keus En overzichtelijk Via via vrienden goede berichten gehoord! Zelf heb ik ook op deze site rond geneust, geen lange wachtijden
Lendie Wintermans  | 01/04/19  18:36:39 | Winkelbeoordeling :
goed snel en easy en alles is te vinden diverse aankopen worden gekoppeld werkt eenvoudig en je weet gelijk waar je aan toe bent al jaren het vertrouwde adres voor u online aankopen beter dan alle nieuwe shitsites met valstrikken
Reviewer  | 30/03/19  17:15:37 | Winkelbeoordeling :
Bol.com levert altijd uitstekende service! Zowel voor aankopen in de 'eigen' winkel als bij externe verkopers. Ze hebben succesvol voor mij bemiddeld, toen ik een conflict had met een externe verkoper.
Bianca  | 30/03/19  06:06:13 | Winkelbeoordeling :
Een handige manier om deze webshop te bezoeken. Er is namelijk een veelzijdig aanbod zodat je op je gemak thuis een keuze kunt maken om iets naar je gading aan te schaffen. De bezorging laat ook niet lang op zich wachten.
Janina Wijnans  | 01/04/19  02:06:52 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en perfecte tijdsaanduiding
 | 31/03/19  19:25:36 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site! Erg handig en ik krijg altijd alles op tijd binnen! Geweldig.. De beste prijven en nog nooit iets hoeven terug sturen puur omdat het gewoon super goede kwaliteit is en ik er eigenlijk altijd tevreden over ben!
maxime de Rooij  | 29/03/19  15:26:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop met heel veel keuze. Als je iets zoekt kan je het er bijna altijd wel vinden. Van speelgoed tot electronica tot boeken er is gewoon echt van alles.
Chantal Hensbergen  | 29/03/19  13:28:51 | Winkelbeoordeling :
de kwaliteit van de producten van deze winkel zijn echt optimaal. meerdere keren besteld bij deze winkel en altijd een heel erg snelle levering. de verzend kosten zijn ook goed te doen en als je iets moet terug sturen is dat ook nooit een enkel probleem.
Melissa Philip  | 29/03/19  12:31:29 | Winkelbeoordeling :
snelle hulp en producten worden snel bezorgt word altijd netjes ingepakt en is zeker een aanrader voor andere mensen heb der altijd veel plezier van en kijk elke dag wel even of ik nog iets tegen kom wat ik nodig heb
Siemon Buisman  | 28/03/19  19:54:41 | Winkelbeoordeling :
Heb de afgelopen maanden regelmatig spulletjes gekocht bij Bol.com uit hun veelzijdig assortiment voor zowel onderdelen voor de fiets of electronica en altijd voor een redelijke prijs en meestal de volgende dag binnen de gestelde tijd in huis. Ook een retour werd snel afgehandeld.
Marleen Fey  | 28/03/19  20:36:08 | Winkelbeoordeling :
Ik heb altijd snelle levering en goede prijzen gevonden via bol.com. Bestellingen zijn twee keer mis gegaan, beide keren goed en snel opgelost. Normaal gebruik ik deze website om schoolboeken te kopen, is altijd net zo goedkoop als via de universiteit, de tweedehands opties zelfs vaak goedkoper.
Kayleigh Brand  | 27/03/19  12:48:26 | Winkelbeoordeling :
Super site. Je kan het zo gek niet bedenken of bol.com heeft het, en ook nog eens voor een mooie prijs. Vanaf €20 verzenden ze gratis, maar daar zit je al snel aan. Rondom de sint en kerstperiode ideaal om vanaf de bank alle inkopen te doen zonder dat je de drukte er voor in hoeft.
 | 27/03/19  15:25:41 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop heeft van alles goede prijsverhouding en veel verschillende soorten producten van verschillende merken. Gratis verzending natuurlijk ook altijd fijn. Word ook altijd snel geleverd en goed bezorgd
giverny hendriks  | 27/03/19  11:36:42 | Winkelbeoordeling :
goede en snelle levering. het product dat ik kocht kwam heel aan heb tijden gahad dat het niet zo was. het product werkte goed. dus hoop ik voor de mensen die hier iets bestellen dat ze even blij zijn als mij. Joe! Joe!
Britta Moller  | 26/03/19  06:17:20 | Winkelbeoordeling :
Je vind er alles wat je nodig hebt, en met select voordeel zijn de bezorgkosten en -tijden heel erg goed.
Prajwal  | 24/03/19  10:36:20 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com krijg je alles snel geleverd en je kunt uit heel veel dingen kiezen dus voor iedereen wat en ook kan je zelf verkopen op bol.com en dat gewoon leuk want ben jij ook zoort bol.com en wie wil dat nou niet
fam Derks  | 22/03/19  18:05:44 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel voor het hele gezin. Hier slaag ik het best voor een verjaardagscadeau. Ook ben ik blij met de cadeaubonnen die ze hebben. Of je nu een boek wilt of een tas, ze hebben het allemaal. Verzending is snel. Betrouwbaar!
Arianne Leijten  | 24/03/19  11:00:47 | Winkelbeoordeling :
super fijne site. waar van eten, make up, dieren spullen, electronics apparatuur tot auto spullen tekoop zijn. zeer snelle levering en ook je cashbacks worden snel toegekend. de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam
Umit Bilgi  | 22/03/19  12:38:46 | Winkelbeoordeling :
top webshop! bestel vaak spullen hier. dit omdat ze een ruime assortiment hebben en het ook nog eens goedkoop is. laatst heb ik bijvoorbeeld spulletjes gekocht voor mijn hamster via deze webshop. dit kwam de volgende dag al bij ons voor de deur. dit koste niks
Dora Dorst  | 24/03/19  20:43:34 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is echt leuke online winkel! Die heeft bijna alles !Ik bestel vaak bij Bol.com . voor de laatst heb ik prachtig waterkoker gekocht ! Hij doet goed en ook geweldig met blauwe leeslamp. Bezorgservice is uitstekend en ook erg snel !
Gabrielle Barendse  | 24/03/19  08:45:09 | Winkelbeoordeling :
leuke webshop voor iedereen wel iets leuks te vinden groot assortiment met hele mooie prijzen en aanbiedingen en uiteraard de snellen leveringen makkelijk te bestellen en vriendelijke service de prijzen varieren van een prikkie tot maar net wat je te besteden hebt
Marìs van den Bovenkamp  | 23/03/19  07:42:34 | Winkelbeoordeling :
Bol vind ik echt de meeste fijne webshop die bestaat. Je kunt er zoveel diverse dingen vinden en bijna altijd zijn ze ook wel de goedkoopste. Als ik iets zoek wat ik in de winkel niet weet te vinden heeft bol het eigenlijk altijd wel. Ideaal!
Henriette Broeder  | 21/03/19  19:26:47 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop met heel veel keuze en hele goede service.boven de 20 euro geen verzendkosten. klantenservice goed bereikbaar en je word netjes te woord gestaan en geholpen. echt een aanrader voor iedereen.
Shirley Van Gulik  | 22/03/19  03:37:59 | Winkelbeoordeling :
snel en mooie spullen ga er graag bestellen niet goed dan krijg je geld terug ze hebben onwijs veel in hun assortiment en vaak is het er een dag naar bestelling al binnen hoe fijn is dat een top winkel
S Steijvers  | 19/03/19  19:03:00 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment, goede prijs / kwaliteit verhouding, snel en netjes leveren. Bestel hier heel regelmatig allemaal verschillende spullen, ook als je een bestelling wil retourneren gaat dit heel soepel en vlot!
Debbie Mertens  | 19/03/19  16:27:39 | Winkelbeoordeling :
ze hebben niiet alleen boeken maar echt vanalles. je kunt het zi gek nog niet bedenken. goede prijzen vaak de goedkoopste, goede service over iets retouren doen ze ook niet moeilijk, geen tegoedbon gewoon je geld terug
Aydin Puslu  | 18/03/19  18:57:07 | Winkelbeoordeling :
Geweldige site, vriendelijke klantenservice. Daarnaast een uitgebreid assortiment en uitstekende levering (meestal een vroegere aankomst van de levering). Bol.com is zeker aan te raden als je kwalitatief hoogwaardige producten wilt hebben voor een goede prijs
Jean Buitenhuis  | 18/03/19  15:49:28 | Winkelbeoordeling :
EEN GOEDE EN BETROUWBARE SAIT.LEVERT SNEL EN BETALEN KAN ACHTER AF ZEKER DE MOEITE OM HIER TE BESTELLEN ZE HEBBEN ZOWAT ALLES , BESTEL ER AL VELE JAREN NAAR VOLLE TEVREDENHEID EN DE KLANTENSERVES IS OOK VRIENDELIJK EN ZEER BEHULPZAAM
Denis Plaat  | 19/03/19  09:42:33 | Winkelbeoordeling :
Ik vind persoonlijk bol. Com een fijne webshop. Er zijn veel verschillende producten. Van baby spullen tot elektronische apparatuur. Wel vind ik soms de prijs wat hoog, maar eigenlijk mag ik niet klagen want het zijn normale prijzen. Het is tenslotte geen groot handel. Fijne manier van betalen.
Ilonka  | 18/03/19  07:07:44 | Winkelbeoordeling :
Dit is een webshop waar ik regelmatig bestellingen plaats. Snelle levering, groot assortiment en goede prijzen en vooral een uitstekende klantenservice. Levering is de volgende dag en op mailtjes word altijd snel gereageerd.
Ilja Van bremen  | 17/03/19  12:00:31 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede webshop die volop keuze biedt op allerlei gebieden. Zelf vind ik het leuk om via bol.com boeken, films en sportartikelen te bestellen. Ja, voor mij gaat er sowieso helemaal niks boven bol.com.
Rixt T  | 16/03/19  17:54:14 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft altijd een snelle levering, veel producten op voorraad. Daarnaast zijn er vaak goede aanbiedingen te vinden in je malibox onder de 'dag deals'. Al jaren klant en al jaren tevreden Ga zo door !!
Barbara  | 17/03/19  21:44:38 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne web winkel,Ze hebben van alles Van meubels tot wasmiddel, de meeste dingen hebben ze daar wel.Ik bestel mijn dierenvoer er ook,Lekker makkelijk en zelf niet hoeven sjouwen. En snel thuisbezorgd
Ria Hopman  | 15/03/19  14:41:46 | Winkelbeoordeling :
altijd netjes op tijd geleverd zoals wordt aangeven heb je een pech is ook de garantie service altijd goed top winkel ook tijdens de feestdagen nog nooit problemen gehad en je kunt je bestelling altijd terugzien
Harm David de ruiter  | 17/03/19  15:40:31 | Winkelbeoordeling :
Bol.com heeft een fantastische webshop, echt voor jong en oud is het must om wat bij bol.com te bestellen. Het zeer ruime aanbod, de eenvoud van het bestellen en de vlotte bezorging op deze zeer overzichtelijke site maken bol.com de nr1 webshop van Nederland.
Piet Bander  | 15/03/19  09:10:31 | Winkelbeoordeling :
Mijn producten worden altijd op tijd geleverd of de klantenservice contracteert mij al van te voren. Ook komen de producten altijd goed aan, zelfs de tweedehandse, verder is de service van Bol.com ook super, heb meerdere keren wat teruggestuurd en het wordt altijd gemaakt of terugbetaald.
Sandra Tolenaars  | 13/03/19  08:34:56 | Winkelbeoordeling :
goede service snelle levering. top webshop bestel er geregeld en binnen een dag in huis. alleen met de feestdagen duurt het iets langer maar dat geven ze ook netjes aan. ben super tevreden............
Caitlin Vear  | 11/03/19  21:22:27 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met veel verschillende artikelen. Ik had met kerst een aantal kadootjes besteld waarbij een perongelijk op een verkeerd adres. Dit is goed opgelost door bol.com. Hele fijne klantenservice!
Miranda de Hoog  | 11/03/19  13:55:48 | Winkelbeoordeling :
Fijne internetwinkel. Website duidelijk aangegeven in categorieën. Goede klantenservice. Snelle bezorgservice
Marc Krimpmann  | 10/03/19  15:07:16 | Winkelbeoordeling :
Goeie webshop, Duidelijke overzicht en optijd geleverd, bol.com doet niet dom, leuke producten en veel keuze online op een site. Prima te doen op gebied van online shoppen en leuk voor cadaus en andere gelegenheden.
Jolanda Jorissen  | 10/03/19  13:29:50 | Winkelbeoordeling :
Je kunt er alles vinden,erg ruime keuze bij.Je weet ook of het direct leverbaar is en of je het dan ook de volgende dag in huis kunt hebben.Goede service . Fijn dat er een top 10 is met de revieuws erbij.
Petronella Smit  | 09/03/19  09:18:44 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een goede en super betrouwbare webwinkel waar ik alleen maar goede ervaringen mee hebt. Bol.com heeft een groot assortiment aan producten van goede kwaliteit goede bezorgservice en een goede klantenservice.
Dian Degenkamp  | 08/03/19  18:10:05 | Winkelbeoordeling :
Meubelolie voor mijn meubels besteld. En leuk dat ik 2,50 korting kreeg van bol.com omdat ik laatst jarig ben geweest. Fijne website waar je eigenlijk alles kan halen en het wordt ook nog vrijwel altijd de volgende dag thuisbezorgd.
Paula Langbein  | 08/03/19  16:21:10 | Winkelbeoordeling :
geweldig kopen bij bol.com snelle levering en bonnen kun je heel makkelijk inleveren. is van alles te vinden goede service maak graag gebruik van deze bol.com ze hebben er schoenen speelgoed electrische apparatuur
Jorindha Arts  | 11/03/19  08:46:00 | Winkelbeoordeling :
Vertrouwd goed, ik koop hier zeer regelmatig en altijd een keurige levering van de door mij bestelde producten. Producten zijn altijd wel te vinden bij een van de bedrijven waar BOL zaken mee doet. Geen tijd om te shoppen dan is dit een topper!
Nanette Bielefeld  | 10/03/19  10:28:16 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is de webshop voor werkelijk alles! Van tv's tot hondenontwormingstabletten, van tandenborstels tot babyspeelgoed. En het mooiste vind ik nog dat het vaak erg goedkoop is en vanaf 20 euro gratis wordt thuisbezorgd! Ook kun je vaak de bezorgdag kiezen en dat is echt ideaal.
Corina Van Loon  | 10/03/19  16:20:20 | Winkelbeoordeling :
Besteld en 2 dagen later in huis. Snelle levering en goede kwaliteit. Ik ben er zeer tevreden over. Ook de prijzen vallen enorm mee, waar ik zelf ook heel blij mee ben. En als je er dan goede kwaliteit voor krijgt is dat super. Action kan nog van je leren Bol.com
Simone Loevering  | 08/03/19  08:36:46 | Winkelbeoordeling :
Ben erg tevreden over bol.com. Groot assortiment van verschillende soorten producten. Ook de snelle en goede levering is zeer prettig. Het is extra fijn als je wat nodig hebt en je niet extra de deur uit hoeft.
Aicheline Cijntje  | 06/03/19  14:34:43 | Winkelbeoordeling :
geweldig, ze zijn altijd op tijd en beleefd. altijd snelle bezorging en een praatje maken met de bezorger. Ik bestel heel vaak bij bol. Bij het bellen zijn ze erg vriendelijk en beleefd. En binnen 1 dag in huis.
Mark Dengerink  | 06/03/19  08:35:30 | Winkelbeoordeling :
snelle service redelijke prijzen goed overzichtelijk site als je ze belt met een probleem of schade wordt je correct geholpen en te woord gestaan nemen je serieus het enig nadelige is dat ze andere verkopende partijen heb en daar duurt het soms wat langer dat je een reactie maar altijd opgelost
Hans Zwinkels  | 08/03/19  12:31:53 | Winkelbeoordeling :
zeer goed pakje komt mooi aan in een mooie doos en woord goed af gelevert met zorg dus bol.com doen wat ze beloofen geen min punten gevonden ben er zeer te vreeden over ga zo door bol,com toppie klase
Schreuders  | 08/03/19  09:49:52 | Winkelbeoordeling :
Bestaat al heel wat jaren heeft een groot assortiment producten. Snelle bezorging, gratis retourneren en vanaf twintig euro gratis verzenden, veel goede aanbiedingen. Een echte aanrader voor jong en oud!
Wim Koning  | 07/03/19  07:16:53 | Winkelbeoordeling :
super veel korting verkregen door te bestellen bij bol via cashbackkorting. Plus dan ook nog eens de beloning die je van cashback krijgt. Kan dit iedereen aanraden entevens is het niet alleen een leuk kortingssysteem wat je hebt maar ook nog eens een leuk spaarpotje
Jane Sterling  | 04/03/19  10:16:24 | Winkelbeoordeling :
Tot nu geen enkele slechte ervaring gehad met Bol.com en ik koop al jaren met enige regelmaat spullen bij Bol.com. Na een bestelling altijd duidelijk wat en wanneer je iets krijgt. En handig is ook de verschillende betalingsmogelijkheden zo ook waar je het bezorgd wilt hebben.
ryaan thangavel  | 04/03/19  11:20:11 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering van bestelde artikelen. Binnen 24 uur geleverd. Goede prijs vergeleken met andere webshops.Voor iedereen aan te bevelen. mijn ervaring bol. com echt gode service en snelle reactie
Joey Varkevisser  | 02/03/19  08:10:32 | Winkelbeoordeling :
Super webshop waar je bijna alles op kan vinden. Als je het voor savonds besteld, dan heb je het meestal de volgende dag al in huis. Ook weet je hoelaat je pakketje komt, dus dan kan je daar rekening mee houden. Helemaal top!
Jan Boerma  | 04/03/19  08:46:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een tweedehands boek via Bol.com besteld. De levering was prima en snel, de prijs/kwaliteitsverhouding was uitstekend en het boek zag er prima uit. Alhoewel ik eerst wat huiverig was om zo een tweedehands te bestellen, ben ik uitermate tevreden.
Patric hamstra  | 01/03/19  04:57:56 | Winkelbeoordeling :
Geweldig en zeer interessante artikelen en aanbiedingen over heel veel geweldige producten van een hele boel leuke en goedkope artikelen voor iedereen wat Wils en tevens een goede manier om je tweede hands spullen online te verkopen of zelf aan te schaffen
Twan Wagemans  | 22/02/19  22:25:19 | Winkelbeoordeling :
Leuke site om veel verschillende soorten spillen te kopen. Je kan er echt alles krijgen, en vokr een goede prijs. Hele leuke winkel, il zou er zeker nog vaker winkelen. Ik zou deze webwinkel zeker aanraden bij mijn vrienden.
Renate Groenenboom  | 25/02/19  16:36:24 | Winkelbeoordeling :
Als ik Bol.com vergelijk met AliExpress en Wish liggen een hoop prijzen nog steeds te hoog. Een voordeel is wel dat ik mijn oude boeken kan verkopen. En ja: koop ik bijvoorbeeld een telefoon, weet ik dat de stekkers in ieder geval passen.
Burcu  | 23/02/19  06:11:32 | Winkelbeoordeling :
Top website. Je kan op bol.com alles vinden. Ij bol.cok zijn er verschillende verkopers, maar de bestelingen worden meestal wel door bol.com verzonden. Je zou je bestelling jet snelst de volgende werkdag kunnen ontvangen.
Peter Ribberink  | 28/02/19  20:21:46 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke en goede informatie, na betaling wordt er snel verstuurd. Ik vind het een goede webwinkel, is natuurlijk erg bekend maar zeker de moeite waard om eens rond te kijken voor leuke aanbiedingen of als je op zoek bent naar een leuk kado
Jacks Teller  | 25/02/19  21:50:18 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een zeer betrouwbaar bedrijf met een fijne klantenservice. Ik ben heel tevreden met de mogelijkheden die je kan kiezen voor het laten leveren van je bestelling, zeer klantvriendelijk, blijf vooral bij PostNL!
Djitenderpersad Satram  | 25/02/19  19:40:00 | Winkelbeoordeling :
een winkel die bijna alles heeft.Voor een ieder wat wils, voordelig is en waar je zelfs achteraf kan betalen als je wilt. al je bestellingen altijd op tijd bezorgd en lukt het niet dan krijg je altijd netjes bericht.
 | 28/02/19  02:32:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden met het assortiment van bol.com. Een supergeweldige webshop met ruime keuze aan kwalitatieve producten en topmerken. Ook verleent bol.com een snelle levering. Ik raad dan ook iedereen aan om te winkelen bij bol.com
Lucas Van Es  | 27/02/19  18:33:40 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering van bestelde artikelen. Binnen 24 uur geleverd. Voor herhaling vatbaar. Goede prijs vergeleken met andere webshops. Track and tracé werkte uitstekend. Voor iedereen aan te bevelen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,50% CashCoins
10% korting op alle Lenovo Thinkpads
Code:AFNNL419
visit register click click