H&M

Decathlon Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Decathlon

Shop voordelig sportartikelen bij Decathlon

Decathlon heeft een uitgebreid assortiment sport- en outdoor artikelen. Je kan hier voor verschillende sporten terecht zoals: verschillende teamsporten, fitness, ruitersport, precisiesporten, watersporten en hengelsport. Sportmerken zoals Nike, Adidas, GoPro, Puma en Asics zijn onder andere te vinden bij Decathlon.

Decathlon Beoordelingen

 | 12/01/20  16:25:11 | Winkelbeoordeling :
Nederlandse beste sport winkel voor ieders sport is hier wel iets te vinden alle maten snel geleverde goederen en diensten van meer dan genoeg om te kijken wat er allemaal bij is zeker een aan rader om
 | 12/01/20  10:14:05 | Winkelbeoordeling :
laatst sportkleding bestelt bij Decathlon. in principe een prima prijs/kwaliteitsverhouding. alleen de maatvoering is soms wat scheef, broeken waren echt veel te klein. het vinden van mij retour was ook een dingetje, maar gelukkig had ik mijn bewijs van terugsturen goed bewaard
Cor Veltman  | 19/12/19  19:50:55 | Winkelbeoordeling :
Een hele fijne winkel waar je voor een redelijke prijs je sportspullen kunt kopen.Decathlon heeft een uigebreiden sortering.Je kunt geen sport bedenken of Decathlon heeft het in huis.Het is zeker een aanrader.
Veronika Kalou  | 09/12/19  18:22:42 | Winkelbeoordeling :
Perfecte winkel, kan niet anders zeggen. Retourbeleid is simpelweg top, gratis retourneren en je kan het zelfs gratis laten ophalen. Assortiment is ruim en de prijs is zeer laag maar in tegenstelling tot veel anderen bedrijven is de kwaliteit daarbij ook zeer hoog en een vriendelijke klantenservice!
Freddy Maertens  | 27/11/19  07:41:58 | Winkelbeoordeling :
Top site, snel makkelijk en overzichtelijk. Klantenservice zou wat beter kunnen kwa bereikbaarheid, echter is het begrijpelijk dat Decathlon daar beperkte bezetting voor heeft gezien de lage prijzen en marges.Prijs/Kwaliteit van de spullen is subliem te noemen! Met name de eigen merken!
Anne Smit  | 20/11/19  18:37:27 | Winkelbeoordeling :
Decathlon is een van de uitgebreidste online webwinkels wij je al je sportkleding en sportschoenen kan kopen en zo super voordelig dat vind je werkelijk nergens en daarnaast een super goede klantenservice wat heel belangrijk is met online winkels Ik ben er zeer content over en kan het iedereen aanbevelen
Marianne Gommers  | 15/11/19  11:46:04 | Winkelbeoordeling :
Echt goedkoop shoppen bij Decathlon alles hebben ze op sportgebied en nog veel meer. Goedkope regenkleding gekocht erg goed. Vanaf 50 euro gratis verzenden anders 3,95 of ophalen in de winkel
Yvonne Kooij  | 27/10/19  18:23:55 | Winkelbeoordeling :
Bij decathlon verkopen ze een heel veel sportartikelen en sportkleding ik heb er pas nog mijn nieuwe fitnis outfit gekocht super blij mee was ook zeer aantrekkelijk geprijsd waardoor ik er nog wel een setje exstra mee voor kon nemen ook na het wassen blijft het materiaal prima dus van mij krijg decathlon een dikke 10 en zien mij zeker vaker terug in deze fijne winkel
Fred Bonaparte  | 07/10/19  07:46:38 | Winkelbeoordeling :
Na jaren kies ik nog steeds regelmatig Decathlon als eindbestemming voor fietskleding, -accessoires e.d. Tot op heden altijd nog tevreden geweest over het verloop vanaf het bestelproces t/m de levering van de producten -- die altijd nog naar wens zijn geweest!
 | 15/09/19  21:04:44 | Winkelbeoordeling :
een goede winkel met kwaliteit spullen voor een niet al te grote prijs.goede service,en vriendelijke werknemers .altijd een ruim assortiment. alleen is de retour terug betaling wel laat binnen helaas.maar voor de rest een top winkel
Joyce Tegenbosch  | 05/08/19  16:08:47 | Winkelbeoordeling :
Mooie en grote winkel waar je goede kwaliteit sport en vrije tijds spullen kan kopen voor een goede prijs.
Marco Heurter  | 15/07/19  10:46:49 | Winkelbeoordeling :
Decathlon is een mooie winkel, waar ze echt van alles hebben op het gebied van, camping outdoor, indoor, je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het daar. de prijzen zo ook schappelijk en voor iedereen betaalbaar.
Ferry Swinkels  | 19/06/19  07:12:12 | Winkelbeoordeling :
Best al veel besteld bij Decathlon, ze hebben wel wat langere levertijd dan gebruikelijk (producten moeten uit buitenland komen). Helaas enkele weken geleden wel iets fout gegaan met mijn bestelling en daarna was het artikel uitverkocht. Via webcare geholpen met een prima oplossing!
Jane Sterling  | 20/05/19  08:56:49 | Winkelbeoordeling :
Na jaren kies ik nog steeds regelmatig Decathlon als eindbestemming voor fietskleding e.d. Tot op heden altijd tevreden geweest over het verloop vanaf het bestelproces t/m de levering van de producten -- die altijd nog naar wens zijn geweest. kwalitatief goede merken tegen een betaalbare prijs!
Harco Heldoorn  | 03/04/19  07:53:30 | Winkelbeoordeling :
het is een leuke winkel , waar je een ruim assortiment aan treft voor elke sport en andere activiteiten. de keuze is reuze zeg maar. En de prijs is ook nog eens goed. het personeel is vriendelijk en behulpzaam. gewoon een topzaak!
Fred Gasselich  | 06/03/19  08:56:55 | Winkelbeoordeling :
Goede producten voor ook hele nette prijzen heb je bij Decathlon. Enige nadeel zijn de wat langere levertijden, maar dit komt waarschijnlijk omdat producten vanuit Duitsland o.i.d. worden verzonden, verders prima webshop!
Eveline Kersten  | 19/02/19  06:03:38 | Winkelbeoordeling :
ik heb online een fiets besteld die conform alle verwachtingen is geleverd. Veel informatie op de site over en bij het artikel en komt overeen met wat ik geleverd heb gekregen. Ik ben er erg blij mee.
lenie Van Buuren  | 30/12/18  13:39:09 | Winkelbeoordeling :
we hebben een gps besteld. deze werd heel snel geleverd. de prijs die we moesten betalen was nergens goedkoper. En met een terugstuur garantie van een jaar is ook nergens te krijgen. dus een aanrader voor iedereen.
Magda Roos  | 04/12/18  12:44:23 | Winkelbeoordeling :
ik heb afgelopen maand een mountainbike gekocht na een hoop gezeur met een vorig bedrijf. ik ben zeer tevreden over de service. ik mag over een half jaar een gratis service beurt voor de bike krijgen. levenslange garantie op niet slijtende onderdelen en garantie 2 jaar over het algemeen. dolgelukkig met mijn bike. prijsklasse fiets geweldig.
Tamara Bouwman  | 06/12/18  17:49:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een zweep besteld voor mijn dochter voor bij de paarden. Zelf sqaush ik sinds kort en had nog geen schoenen. Op de site hele leuke Asics gevonden. Snel bestel en betaald en het hele pakket was
Brenda Van Der Aar  | 25/11/18  13:06:21 | Winkelbeoordeling :
Iets opzoek qua maat, geslacht gaat niet altijd goed. Bij het opzoeken van schoenen ook al geef je een kleur of maat aan krijg je alles te zien.
Assumar Gellis  | 10/09/18  07:37:40 | Winkelbeoordeling :
De artikelen die ik online besteld had, werden netjes verpakt op de juiste datum afgeleverd (2 dagen). Nadat ik besteld had zag ik dat ik iets was vergeten,via de chat werd ik netjes geholpen en een dag later de bevestiging gekregen dat het onderdeel kosteloos naar mij verstuurd werd. Top service!
Nicole  | 21/07/18  16:13:52 | Winkelbeoordeling :
Recent een helm gekocht bij Decathlon. In de winkel diverse modellen getest. Ruimte winkel, spiegels in de gangpaden. Alles kan gepast/getest worden. Ideaal. Als jou kleur of model er niet bij zit kun je het in de winkel bestellen en thuis of in de winkel laten bezorgen. Super handig
Chanel West Coast  | 02/07/18  10:33:30 | Winkelbeoordeling :
Nu al 4 keer wat besteld bij Decathlon en steeds goed gegaan netjes een mailtje met dag van verzending komt ook uit Duitsland dus kan een dagje langer duren maar altijd op de aangegeven dag nog bezorgd, zelfs de tijd klopte, zeer tevreden klant en goede kwaliteit spullen.
Natascha Luiten  | 12/06/18  15:53:50 | Winkelbeoordeling :
Wat een positieve verassing. Veel keus in verschillende sporten en outdoor spullen. door de aankleding en naam dacht ik dat het duurder zou zijn maar de prijzen zijn echt laag. het is een Frans bedrijf dus bij de kleding heb je soms een maat groter nodig maar dit geven ze zelf netjes aan. super
Rob Dyrdek  | 25/04/18  09:11:51 | Winkelbeoordeling :
Wij kopen al sinds jaar en dag bij Decathlon in Rotterdam en de laatste jaren ook op de site en op de vestiging aan de Coolsingel in Rotterdam. De keuze is breed. De kwaliteit ook van hun huismerken is goed. De prijs is fair. De kennis in de winkel is ook heel goed.
Steelo Brim  | 23/04/18  17:18:14 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zwarte Halters voor mii besteld. Op de site van Decathlon stond al aan gegeven dat het pas later werd verzonden. Als klant weet je dan waar je aan toe bent. Goed verpakt. Orderbevestiging en factuur in mijn mailbox, je kon de bestelling volgen in je account van PostNL maar ook in je mailbox.
Gio Santana  | 18/04/18  08:51:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een redelijke bestelervaring bij Decathlon. Wel wat langere levertijd dan gebruikelijk (producten moeten uit buitenland komen). Helaas vorige week wel iets fout gegaan met mijn bestelling en daarna was het artikel uitverkocht. Via webcare geholpen met een uitstekende oplossing!
Jan Buffel  | 16/03/18  08:14:48 | Winkelbeoordeling :
Prima service! Halters zwart voor mezelf besteld. Op de site stond al aan gegeven dat het pas op 28 februari werd verzonden. Als klant weet je waar je dan aan toe bent. Goed verpakt. Orderbevestiging en factuur in mijn mailbox, je kon de bestelling volgen in je account van PostNL, Aanrader!
Miryea Verheul  | 08/03/18  18:02:00 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere keren bij Decathlon besteld een fijne webwinkel, waar je vanalles kan vinden. Ik koop er altijd mijn paardrijkleding. Goede kwaliteit! En als er iets niet goed is of niet past, dan wordt dat allemaal goed geregeld door de snelle en fijne klantenservice!
Ron Veltman  | 08/03/18  11:09:33 | Winkelbeoordeling :
Ik april is mijn kleindochter jarig. Dan gaan we altijd samen naar Decathlon om een verjaardags cadeau voor haar te kopen. Omdat paardrijden nog steeds haar grote liefde is valt de keuze meestal op een nieuwe broek of cap. Altijd goed.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij Groupon Shopping
Code:LOCAL2020
H&M
visit register click click