ONTVANG 1,50 CASHCOINS Libelle
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

JYSK Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over JYSK

JYSK voor alles in en om je huis

Heb jij meubelen of accessoires nodig voor in huis? Bij JYSK kun je terecht voor je badkamer, slaapkamer, kantoor, woonkamer, ramen en tuin. Ook is er een assortiment voor de inrichting en opbergen. JYSK staat er om bekend altijd scherp geprijsd te zijn. Zo haal je jouw nieuwe meubelen of accessoires extra voordelig in huis. Bestel eenvoudig online en bekijk thuis of het product goed in je interieur past.

JYSK Beoordelingen

shirley couwenberg  | 11/07/19  16:25:00 | Winkelbeoordeling :
hebben mooie spullen, vaak ook goede aanbiedingen. ze zitten bijna overal. de winkels zien er netjes uit. tot nu toe geen klachten.ze hebben altijd genoeg personeel aanwezig en goede kwaliteit.
Anne Mulder  | 28/06/19  08:48:39 | Winkelbeoordeling :
in het begin had ik het niet zo op jysk,maar daar ben ik heel snel op teruggekomen,vrijwel al mijn meubels heb ik er gekocht,mijn allerlaatste aankoop die ik tot nu toe gedaan heb is al mijn tuin meubilair,ik kan dan ook voor 100% Jysk aanbevelen je krijgt er kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. dus Jysk zeer zeker de moeite waard.
Arianne Leijten  | 30/04/19  16:35:38 | Winkelbeoordeling :
fijne site met zeer veel van tuinmeubels, badkamerspullen, bedden tot decoratie toe. je kunt bestellen en bv in de winkel halen en daar betalen of t thuis laten bezorgen. zo houden je van t eerste moment tot bezorgen op de hoogte. echt super
Priscilla Priscilla  | 02/03/19  16:00:04 | Winkelbeoordeling :
jysk is echt een onwijs leuke mooie winkel. ik shop er graag. altijd leuke producten en ook betaalbaar. mooie meubels en tuinsets. echt ben zo blij dat deze winkel er is gekomen. ook via de site is er makkelijk te verzenden en ook snel binnen.
aagje Hogerheide  | 01/02/19  17:32:38 | Winkelbeoordeling :
er is veel keuze, kwaliteit verschilt wel van artikel. verkopers vriendelijk, en geven veel informatie over het artikel wat je wil kopen. prijs is goed, soms wel een beetje duur. als je goed oplet , kan je er goede spullen kopen.
Jeroen  | 20/01/19  14:35:52 | Winkelbeoordeling :
Jysk is een zaak voor van alles, maar eigenlijk komen wij er voornamelijk voor het beddengoed. En dat gaat altijd uitstekend! Ze zitten nu ook in Zwolle maar toch is het ook fijn om via de shop te bestellen. Makkelijk en snel!
Nines  | 24/12/18  06:01:23 | Winkelbeoordeling :
Als ik meubels of woonaccessoires nodig heb, ga ik altijd naar JYSK. Daar vind je een zeer ruim assortiment tegen hele redelijke prijzen. Onlangs nog 2 nieuwe matrassen gekocht. Zeer goede service en vriendelijke medewerkers. Fijn bedrijf!
Ricco  | 01/01/19  16:40:25 | Winkelbeoordeling :
Alles voor je interieur. Overzichtelijke site en regelmatig zeer aantrekkelijke acties. Wij bestelden eerst matrassen en later nog kussens. Bij Jysk krijg je heel veel waar voor je geld en we raden dit bedrijf daarom van harte aan!
Regina  | 06/09/18  13:10:44 | Winkelbeoordeling :
Bij Jysk kun je alles voor je woning kopen, zowel grote als kleine artikelen. Ik heb matrassen via de website besteld voor een supergoede prijs en met maar liefst 15 jaar garantie. Jysk heeft regelmatig aanbiedingen, waardoor je veel meer met je geld kunt doen.
Adri Veltman  | 13/08/18  18:10:11 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelde bureaustoel was al na 2 weken kapot. Even gebeld. Was in Zaandam nog op voorraad en werd voor me klaargezet. Omdat ik haast had en niet wilde wachten zelf opgehaald. Netjes afgehandeld en nu wel een goede stoel.
klaassien boekholt hartman  | 25/10/17  13:54:01 | Winkelbeoordeling :
jysk een mooie winkel voor een kleine beurs mag er graag ff rondkijken voor feestjes en andere dingen ook voor in de keuken en gezelligheid kun je bij hun terecht wat wil je nog meer de Sint is weer in aantocht ja en waar kan je dan bete slagen dan bij JYSK
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,75% CASHCOINS Hunkemöller
visit register click click