ONTVANG 1,75% CASHCOINS vanHaren
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Reebok Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Reebok

Shop jouw favoriete items voordelig bij Reebok

Bij de webshop Reebok shop jij met korting de beste sportkleding, schoenen en accessoires. De juiste sportkleding en schoenen zijn essentieel tijdens een work-out. Voor elke sport hebben zij verschillende items, welke precies daarvoor gemaakt zijn. Of je nou aan fitness doet of aan basketbal, Reebok heeft het allemaal. Reebok deelt haar liefde voor sport, door het maken van de beste producten. Bezoek de website, laat je verrassen en shop met korting online bij Reebok!

Reebok Beoordelingen

Francine Storms  | 13/09/19  19:44:52 | Winkelbeoordeling :
zeer degelijke schoenen en zeker om te wandelen. Ik doe alle dagen 10.000 stappen voor mijn gezondheid om fit te blijven. Ben 76 jaar en voel mij hier goed bij. Maar schoenen om te wandelen moeten degelijk zijn. Daarom kies ik voor Reebok.
Bart van Bommel  | 13/09/19  14:42:40 | Winkelbeoordeling :
Perfect behandeld door hun ook de leveringsduur was binnen de tijd . Ook de kwaliteit van het product was zeer naar wens. Ik kan iedereen aanraden met deze site in zee te gaan. Als mijn volgende bestelling ook zo afloopt ben ik weer tevreden.
Peter Voogt  | 21/08/19  10:50:27 | Winkelbeoordeling :
Bij Reebok vind je de beste sportkleding voor een mooie prijs. Als je online bestelt voor meer dan 50 euro wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Binnen twee dagen heb je meestal je bestelling al in huis!
lion van der wens  | 21/08/19  04:28:44 | Winkelbeoordeling :
Reebok een bekend merk wat al jaren bestaat . Mooie trimschoenen en trainingspakken goed assortiment . Het bestellen gaat ook eenvoudig en het wordt binnen een paar dagen thuisbezorgt . De klantenservice is ook top.
Karin gerritsen  | 21/08/19  05:08:48 | Winkelbeoordeling :
Reebok is een heel fijn merk. Goede kwaliteit en goede prijs- kwaliteitverhouding. De kleding, schoenen etc dragen erg prettig en comfortabel. Soms is naar de winkel gewoon leuk maar via de webshop gaat alles ook heel fijn en soepel
Harm Raspe  | 18/08/19  08:34:28 | Winkelbeoordeling :
Handige en gemakkelijke website die zeer overzichtelijk is. Hier kan je alles voor je job bij zoeken zoals sportschoenen en sportkleding voor training of voor wedstrijden. De prijzen zijn redelijk te noemen
Christini Induzzi Lopes  | 18/08/19  20:33:55 | Winkelbeoordeling :
Ik koop graag sportschoenen bij dit merk. Ik vind het merk goed geschikt voor mijn levensstijl. Ik beveel dit merk van harte aan aan iedereen die van comfort en kwaliteit houdt. Stijl is alles.Ik vind super leuk.
Ilonka  | 15/08/19  12:27:20 | Winkelbeoordeling :
Een van mijn favourite sportmerken. Webshop heeft een uitgebreid assortiment voor elk seizoen. Kwaliteit zeer goed, ook na veelvuldig wassen. Kan het aan iedereen aanraden om deze kleding te kopen!!!!
Christine  | 14/08/19  14:17:51 | Winkelbeoordeling :
Reebok is een leuk sportmerk. Goede aanbiedingen en lage prijzen in de uitverkoop. Leuke schoenen en kleding en ook van erg goede kwaliteit. Snel besteld en bezorgd, maar wel betaalde verzendkosten.
Jan Van Nood  | 14/04/19  10:25:00 | Winkelbeoordeling :
Reebok is een geweldige zaak op het gebied van sportproducten. Sportschoenen en -kleding zijn er te kust en te keur en tegen zeer schappelijke prijzen, maar altijd van een zeer goede kwaliteit. U kunt bestellen vanuit uw luie stoel en de producten thuis laten bezorgen. Vergeet de outlet niet!
Petronella Smit  | 09/04/19  11:58:35 | Winkelbeoordeling :
Reebok is al heel erg lang een van mijn favorieten merken en ik draag Reebok dan ook altijd met veel plezier. Ook mijn volwassen zonen zweren bij Reebok, zowel voor vrije tijd als voor het werk, dragen we Reebok.
Marianne Hiemstra  | 06/08/17  18:30:26 | Winkelbeoordeling :
Voor mijn neefje een paar 90's stijl schoenen gekocht. Hij was er heel blij mee. Het was snel bij mij thuis en goed verpakt. Jammer dat de grens voor verzendkosten zo hoog ligt (90 euro), maar toch een hele leuke site!
Anke Plomp  | 19/03/15  20:35:00 | Winkelbeoordeling :
Bij Reebok hebben ze hele mooie sportkleding van goede kwaliteit. Ik shop er graag. De service is altijd goed, en de verzending is altijd snel. Zeker een aanrader om er eens rond te kijken, en wat moois te kopen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 1,75% CASHCOINS Schuurman Schoenen
visit register click click