ONTVANG tot 0,44% CASHCOINS ONTVANG tot 0,44% CASHCOINS

Vattenfall Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Vattenfall

Voor energie met korting stap je over naar Vattenfall

Vattenfall is energieleverancier voor stroom en gas. Bij Vattenfall zijn er diverse mogelijkheden op energiegebied; of je nu de voorkeur geeft aan flexibel of vast, gewoon, duurzaam of schoon. Vattenfall regelt je overstap en geeft compensatie van alle opzegkosten. Bij Vattenfall kom je nooit zonder stroom en gas te zitten.

Vattenfall Beoordelingen

Clint Eastwood  | 17/11/19  09:02:37 | Winkelbeoordeling :
Vattenfall (Nuon) is een prima energieleverancier wat mij met name aanspreekt is het spaarprogramma, verder bieden ze een goede prijs ook voor klanten die ze al lang hebben, overstappen is dan ook niet meer interessant, prima bedrijf ook nu het Vattenfall heet!
Wendy van Mansom  | 08/11/19  06:16:49 | Winkelbeoordeling :
Vattenfall is een goed bedrijf met een hele goedkopen prijs. Ook hebben ze een klantenservice die altijd bereikbaar is en ook wel goed kan helpen als je een probleem hebt. Zeker een aanrader! Ze hebben ook grote betalingssnelheid voor cashcoins.
Anouska Poets  | 08/11/19  07:49:00 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de klantvriendelijkheid van Nuon heel goed, daarom was Nuon een van de betere energie aanbieders en blijft dat hopelijk nu het Vattenfall is geworden, ook kan je via de website zelf je zaken regelen op een eenvoudige manier, ook de app is prima om te gebruiken.
Chanel West Coast  | 04/11/19  14:23:37 | Winkelbeoordeling :
Zit nu bij Vattenfall (Nuon) en die hebben een best overzichtelijke site en MijnNuon is ook relatief eenvoudig te gebruiken. Je kunt gemakkelijk zien wat de kosten zijn, en wat voor korting je kunt krijgen. Het enige min puntje is vaak dat de MijnNuon niet altijd werkt maar ik ben tevreden!
Ilona Kootstra  | 04/11/19  21:07:46 | Winkelbeoordeling :
snelle reactie op vragen. als er een achterstand is dan mailen ze optijd en laten optijd weten hoe het er voor staat met je verbruik. als je seintje goed in hebt gestelt krijg je overal optijd melding van.
Gio Santana  | 30/10/19  20:37:43 | Winkelbeoordeling :
Sinds 3 maanden energie van Nuon en ben er echt tevreden mee ook kun je met Nuon exclusief prijzen winnen, altijd leuk. De app is ook handig en gemakkelijk, je kan alles goed bijhouden over wat je verbruikt met gas en elektra.
Jolanda den Engelse  | 26/10/19  01:52:15 | Winkelbeoordeling :
Ik heb eerder heel lang bij Nuon gezeten en sinds kort weer. Vattenfall zorgt zoveel mogelijk voor groene stroom, ze hebben leuke klantvoordelen en ik ben eerder altijd goed geholpen door de klantenservice. Ik ben tevreden.
Ilonka  | 24/10/19  09:45:46 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen jaar klant geworden bij Vattenval en het was zeer gemakkelijk online af te sluiten. Het bestelproces loop je gemakkelijk door en de premie is ook aan de scherpe kant. Alles is verder online goed op te zoeken en na te kijken
Tatjana Juginovic  | 18/10/19  21:57:39 | Winkelbeoordeling :
Leuke acties, je kunt punten sparen voor heel veel producten. de verbruik overzichten altijd op tijd en duidelijk, je krijgt goede zicht op je eigen gebruik om er bewuster mee om te gaan.De website is ook overzichtelijk.
Ramon Bos  | 20/10/19  23:59:43 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede en vriendelijke medewerkers ik werd erg goed geholpen toen ik een vraag had het is een echte aanrader voor andere mensen en ook erg voordelig een zeer erg goede aanrader voor studenten....
emma govers  | 19/10/19  13:01:43 | Winkelbeoordeling :
Net overgestapt vanwege een 1-jarig contract bij een andere aanbieder. Voor mij een kwestie van vergelijken van aanbieders. Met Nuon had ik in het verleden al zeer goede ervaringen, dus was de keuze voor de overstap, naast een scherpe prijs, niet zo moeilijk.
Sylvia Wester  | 17/10/19  20:44:13 | Winkelbeoordeling :
De naam is veranderd, het is van een Zweeds bedrijf. Ze leveren stroom, er zijn bijna geen storingen. En het gas is goed aangesloten. De warmte geleidelijk. Er is keus tussen variabele of vaste prijs.
Henrie Nak  | 18/10/19  07:57:15 | Winkelbeoordeling :
Vele jaren klant van Nuon en nooit problemen, geen storingen en een leuk kortingssysteem dat tot 25% loopt op je stroom rekening zelf je maandtermijn beheren is ook erg prettig ,en de punten die je maandelijks krijgt voor leuke cadeaus of uitjes zijn ook erg fijn.
Jacks Teller  | 16/10/19  20:17:20 | Winkelbeoordeling :
Nuon(Vattenfall) heeft altijd een goede klantvriendelijkheid, daarom is Nuon een van de betere energie aanbieders. Ze hebben een prima en betrouwbaar netwerk en lage prijzen. Ook kan je via de website zelf je zaken regelen op een eenvoudige manier, ook de app is prima om te gebruiken.
Alexander van Vlierden  | 16/10/19  20:16:23 | Winkelbeoordeling :
Voor gas en stroom ben je bij vattenfal aan het goede adres voorheen heette het Nuon als je nieuwe klant wordt ontvang je een leuke welkomst bonus in geld maar je kan ook kiezen voor een welkomstgeschenk en elke maand spaar je punten die kan je weer verzilveren in cadeaus
Carina Westerhof  | 14/10/19  12:19:43 | Winkelbeoordeling :
Stap nu over naar Vattenfall, de groenste energieleveraar van Nederland. Kijk hoeveel jij kan besparen op jouw energierekening ! En overstappen is een fluitje van een cent, want Vattenfall regelt het allemaal voor jou !
Steelo Brim  | 04/10/19  19:42:32 | Winkelbeoordeling :
Een paar jaar geleden kozen we voor Nuon om daar onze energie af te nemen, om te kiezen voor een energieleverancier is alleen de prijs en klantenservice bepalend en/of je groene energie wilt. Nuon is opzicht niet het goedkoopste energieleverancier maar hebben wel een uitstekende klantenservice!
Peter Voogt  | 01/10/19  22:51:28 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en snel een nieuw energiecontract afsluiten is bij Nuon zo gepiept. Je hebt zelf de keus of je groen, duurzaam of gewoon wilt. Met de handige rekenhulp zie je gelijk wat je per maand gaat betalen.
Elisa  | 30/09/19  12:29:57 | Winkelbeoordeling :
prima energie leverancier wat mij met name aanspreekt is het spaar programma verder bieden ze een goede prijs ook voor klanten die ze al lang hebben overstappen is dan ook niet interessant prima bedrijf ook nu te Vattenfall heetten
Flash Gordon  | 29/09/19  09:34:02 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al tientallen jaren klant bij NUON en haar rechtsvoorgangers. Nog nimmer reden tot klagen gehad, ben daarom nog nooit overgestapt en ben NUON trouw gebleven. Die trouw legt me overigens geen windeieren, ik profiteer van allerlei dingen als trouwe klant.
Bibi van den Tweel  | 11/09/19  18:13:31 | Winkelbeoordeling :
Prima bedrijf! Houd je netjes op de hoogte kwa gebruik en tips, overzichtelijke app en duidelijke taal. Goede service
Bert Visser  | 09/09/19  06:20:19 | Winkelbeoordeling :
Nu zijn wij weer klant van Nuon, 3 jaar geleden beviel Nuon ons ook heel goed. De reden dat we overgestapt waren is dat we ergens anders ook een mooie welkomstbonus kregen, die kregen we nu ook weer van Nuon, die krijg je niet als je klant blijft.
Jose Cobussen  | 02/09/19  21:36:49 | Winkelbeoordeling :
Een betrouwbaar bedrijf die tot nu toe voor mij de goedkoopste is. Ik ben al vanaf 1994 klant en nog steeds erg tevreden.
 | 26/08/19  13:46:20 | Winkelbeoordeling :
Ben all twee keer klant van Nuon geweest. Enige redenen om van energieleverancier te veranderen was het jaarlijkse premiecircus waardoor een wissel financieel aantrekkelijk. Voor de rest is best goed.
Elise Fricot  | 21/08/19  18:14:36 | Winkelbeoordeling :
Goedendag, Ik snapte helemaal niks van wat mij overkwam. Na eens goed nagedacht te hebben heb ik contact opgezocht met de klantenservice van nuon. Ik ben zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid! Dat wou ik graag even melden.
Fred Bonaparte  | 19/08/19  08:42:02 | Winkelbeoordeling :
De klantvriendelijkheid van Nuon is heel goed, daarom is Nuon een van de betere energie aanbieders. Ze hebben een prima en betrouwbaar netwerk en lage prijzen. Ook kan je via de website zelf je zaken regelen op een eenvoudige manier, ook de app is prima om te gebruiken.
Mark Bakker  | 17/08/19  23:41:04 | Winkelbeoordeling :
De Nuon is al vele jaren een stabiele factor in Nederland! Deze firma behoort tot de absolute top en daardoor zijn de recensies prima! De Nuon die tegenwoordig, "Vattenfall", genoemd wordt, naar het Zweedse moederbedrijf, beveel ik daarom van harte aan, als leverancier van gas en elektra!
wim speelberg  | 03/08/19  09:05:04 | Winkelbeoordeling :
Leuke, interessante,nette, mooie en verzorgde site met veel aantrekkelijk aan biedingen voor jong en oud, Zeker een aanrader om in 2019 nog eens regelmatig een kijkje te nemen. Dus ik zeg vooral doen en het niet laten.
Roy Mulder  | 31/07/19  22:29:18 | Winkelbeoordeling :
ik heb nuon al een jaar en ben er echt te vreden mee ook kun je met nuon exclusief prijzen winnen.altijd leuk.de apps zijn ook handig en gemakkelijk.je kan alles goed bijhouden over wat je verbruikt met gas en elktra
Danielle Pronk  | 29/07/19  14:33:48 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een goede en betrouwbare aanbieder van elektra en gas. Men hanteert klantvriendelijke prijzen en hebben een fijne klantenservice. Er is keuze uit grijze of groene energie of een mix van beide.
Veronika Kalou  | 19/07/19  22:25:31 | Winkelbeoordeling :
Ik ben pas nog overgestapt naar Nuon, omdat ze mij het goedkoopste energie konden leveren. Het overstappen ging vlekkeloos en de communicatie verliep goed. De service die ze bieden op het gebied van energie zijn voor mij perfect en ik heb het meeste vertrouwen in Nuon als energieleverancier.
Hans Kazan  | 12/07/19  00:12:45 | Winkelbeoordeling :
Altijd een prima service en een goede klantvriendelijkheid van Nuon, daarom is Nuon een van de betere energie aanbieders. Ze hebben een prima en betrouwbaar netwerk en lage prijzen. Ook kan je via de website zelf je zaken regelen op een eenvoudige manier, ook de app is prima om te gebruiken.
Cornelis Jansen  | 09/07/19  22:46:32 | Winkelbeoordeling :
Nuon een van de grootste energie leveranciers van nederland.die al jaren zeer bekend staan voor hun energie leveringen.en voor al samen met de Nederlandse maatschappij.hun steentje bij leveren aan sponsoring.
HJ Kloosterman  | 09/07/19  10:25:56 | Winkelbeoordeling :
de site van nuon is erg duidelijk, goede service bieden ze aan zeker als je klant blijft, klantvriendelijk als je belt wanneer je ze nodig hebt. kortom Nuon heeft het goed voor elkaar in alle opzichten.Ben grasg klant bij nuon
Vera Westland  | 08/07/19  21:42:28 | Winkelbeoordeling :
Goede service en vriendelijk personeel achter de telefoon. Prettig welkomstgeschenk. Ze zijn niet de goedkoopste maar dat kan positief zijn als je wil overstappen naar een andere maatschappij. Als ze die ook al niet bezitten
Fred Gasselich  | 26/06/19  08:01:35 | Winkelbeoordeling :
Ik zit alweer enkele jaren bij Nuon en die hebben een best overzichtelijke site en MijnNuon is ook relatief eenvoudig te gebruiken. Je kunt gemakkelijk zien wat de kosten zijn, en wat voor korting je kunt krijgen. Het enige min puntje is vaak dat de MijnNuon niet altijd werkt maar ik ben tevreden!
Elly Janssen  | 19/06/19  08:34:31 | Winkelbeoordeling :
Goede maatschappij, nooit problemen mee gehad. Ook correcte afrekeningen. Als je meedoet met hun spaarprogramma kun je gratis sparen voor mooie artikelen. Veel keuze uit kado's of waardebonnen. Er wordt elke maand automatisch 25 punten bijgeschreven op je saldo.
Maartje Treep-de Bakker  | 14/06/19  15:50:31 | Winkelbeoordeling :
Al vele jaren klant en nooit problemen geen storingen en een leuk kortingssysteem dat tot 25% loopt op je stroom rekening zelf je maandtermijn beheren is ook erg prettig ,en de punten die je maandelijks krijgt voor leuke cadeaus of uitjes zijn ook erg fijn .
Jane Sterling  | 10/06/19  07:56:04 | Winkelbeoordeling :
Ik ben van de winter overgestapt naar Nuon en ben er heel blij mee met de actie die Nuon mij gegeven heeft en bij deze laat ik het op deze manier nogmaals bevestigt zijn bij deze site en ik raad Nuon bij iedereen aan, geen problemen!
Tessa  | 09/06/19  17:08:38 | Winkelbeoordeling :
We zitten al jaren bij Nuon en dat is niet voor niks. Wel redelijke prijzen, duidelijke rekeningen en prima klanten- en overige dienstverlening toen we gingen verhuizen. Kortom, voor ons geen overstappen want we blijven fijn bij de Nuon.
Hendrik Westerhof  | 01/06/19  06:55:06 | Winkelbeoordeling :
Het is nu tijd om over te stappen naar Nuon, misschien wel de grootste energieleveraar van Nederland. Waarom zou je teveel betalen als het ook minder kan ? En de overstap is zo geregeld, want Nuon regelt het allemaal voor jou !
Anne fleur Cactus  | 31/05/19  08:37:09 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, goeie service. Ik had een probleem en dat is goed opgelost! heel fijn!!.................
Cees Van Dijk  | 22/05/19  13:10:16 | Winkelbeoordeling :
Nuon was onze energieleverancier en was een betrouwbare partij waar je niet alleen energie van krijgt maar ook kunt sparen voor producten en na gelang je langer lid bent krijg je korting op de nota.
irene van kuijk  | 11/05/19  08:14:08 | Winkelbeoordeling :
Nuon is voor mij de beste die er is zit er nu 3 jaar en geen enkel probleem gehad ik raad dan ook de Nuon aan bij andere mensen omdat ik zelf een perfecte ervaring heb bij ze en ze hebben goeie service
M.J. Buller-Mak  | 06/05/19  10:06:32 | Winkelbeoordeling :
Duidelijk en staan open voor vragen . erg klantvriendelijk ,goede ervaring. krijg regelmatig mails met verbruik en advies. Hebben voor klanten een leuke kortings regeling ,dat gaat per jaar omhoog. dus hoe langer je klant bent ,hoe meer korting je krijgt.
Esther Roodenburg  | 05/05/19  15:16:17 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn leverancier waar ik al zeker meer dan 30 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog eren prachtig cadeau gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
Gilbert Van Dongen  | 04/05/19  21:56:04 | Winkelbeoordeling :
goede energieleverancier die mee denkt over de mogelijkheid om te besparen tevevens zijn ze zeer actief bezig met de alternatieve energie bronnen zoals windenergie en zonne-energie ik nuon zeer zeker aan bevelen bij vrienden
ingrid van genderen  | 29/04/19  10:12:33 | Winkelbeoordeling :
Wij zitten nu al 10 jaar bij Nuon/Vattenfall. Dit bedrijf is zeer vriendelijk. Als je belt ook altijd een hele goede service. Nog nooit problemen mee gehad. Ook niet met verhuizen. De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed. Zeker met de nuon blijven loont actie.
George Westerhof  | 20/04/19  08:40:50 | Winkelbeoordeling :
Stap nu over naar Nuon, misschien wel de grootste energieleverancier van Nederland ! Waarom zou je teveel betalen, het leven is al duur genoeg ! Dus ga naar de website en laat Nuon de overstap voor je regelen !
Hennie Loriaux  | 09/04/19  18:40:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Nuon. Zeer veel acties Oplopende korting voor klanten die blijven, start met 10% korting , elk jaar 5% extra korting tot bal na 3jaarblijvend voordeel van 25% korting bij afname van stroom en gas.
Patricia  | 06/04/19  16:04:24 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk en duidelijk. Mijn nieuwe energieleverancier geworden en alles wordt goed uitgelegd. Gebruiksvriendelijke website voor energie waar je de kennis niet hoeft te hebben maar wel informatie krijgt.
Ferry Swinkels  | 03/04/19  10:47:57 | Winkelbeoordeling :
Prima service en een goede klantvriendelijkheid van Nuon, daarom is Nuon een van de betere energie aanbieders. Ze hebben een prima en betrouwbaar netwerk en lage prijzen. Ook kan je via de website zelf je zaken regelen op een eenvoudige manier, ook de app is prima om te gebruiken.
Demi  | 28/03/19  12:31:37 | Winkelbeoordeling :
Goeie aanbieding ontvangen van nuon. Ook reden van overstap en ik ben tot nu toe tevreden. Snelle service als je vragen hebt en ook goeie afspraken makenn. Enige nadeel is dat hun aanbieding cadeaus lang kunnen duren.
Janny Sterling  | 25/03/19  20:18:53 | Winkelbeoordeling :
Enkele jaren geleden overgestapt naar Nuon, omdat ze mij het goedkoopste energie konden leveren. Het overstappen ging vlekkeloos en de communicatie verliep goed. De service die ze bieden op het gebied van energie zijn voor mij perfect en ik heb het meeste vertrouwen in Nuon als energieleverancier.
Margreet Stinissen  | 24/03/19  23:56:36 | Winkelbeoordeling :
Fijne service,betaalbaar,helder en fijne online webshop.We zijn al jaren klant bij ze. Niets te klagen en goede stapelkorting elk jaar . Zolang het zo blijft zijn we niet van plan om over te stappen naar een concurrent.
dilara Meinema  | 08/03/19  15:33:18 | Winkelbeoordeling :
goede site! altijd heel duidelijk, en ik zit ook al heel lang bij nuon en nog steeds trouwe fan! raad het zeker aan
kim schel  | 02/03/19  09:26:47 | Winkelbeoordeling :
Ben erg blij met de service van de nuon. je kan alles gemakkelijk bijhouden via de app hoeveel je verbruikt en wat je termijn bedrag is. Ook met nuon exclusief kan je sparen voor leuke cadeau´s en uitjes.
Ayman Ayub  | 03/03/19  14:44:35 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een goede energie en gas bedrijf, met een goede service en behulpzame personeels. alleen is hun prijs best hoog. Je kan bij hun punten sparen en dat gebruiken om korting te krijgen om huishoudelijk spullen te kopen via hun website.
dina de vries  | 19/02/19  11:12:07 | Winkelbeoordeling :
super goed bedrijf. snelle aansluiting en zeer goedkoop. goede service. en erg vriendelijke klantenservice. goede hulp en ook goede service bij problemen thuis. erg vriendelijk personeel dat ik aan de telefoon had toen ik hulp nodig had.
Pascal Vermeule  | 16/02/19  20:54:46 | Winkelbeoordeling :
uitstekende producten snelle levering dus van mij een dikke 10 duidelijke en vriendelijke klantenservice en bij niet goed ook zeer snel je geld terug producten die van een ander bedrijf komen houden ze je goed op de hoogte ik zou hun zeker aanraden
Johan Knippels  | 18/02/19  08:48:47 | Winkelbeoordeling :
omdat de energieprijzen zo omhoog zijn gegaan heb ik geshopt voor mijn energie om gebruik te maken van zo'n mooi welkom aanbieding. Die heb ik ook gekregen en was super deal voor ons. daar boven op ook nog mooie cashback van cashbackkorting.
Freddy Maertens  | 13/02/19  14:30:55 | Winkelbeoordeling :
Ik ben nu al enkele jaren klant bij NUON, had destijds bij mijn contract een tablet gekregen, ik moest toch ergens mijn gas en elektriciteit van krijgen, dus had ik meteen maar gekozen voor een deal inclusief een tablet, de prijs was zelfs toen ook nog een stuk goedkoper dan eerst bij Eneco!
Maaike Wesdorp -Haakma  | 09/02/19  17:48:08 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een goed bedrijf. En je kan kadootjes uitzoeken want hoe langer je lid bent hoe meer punten en dan kan je iets leuks kopen. En je hebt nuon blijven loont met oplopende korting tot 25%. Maar wel met gas enn stroom.
Assumar Gellis  | 08/02/19  15:38:09 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn nu al enkele jaren bij Nuon en wij willen geen andere meer. klantvriendelijk en een duidelijk. Daarbij ook nog goedkoop, heb nog nergens anders geld terug ontvangen bij eindafrekening. Bij Nuon wel! En als je meer verbruikt krijg je een berichtje. zo betaal je nooit te veel of te weinig!
Kluk Kluk  | 11/02/19  14:18:11 | Winkelbeoordeling :
4 jaar geleden kozen we voor Nuon om daar onze energie af te nemen, om te kiezen voor een energieleverancier is alleen de prijs en klantenservice bepalend en/of je groene energie wilt. Nuon is opzicht niet het goedkoopste energieleverancier maar hebben wel een uitstekende klantenservice!
Melyana Hasan  | 03/02/19  22:57:53 | Winkelbeoordeling :
Beste mensen het gaat niet om het een of ander maar laat u niet verleiden door die nep aanbieding van welke energie maatschappelijk dan ook ik ben al jaren vaste klant bij het nuon en zelf ik trapte erin. Maar werd op tijd wakker geschut en snel terug bij nuon gewoon de Nummer 1 van Nederland.
emma govers  | 29/01/19  09:58:18 | Winkelbeoordeling :
dit is mijn vorige energie leverancier geweest maar eigenlijk is Nuon veel te duur en zeker als je al lang klant bent krijg je helemaal geen voordeel, dus maar snel overgestapt en nu heb ik een leverancier waar ik wel beloond word als je al langer klant bent
Ben Thuis  | 28/01/19  11:12:45 | Winkelbeoordeling :
Nuon heeft een uitstekende service en een goede klantvriendelijkheid, daarom is Nuon een van de betere energie aanbieders. Ze hebben een prima en betrouwbaar netwerk en lage prijzen. Ook kan je via de website zelf je zaken regelen op een eenvoudige manier, ook de app is prima om te gebruiken.
Cindy Cornelisse  | 29/01/19  13:03:10 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant bij de Nuon. We hebbeb slimme meters en daarmee kunnen we via de app inzien wat ons verbruik is en ons maandtermijn hierop aanpassen. Omdat we al lang klant zijn krijgen we op de jaarafrekening ook een korting.
Berry Stevens  | 23/01/19  18:43:00 | Winkelbeoordeling :
3 jaar klant bij Nuon en die hebben een best overzichtelijke site en MijnNuon is ook relatief eenvoudig te gebruiken. Je kunt er gemakkelijk zien wat de kosten zijn, en wat voor korting je kunt krijgen. Het enige min puntje is vaak dat de MijnNuon niet altijd werkt maar verders ben ik tevreden!
Joyce Den braber  | 22/01/19  09:40:40 | Winkelbeoordeling :
We kregen goede service toen we energie bij Nuon afsloten. Dat was wel heel fijn. We hebben eigenlijk nooit problemen met Nuon. Ook hanteren ze een erg goede prijs. Ik woon in een studentenhuis dus dan moet je ook wel voor een lage prijs gaan.
Petra Meijer Schoormans  | 21/01/19  16:45:48 | Winkelbeoordeling :
de nuon is een goed bedrijf zit al dat ik een eigen woning hebt bij de nuon dat is nu al 39 jaar prima bedrijf. je krijg altijd heel veel mail om over te stappen ben daar nooit op in gegaan de nuon komt altijd zijn afspraken na en met de eind afrekening zeer duidelijk
Harry Webber  | 20/01/19  08:20:27 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bij Nuon en ik ben heel tevreden over Nuon, het is een goed energiebedrijf, hoe langer je bij Nuon zit, hoe meer korting je ontvangt! je krijgt regelmatig een email met interessante acties en aanbiedingen en ook de klantenservice is vriendelijk.
Anouk de Wit  | 29/12/18  06:01:46 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website en goede service als je alsnog een vraag hebt. Nette en duidelijke afhandeling! Het welkomstcadeau is geen lokkertje, maar dat ontvang je netjes thuis. Heel tevreden met nuon. Bedankt!
Noetje  | 29/12/18  13:05:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren lid van Nuon. Eerst bij essent maar Nuon was zoveel goedkoper. Toen ben ik nog een keer overgestapt op eneco maar die konden het ook niet waarmaken. Dus weer terug naar Nuon en dat bevalt super.
Diana Hop  | 29/12/18  15:00:37 | Winkelbeoordeling :
Top ben zeer tevreden alles loopt zo als het te horen. Ze sturen elke maand een gebruikers overzicht wat erg handig is.
poeskin  | 19/12/18  08:14:58 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen jaar zat ik bij energie leverancier Nuon. Elk jaar stap ik normaliter over in verband met de welkoms korting die je krijgt. Dit jaar blijf ik bij Nuon, omdat ze me ook een aantrekkelijke korting boden als ik bij hun bleef.
Martin reitsma  | 16/12/18  11:29:15 | Winkelbeoordeling :
We kregen een mooie welkomstbonus. We zijn eerder klant geweest, toen beviel de Nuon ons ook heel goed. De reden dat we overgestapt waren is dat we ergens anders ook een mooie welkomstbonus kregen. Die krijg je niet als je klant blijft.
Pieter Veenstra  | 17/12/18  13:50:24 | Winkelbeoordeling :
zit er al dertien jaar bij de nuon. ben er zeer tevreden over nog nooit hoeven te bellen voor een klacht.nuon doet ook nog wat voor bestaande klanten je kunt punten sparen en die inwisselen voor leuke cadeaus.
Chantal Van Renselaar  | 07/12/18  18:57:42 | Winkelbeoordeling :
Super bedrijf met goeie tarieven. Jaren klant geweest en overgestapt naar Essent voor een paar cadeaubonnen. Na een hoop gedoe bij de Essent en hoge jaarafrekening terug naar de Nuon en niks geen hoge rekeningen meer! Ik stap nooit meer over
Diona Kohlbrugge  | 08/12/18  14:24:38 | Winkelbeoordeling :
vorige maand is het oversluiten naar Nuon in orde gemaakt en kan niet anders zeggen dan dik tevreden. geen problemen en het welkomscadeau van bol.com bonnen heb ik al keurig gekregen dus kerstcadeaus kunnen ingeslagen worden
Jan Van Nood  | 09/12/18  09:07:50 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een uitstekend bedrijf gericht op alle vormen van energie en volledig met de tijd meegaand. De grijze energie gaat er daar waar mogelijk uit en groene energie is de toekomst. De prijzen zijn redelijk en de voorwaarden gunstig!
Melvin Boterman  | 06/12/18  20:02:20 | Winkelbeoordeling :
Ik ben overgestapt naar Nuon ben er heel blij mee met de actie die Nuon mij gegeven heeft en bij deze laat ik het op deze manier nogmaals bevestigt zijn bij deze site en raad iedereen aan bij Nuon overtestappen Gegroet m boterman
Jan Metaal  | 07/12/18  09:19:28 | Winkelbeoordeling :
Ben al enkele jaren klant bij NUON, heb destijds een contract inclusief een tablet gekregen. Je moet toch ergens je gas en elektriciteit van krijgen, dus had ik meteen maar gekozen voor een deal inclusief een tablet. Wat betreft de prijs was dat zelfs ook nog goedkoper dan eerst bij Essent!
peggy  | 03/12/18  14:52:35 | Winkelbeoordeling :
via site een contract aangevraagd, dag erna telefonisch contact gehad ivm onjuist contract. Zou opgezegd/gewijzigd worden, echter NIET bleek het contract niet opgezegd en niet gewijzigd. Vervolgens mail naar Nuon gestuurd maar tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen
gradie Esmeijer  | 02/12/18  09:58:14 | Winkelbeoordeling :
zijn altijd zeer correct en staan je altijd keurig te woord,en dat is soms ook wel eens anders,en als de medewerkers bij je aan huis moeten komen voor een probleem dan zijn ze allemaal heel netjes in de omgang met ons als klant.
Lindsay Janssen  | 02/12/18  12:21:24 | Winkelbeoordeling :
Geweldig goeie verzekering top echt geweldig . Zou niet zonder Nuon kunnen in deze maatschappij toppie hoor hoe jullie je werk doen de prijs is wel wat hoog maar dan heb je ook echt het goeie kwalit
Ronald Van De Schuur  | 02/12/18  10:25:46 | Winkelbeoordeling :
Ik ben recent overgestapt omdat het toch voordeliger is. Alles ging heel gemakkelijk en snel. En ik heb voorderest nergens omkijken naar. En op de koop toe krijg ik nog een intresante waardebon en cashback .dus alles bij elkaar opgeteld perfect
F.j Van Wijk  | 27/11/18  00:28:11 | Winkelbeoordeling :
zeer netjes goede service we hebben een tijdje van hun levering mogen genieten en ging vlekken loos zeer netjes en attent . mvg v wijk sinds ik zakelijk werk zit ik op ander stroom maar deze is zeker een aanrader
Annabel  | 23/11/18  00:14:32 | Winkelbeoordeling :
Super klanten service. Ik ben over gestapt van een andere energie leverancier en ben blij dat ik dat heb gedaan! Alles is snel geregeld en nuon is ook eens makkelijker bereikbaar. Prijs is dus prima, voor de service die je krijgt!
Marinus Rossel  | 18/11/18  08:17:32 | Winkelbeoordeling :
Bij NUON komen of blijven loont en dat is werkelijk zo, want ik spreek uit ervaring. 'k Ben al vanaf het begin dat NUON is ontstaan bij NUON. Elke keer weer iets nieuws. Nu ook weer. Een obligatie gekocht voor NUON samen in zon. Heel duidelijk. Daarom Nuon is zo slecht nog niet
Sjaak Swart  | 18/11/18  10:46:20 | Winkelbeoordeling :
Al jaren is Nuon mijn leverancier, ze zijn met elke verhuizing meeverhuisd, vaste klantenkorting, heb nog nooit een probleem gehad met Nuon. Dag- en avondtarief, prettig, was ook meestal ' s avonds. 1x in de 2 maanden een overzicht van het verbruik, maandbedrag kun je ook eventueel bij stellen.
Pieter Holleman  | 19/11/18  12:48:09 | Winkelbeoordeling :
Door middel van de Nuon spaarpunten al een paar kado's kunnen bestellen. Dit is altijd tot volle tevredenheid door NUON afgehandeld. Leuk, gratis en nog gemakkelijk ook. Een echte aanrader. Ook iedere maand kans op prijzen. Jammer genoeg nog nooit gewonnen.
Cate Aarnoutse  | 15/11/18  17:23:01 | Winkelbeoordeling :
Goede energieleverancier, regelmatig mail om je op de hoogte te houden van je verbruik. Hoe langer klant hoe hoger de korting!
Betsie Butsers  | 07/11/18  08:55:08 | Winkelbeoordeling :
Ik zit al jaren bij Nuon en ben heel tevreden over Nuon, het is een geweldig energiebedrijf, je ontvangt regelmatig een email met interessante acties en aanbiedingen en ook de klantenservice is vriendelijk. Als je een slimme meter hebt houden ze je op te hoogte of je maandtarief nog wel klopt.
gijsje  | 07/11/18  13:12:34 | Winkelbeoordeling :
top contact via telefoon, blij met de srvice. we zijn erg tevreden met wat we geleverd krijgen en zouden dit aan iedereen aanraden om je hier bij aan te sluiten. Ook is het goedkoper dan de rest en dat vinden wij een extra punt.
qt13qt  | 07/11/18  15:08:43 | Winkelbeoordeling :
Super goede deal met overstappen, maar liefst 250 terug op de eerste jaarrekening. Ging snel en handig, aanrader voor energie. Cashback nog niet in overzicht, hopelijk wel snel. volgens mij is klantenservice ook prima
Charles Alberto Out  | 05/11/18  16:30:36 | Winkelbeoordeling :
Nuon is een goede ernegie leverancier. daarbij zijn de prijzen heel goed tot zover. Ook kan je ounten sparen. Met die punten heb je de kans om leuke spullen te kopen met korting. Ook dankzij Nuon heb ik mijn CV installatie weten te bemachtigen.
Pieter Holleman  | 21/10/18  12:01:46 | Winkelbeoordeling :
NUON biedt op hun website niet alleen veel informatie over electriciteit en gasverbruik, maar ook mogelijkheden om maandelijks prijzen te winnen. Daarnaast kun je ook sparen voor kado's door maandelijks punten te sparen. Een aanrader.
 | 19/10/18  06:09:06 | Winkelbeoordeling :
nuon is en vinden wij een goede en betrouwbare energie leverancier. weinig tot geen problemen met de service en levering dan het product. goede prijs kwaliteit verhouding. duidelijk in waar ze voor staan.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 1,75% CashCoins
Ontvang tot 50% korting bij Body & Fit
Code:BLACK
ONTVANG tot 0,44% CASHCOINS ONTVANG tot 0,44% CASHCOINS
visit register click click