ONTVANG 0,40 CASHCOINS ONTVANG 0,40 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Disclaimer

myflavours.nl (Kamer van Koophandel: 0893515), hierna te noemen myflavours, verleent u hierbij toegang tot www.myflavours.nl en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.
myflavours.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
myflavours divt zich in om de inhoud van www.myflavours.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.myflavours.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van myflavours.
In het bijzonder zijn alle cashbacks op www.myflavours.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op www.myflavours.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan myflavours nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij myflavours.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van myflavours, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Apple is geen uitgever van de eventueel op myflavours genoemde prijsvragen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Close
tot 3,25% CashCoins
12% korting op alles bij Groupon Shopping
Code:HELLO12
ONTVANG 0,40 CASHCOINS ONTVANG 0,40 CASHCOINS
visit register click click