ONTVANG tot 30,00 CASHCOINS ONTVANG tot 30,00 CASHCOINS

Shoppen met CashCoins

Leden sparen via MyFlavours.nl CashCoins op hun aankopen bij meer dan 3756 bekende en minder bekende webshops. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je gratis aanmelden en je online aankopen altijd starten bij MyFlavours.nl!

Hoe spaar je CashCoins bij de aangesloten webshops?


Stap 1: Meld je aan

Meld je gratis aan op MyFlavours.nl. Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
> Meld je nu aan en krijg direct 1 euro in jouw account gestort!

Stap 2: Log in

Zorg altijd dat je bent ingelogd op MyFlavours.nl voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en CashCoins geven.

Stap 3: Zoek je shop

Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel CashCoins jij van MyFlavours.nl krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de button en shop met CashCoins!

Stap 4: Doe je aankoop

Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. MyFlavours.nl registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel CashCoins je van ons krijgt). 

Stap 5: Krijg CashCoins!

Jouw aankopen en de CashCoins die jij hiervoor van MyFlavours.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op MyFlavours.nl. Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

Heb je nog vragen? Lees onze uitgebreide FAQ's voor meer informatie over shoppen met CashCoins bij MyFlavours.nl

De voordelen van MyFlavours.nl

Als je je aanmeldt bij MyFlavours.nl spaar je CashCoins op miljoenen producten en diensten bij meer dan 3756 aangesloten webshops. Profiteer daar bovenop van méér korting als je gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. Jij shopt, wij betalen!
> Meld je nu aan en krijg direct 1 euro op jouw account gestort!

 

Close
tot 3,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 30,00 CASHCOINS ONTVANG tot 30,00 CASHCOINS
visit register click click