ONTVANG 21,25 CASHCOINS Vodafone Zakelijk
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Bekijk alle testimonials

Hennie D
Groupon

Ik zit nu een jaar of anderhalf op myflavours. Ik vind het een leuke manier van verdienen.bovendien kom je zo soms op webshops terecht die ik voorheen niet kende.het is bovendien mooi tijdverdrijf. Erg fijn allemaal.

Fred B
Groupon

Myflavours.nl is een leuk spaarprogramma want je kan makkelijk geld mee verdienen het duurt wel lang maar blijft wel leuk om te doen vind wel jammer dat sommige mails geen geld opleveren maar wel leuk om extra zakcentjes te verdienen.

E.S.N K
Groupon

Met MyFlavours verdien je een leuk zakcentje bij met klikken, shoppen, websites beoordelen, testmonials schrijven, aanmelden van vrienden, enquetes beantwoorden, en soms valt er ook nog leuke geldprijzen te winnen.

Marianne H
Groupon

Snel geld verdienen bij MyFlavours.nl is een makkie. Beoordeling, what app berichten en elke dag kliks en mailtjes. Je bent zo aan een uitbetaling toe! Deze site is zeker een aanrader! Net als alle andere OrangeBuddies!

Ilonka
Groupon

Ben afgelopen week lid geworden, en heb nu al een leuk zakcentje verdient (1,36)
Leuke site, veel verschillende mogelijkheden om snel geld te sparen (mails, shoppen, enquetes)
Ben net lid, maar zal dit zeker blijven!!

Melanie K
Groupon

Is een makkelijke site is duidelijk wat ik moet doen. Gaat niet erg snel maar ja alle kleine beetjes helpen altijd, toch! Ben nu bijna 2 weken lid en bijna €2,- gespaard! Zou zeggen kijk en beoordeel zelf wat je ervan vind..

Dave D
Groupon

Myflavours.nl is een superleuke site. Bijna ongemerkt spaar je er een leuk centje bij door te klikken, mails lezen en een aankoop te doen bij een van de aangesloten webshops. Myflavours is een echte aanrader!!

Peter V
Groupon

Via Myflavours kun je op een leuke manier geld verdienen: Geef je mening via de enquêtes, klik op reclame-emails, doe aankopen via de aangesloten webshops. Daarnaast zijn er nog tal van manieren om geld te verdienen: een fijne site!

Bert V
Groupon

Een leuke manier om geld te sparen, gaat wel heel erg langzaam, maar ach ja....gratis geld .. gewoon leuk extraatje. En als je online gaat kopen kun je met dit spaar programma ook nog eens extra geld besparen.

Gerrit B
Groupon

ben sinds een tijdje lid van deze site en kan al bijna de eerste keer laten uitbetalen. sparen gaat heel snel met enquetes invullen en mails lezen. als je vrienden zich ook nog via jou aanmelden gaat het nog sneller

Cindy C
Groupon

Echt een heel leuk spaarprogramma. Op een makkelijke manier kun je hier een leuk extraatje sparen en uit laten betalen. Het kost je niet veel tijd en je komt ook nog leuke aanbiedingen tegen. Ik ben zeer tevreden.

Rolf R
Groupon

Beste spaarprogramma die ik ken! Per 4 weken kun je een tientje sparen. Vooral als je weleens iets koopt met cashback.
Per week verdien je 50 cent met klikken en 2 euro met acties. Soms kom ik ook erg mooie reclames tegen!

Davy V
Groupon

het is een leuk spaarprogramma tot nu toe gaat alles prima. Soms krijg ik alleen meldingen in mijn ongewenste mailbox. Dat is wel raar. Het betaalt goed en snel. Dus dat laat zich doen al met al een succes

Piet B
Groupon

Mijn mening is dat MyFlavours een hele goede website is waar je best veel geld mee kan verdienen de enige feedback is dat het best lang duurt voordat je kan worden uitbetaalt maar voor de rest is het een hele goede website.

Lorraine V
Groupon

ik moet zeggen ik heb toch al in een korte tijd al wat verdiend. Dat geld zal wel van pas komen nu mijn dochter geboren is. En de acties worden redelijk snel bijgeschreven op het account als ik aan iets meedoe

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 7,50 CASHCOINS MediaMarkt
visit register click click