Staples
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Bekijk alle testimonials

Rick R
Groupon

Zojuist lid geworden, leuke site, verschillende mails waardoor je altijd wel wat vind wat je zoekt. makkelijk te klikken en wat te verdienen. leuke extra acties en snelle uitbetalingen. echt super leuk.

Richard V
Groupon

Hallo allemaal,
Ik doe al een aardige tijd mee met MyFlavours en klik me nog steeds graag suf :-p En een extra zakcentje is altijd handig.Nog ff en ik kan weer 10 euro omwisselen,Shoarma halen dus ;-)

Els V
Groupon

Ik kende deze website niet wel veel andere cashback websites maar ziet er betrouwbaar uit! Ik benieuwd of mijn verwachtingen waar gaan worden gemaakt! Ik heb in ieder geval in zeer korte tijd al heel wat verdiend !

Ricky W
Groupon

Ik ben nu pas een tijdje geleden ingeschreven bij MyFlavours.nl en heb nog niets uitbetaald gekregen maar dat komt wel.
Toch leuk die extra verdienmogelijkheden (enquetes, online bestellingen en kliks) naast de mailtjes elke dag.

Willem J
Groupon

Hele leuke manier om af en toe een centje bij te verdienen, met www.myflavours.nl kan dat nu! Klikken op e-mails, klikken op banners, win acties en cashback op de leukste deals. Af en toe een enquete invullen en je bent er... oh nee, er is meer!

Hossam E
Groupon

Vandaag is mijn eerste dag. Ik ben nieuwe lid. MyFlavours is een hele mooie website en werkt heel goed, ik ben blij mee en zal verder deze website gebruiken. Verder je kunt wat verdienen door klikken en of enquêtes te invullen.

Steelo B
Groupon

Prettig om elke dag de mailtjes te krijgen en zo spaar ik lekker weer wat centjes.
Blijf zo door gaan met dit geweldige programma en ik meld nog meer vrienden van mij aan.
Geweldig ik hou er van om gezellig bij jullie te zijn.

Kyra V
Groupon

Sinds kort aangemeld op Myflavours en vind het een geweldige manier om geld te verdienen! Je hoeft er weinig voor te doen en er zijn verschillende manieren om te verdienen. Ook zijn er leuke aanbiedingen op allerlei sites te zien!

Cynthia K
Groupon

MyFlavours is leuk tijdverdrijf. Als je vis MyFlavours iets besteld, bijvoorbeeld: je gaat naar Greetz.nl dan krijg je daar extra punten voor, dus je verdient extra geld en dat kan aardig oplopen.....

Karin W
Groupon

Echt geweldig om je mening te kunnen geven en leuke acties te bekijken, en ook nog wat geld ervoor te sparen! Het is makkelijk gedaan en voor je het weet heb je tegoed opgebouwd! Het is super leuk om te doen en oh zo makkelijk.

Harrie K
Groupon

Net begonnen bij Myflavours.nl en het lijkt mij een superleuke site. Bijna ongemerkt spaar je er een leuk centje bij door te klikken, mails lezen en een aankoop te doen bij een van de aangesloten webshops.

Kim N
Groupon

Sinds een aantal maanden lid van My Flavours. Ik ben erg tevreden over het aantal e-mails dat verstuurd wordt. Tevens staan er vaak leuke acties op de website. Ik vind het dus echt een aanrader voor iedereen!

Theo H
Groupon

Met het gebruik van cashcoins sparen gaat heel snel.Je kunt namelijk op allerlei manieren cashcoins sparen. Een paar voorbeelden zijn: cashmails lezen, producten kopen bij de vele aangesloten webshops, liken op facebook enz. Je kunt dus snel sparen.

Nova E
Groupon

Hoi ik ben nieuw snap er nog niet veel van maar ga het een tijdje uitproberen. Weet niet hoe snel het allemaal gaat maar interessant lijkt het me wel. We doen ons best dan maar.
Groetjes nova

Rianne H
Groupon

Deze site is helemaal naar mijn smaak. Beetje extra bijverdiensten zijn altijd welkom. Ik kan met korting shoppen en krijg extra vergoeding voor het beoordelen van mijn favoriete shops. Erg handig en leuk!

  OTTO
Close
tot 5,00 CashCoins
Een maand lang geen bezorgkosten bij ah.nl
Code:PFJAN1801
Decathlon
visit register click click