Centraal Beheer - Doorlopende Reisverzekering
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Bekijk alle testimonials

Rolf R
Groupon

Ik gebruik MyFlavour nu een tijdje en heb al meerdere malen 10€ uitgekeerd gekregen. Het is verrassend snel gespaard en zeer snel uitbetaald. Een echte aanrader! Nodig vrienden uit voor een nog snellere uitbetaling!

Kevin W
Groupon

ik ben hier al een keer eerder lid geweest, maar door omstandigheden ben ik er een tijd tussenuit geweest. Nu ik weer terug ben, heb ik mij gelijk weer aangemeld. Echt, dit is een super site, een aanrader voor iedereen!!

Friezin
Groupon

Myflavours is heel erg leuk. je kunt op deze manier een bijdrage leveren. en komt zo leuke aanbiedingen tegen. en het levert ook een leuke bijdrage op. wat je weer kunt gebruiken bij de webhops. wat ook weer geld oplevert.

Andreea C
Groupon

Ik heb bij MyFlavours al een hoop bespaard. Het is een leuke cashbacksite die je helpt met wat extra te sparen bovenop de al goede acties die worden aangeboden. Het is toch fijn wat achter de hand te hebben.

Gio S
Groupon

Dit is een leuke site waar sparen eenvoudig gaat. Lees onder andere je cashmails, beoordeel webshops en als je aankopen doet krijg je veel cashcoins er voor terug. Ideaal en erg leuk om aan mee te doen. Deze site is zeker aan te raden voor iedereen.

Mir E
Groupon

Leuke site, veel kliks, bij de meeste sites krijg jeer niet zoveel, waardoor het heel erg makkelijk is om je saldo wat omhoog te krijgen. Met shoppen via deze site gaat het nog sneller. Feedback geven op de winkels helpt ook nog mee.

Mirian T
Groupon

Mijn mening over myflavours.nl is heel goed, je kunt er lekker mee verdienen door mailtjes aan te klikken, ook kun je meedoen met online enquetes in te vullen, daar kun je nog een extratje mee verdienen

Berry W
Groupon

Wat een geweldig spaarprogramma is dit. Je kan makkelijk geld verdienen met het klikken van: e-mails, banners en het beoordelen van web shops. Bovendien kan je prijzen winnen als je de uitslag voorspelt.

Veronique B
Groupon

Ik ben pas nieuw bij MyFlavours.nl en ik snap er nog niet veel van maar ga het een tijdje uitproberen. Weet niet hoe snel het allemaal gaat maar interessant lijkt het me wel. We doen ons best dan maar!

Christini I
Groupon

Ik vind het leuk om deel te nemen aan My Flavours omdat ik geld verdien.
Ik spaar geld bij online winkelen.
Ik kan deelnemen aan enquêtes en geld verdienen.
Ik moet gewoon winnen met My Flavours.
Lekker geld verdienen met My Flavours.nl

Sander V
Groupon

Ik vind MyFlavours een hele fijne website. Door aankopen via internet te doen, kan je voor een mooie korting sparen. En bij 10 euro kan je al worden uitbetaald. Ik hoop hier in de toekomst nog veel gebruik van te kunnen maken!

Rick R
Groupon

Zojuist lid geworden, leuke site, verschillende mails waardoor je altijd wel wat vind wat je zoekt. makkelijk te klikken en wat te verdienen. leuke extra acties en snelle uitbetalingen. echt super leuk.

Richard V
Groupon

Hallo allemaal,
Ik doe al een aardige tijd mee met MyFlavours en klik me nog steeds graag suf :-p En een extra zakcentje is altijd handig.Nog ff en ik kan weer 10 euro omwisselen,Shoarma halen dus ;-)

Els V
Groupon

Ik kende deze website niet wel veel andere cashback websites maar ziet er betrouwbaar uit! Ik benieuwd of mijn verwachtingen waar gaan worden gemaakt! Ik heb in ieder geval in zeer korte tijd al heel wat verdiend !

Ricky W
Groupon

Ik ben nu pas een tijdje geleden ingeschreven bij MyFlavours.nl en heb nog niets uitbetaald gekregen maar dat komt wel.
Toch leuk die extra verdienmogelijkheden (enquetes, online bestellingen en kliks) naast de mailtjes elke dag.

  Centraal Beheer Autoverzekering
Close
tot 1,75% CashCoins
15% korting op alle eiwitrepen van Body & Fitshop
Code:BARS15
Body & Fitshop
visit register click click