ONTVANG tot 12,50 CASHCOINS ONTVANG tot 12,50 CASHCOINS

Bekijk alle testimonials

Anne M
Groupon

Ik zit nu al een tijdje bij Myflavours,en kan zeggen dat het een topsite is,ben het nog wel een beetje aan het uitvogelen,maar dat ik via deze site ga vinden wat ik zoek is zeker.100% zeker een aanrader.

Angelique S
Groupon

Geweldig makkelijk geld verdienen en shoppen tegelijkertijd makkelijk toch en een jackpot dagelijks is wel spannend alleen mijn naam nooit gezien in al die jaren dat ik lid ben duimen op het beste bedankt

Joukje S
Groupon

Echt een leuke verdiensite met klikmails en verder leuke websites om nog even op rond te neuzen. Ik ben alweer enkele jaren lid en het is een mooie manier om een extra zakcentje bij te verdienen in deze dure tijd.

Jeroen B
Groupon

Ik vind het leuk om soms dingen te kopen en dan nog wat geld terug te krijgen. Ook is het leuk om gewoon je saldo omhoog te zien gaan door het klikken op mails en met banners. Spannend is het ook om te kijken of je iets kan winnen met de jackpot

Arno A
Groupon

In deze moeilijke tijden snijd men het mes aan beide zijden,daarom adviseer ik deze aangename site,eens te proberen,je zult zien het is helemaal gratis,dus waarom zou je het niet proberen,toch een zakcentje ,gratis voor niets...

Monica
Groupon

Nog niet zo lang lid maar kan nu wel een extraatje krijgen op een gemakkelijke manier. Alle Kleine beetjes helpen. Simpel door te klikken of iets aan te kopen via myFlavour. Vele winkels die zijn aangesloten dus altijd 1 in de gezochte sector.

Harry S
Groupon

Ik heb me sinds kort ook aangemeld op Myflavours en vind het een geweldige manier om geld te verdienen! Je hoeft er weinig voor te doen en er zijn verschillende manieren om te verdienen. Ook zijn er leuke aanbiedingen op allerlei sites te zien!

G.H. H
Groupon

Ik kwam via een vriendin hier terecht die dit dus blijkbaar al tijden doet en die was erg enthousiast over myflavours. Niet alleen het geld verdienen met klikken en enquêtes maar ook over de online kopen die ze doet.

Cokkie C
Groupon

Ik kwam op deze site na een tip van een kennis, zij is al een tijdje lid en ze vertelde dat je hier door te lezen en te klikken en door te kopen bij sites die bij myflavors.nl aangesloten zijn een leuk zakcetje kunt verdienen. Ze heeft gelijk!

Hans K
Groupon

MyFlavours.nl is helemaal naar mijn smaak, extra bijverdiensten zijn altijd welkom. Ik kan met korting shoppen en krijg extra vergoeding voor het beoordelen van mijn favoriete shops, erg handig en erg leuk!

Piet D
Groupon

Vind je leuk om achter je computer geld te verdienen? Dan is Myflavours.nl de beste manier om snel wat bij te verdienen. Het is zo eenvoudig. Je hoeft alleen maar dagelijks banners of e-mails aan te klikken en webshops te beoordelen.

Peter T
Groupon

MyFlavours heeft een leuke site, veel verschillende mails waardoor je altijd wel wat vind wat je zoekt. makkelijk te klikken en wat te verdienen. leuke extra acties en hopelijk ook een snelle uitbetaling, echt super leuk!

Margaret P
Groupon

Sinds een poosje lid van deze site.
Ondanks ik niet heel erg vroeg ben, vond ik het wel leuk om op deze manier een extraatje bij elkaar te kunnen sparen.
Het sparen gaat niet snel, maar alle beetjes helpen.

Barry P
Groupon

Al bij het aanmelden voel je je welkom DIt is geen programma gedreven om allerlei promoties te doen, maar een programma waar zowel de leden als de eigenaren wat aan hebben. Heel benieuwd wat ik nog ga (be)sparen!

S...
Groupon

omdat alles steeds duurder wordt .
ging ik op zoek naar iets waarbij ik kon sparen .
voor sinterklaas en verjaardagen.
toen kwam ik hier op uit je kan je namelijk laten uitbetalen in cadeubonnen .
wat super handig is .

ONTVANG tot 12,50 CASHCOINS ONTVANG tot 12,50 CASHCOINS
visit register click click