ONTVANG 2,00% CASHCOINS adidas

Bekijk alle testimonials

Cokkie C
Groupon

Ik kwam op deze site na een tip van een kennis, zij is al een tijdje lid en ze vertelde dat je hier door te lezen en te klikken en door te kopen bij sites die bij myflavors.nl aangesloten zijn een leuk zakcetje kunt verdienen. Ze heeft gelijk!

Hans K
Groupon

MyFlavours.nl is helemaal naar mijn smaak, extra bijverdiensten zijn altijd welkom. Ik kan met korting shoppen en krijg extra vergoeding voor het beoordelen van mijn favoriete shops, erg handig en erg leuk!

Piet D
Groupon

Vind je leuk om achter je computer geld te verdienen? Dan is Myflavours.nl de beste manier om snel wat bij te verdienen. Het is zo eenvoudig. Je hoeft alleen maar dagelijks banners of e-mails aan te klikken en webshops te beoordelen.

Peter T
Groupon

MyFlavours heeft een leuke site, veel verschillende mails waardoor je altijd wel wat vind wat je zoekt. makkelijk te klikken en wat te verdienen. leuke extra acties en hopelijk ook een snelle uitbetaling, echt super leuk!

Margaret P
Groupon

Sinds een poosje lid van deze site.
Ondanks ik niet heel erg vroeg ben, vond ik het wel leuk om op deze manier een extraatje bij elkaar te kunnen sparen.
Het sparen gaat niet snel, maar alle beetjes helpen.

Barry P
Groupon

Al bij het aanmelden voel je je welkom DIt is geen programma gedreven om allerlei promoties te doen, maar een programma waar zowel de leden als de eigenaren wat aan hebben. Heel benieuwd wat ik nog ga (be)sparen!

S...
Groupon

omdat alles steeds duurder wordt .
ging ik op zoek naar iets waarbij ik kon sparen .
voor sinterklaas en verjaardagen.
toen kwam ik hier op uit je kan je namelijk laten uitbetalen in cadeubonnen .
wat super handig is .

Jacob S
Groupon

MyFlavours is een website waar je een leuk centje kan bijverdienen,door alleen al mails te lezen.Veel sneller gaat het sparen door gebruik te maken van de cashback kortingen,die je krijgt bij elke aankoop. Bij bol.com , ah.nl en Hema bijvoorbeeld.

Robin H
Groupon

Leuk spaarprogramma! Goede verdiensten op diversen manieren. E-mails weg klikken, banners weg klikken en ook met enquêtes invullen kun je wat verdienen. Via de webshop krijg je een kleine vergoeding terug.

Zeer G
Groupon

zeer leuke cashback akties van verschillende web winkels je kunt ook geld verdienen aan cash mails bingo delen op facebook en twitter leden aanbrengen voorspellen van uitslagen zeker is dit een aanrader

Anouska P
Groupon

Myflavours is een mooie goed opgebouwde site waar ik geld kan verdienen.
hoop alleen op wat meer mails en prijsvragen of enquetes waarmee ik sneller tot een uitbetaling kom.
Verder vind ik dit een topsite

Marja V
Groupon

Deze site verdient lekker, aankopen verdienen cashback wordt snel bij geschreven en dat is lekker meegenomen in deze dure tijden. is leuk en overzichtelijk. Ik x van my flavours en raadt hen dan ook met stip aan

Antoon V
Groupon

MyFlavours is een prima, en een hele leuke site waar je met van alles mee kan doen om je saldo te spekken je kan mee doen aan de veiling en aan andere leuke spelletjes o.a. bingoën Online dingen kopen

Karin G
Groupon

Ik heb mij sindskort aangemeld op deze site en vind het nu al leuk. Waarom niet meedoen met leuke acties, mails lezen en als je toch online shopt, krijg je de korting hier in je account! Leuk, handig en bespaar!

Chanel W
Groupon

Sinds kort doe ik ook mee op de site van MyFlavours. Je krijgt leuke aanbiedingen en de cashback korting is snel bij je saldo geteld. De website is uitgebreid en makkelijk kan je alles vinden wat je zoekt

Close
tot 1,75% CashCoins
Krijg tot 20% korting op gezonde snacks bij Body & Fit
Code:SNACK
ONTVANG 2,00% CASHCOINS adidas
visit register click click