PLUS
Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Bekijk alle testimonials

Johan V
Groupon

Via Myflavours kan je leuke aanbiedingen en acties vinden. Zo bespaar je op een gemakkelijke manier wat geld. Via de dagelijkse mails en bannerkliks e,d, verdien je nog wat extra's bij. Ik vind MyFlavours een aanrader.

Gitta W
Groupon

geweldig om hier bij te sparen, het is niet veel, maar leuk om te laten uitbetalen voor de dure december maand. vooral als je ook via hier je online aankopen doet, kan het nog aardig oplopen. en dan heb je een leuk centje aan het eind van het jaar

Viviana S
Groupon

Hoi, ik heb in 1 dag al 2 euro verdiend! Ga super snel doorsparen voor mijn eerste uitbetaling! Ee zijn gelukkig veel gratis spaar mogelijkheden. Ik zal het al mijn bekenden aanbevelen want iedereen heeft wel eens tijd over.

Janny S
Groupon

Leuke site, veel verschillende mails waardoor je altijd wel wat vind wat je zoekt. makkelijk te klikken en wat te verdienen. leuke extra acties en hopelijk ook een snelle uitbetaling, echt super leuk!
ik blijf lid.

Kluk K
Groupon

Erg leuk en handig om dagelijks je mails te lezen of op banners te klikken om zo een centje bij elkaar te sparen. Kleine moeite en bij MyFlavours.nl voor ieders wat wils en het valt bij vele in de smaak!, super!

Carla P
Groupon

Handige site om met je online aankopen en emails lezen een centje bij te verdienen.
Alles is toch leuker als het gratis is ;-)
Op deze manier spaar je ongemerkt met al je aankopen voor andere leuke dingen en kadobonnen.

Rolf R
Groupon

Ik gebruik MyFlavour nu een tijdje en heb al meerdere malen 10€ uitgekeerd gekregen. Het is verrassend snel gespaard en zeer snel uitbetaald. Een echte aanrader! Nodig vrienden uit voor een nog snellere uitbetaling!

Kevin W
Groupon

ik ben hier al een keer eerder lid geweest, maar door omstandigheden ben ik er een tijd tussenuit geweest. Nu ik weer terug ben, heb ik mij gelijk weer aangemeld. Echt, dit is een super site, een aanrader voor iedereen!!

Friezin
Groupon

Myflavours is heel erg leuk. je kunt op deze manier een bijdrage leveren. en komt zo leuke aanbiedingen tegen. en het levert ook een leuke bijdrage op. wat je weer kunt gebruiken bij de webhops. wat ook weer geld oplevert.

Andreea C
Groupon

Ik heb bij MyFlavours al een hoop bespaard. Het is een leuke cashbacksite die je helpt met wat extra te sparen bovenop de al goede acties die worden aangeboden. Het is toch fijn wat achter de hand te hebben.

Gio S
Groupon

Dit is een leuke site waar sparen eenvoudig gaat. Lees onder andere je cashmails, beoordeel webshops en als je aankopen doet krijg je veel cashcoins er voor terug. Ideaal en erg leuk om aan mee te doen. Deze site is zeker aan te raden voor iedereen.

Mir E
Groupon

Leuke site, veel kliks, bij de meeste sites krijg jeer niet zoveel, waardoor het heel erg makkelijk is om je saldo wat omhoog te krijgen. Met shoppen via deze site gaat het nog sneller. Feedback geven op de winkels helpt ook nog mee.

Mirian T
Groupon

Mijn mening over myflavours.nl is heel goed, je kunt er lekker mee verdienen door mailtjes aan te klikken, ook kun je meedoen met online enquetes in te vullen, daar kun je nog een extratje mee verdienen

Berry W
Groupon

Wat een geweldig spaarprogramma is dit. Je kan makkelijk geld verdienen met het klikken van: e-mails, banners en het beoordelen van web shops. Bovendien kan je prijzen winnen als je de uitslag voorspelt.

Veronique B
Groupon

Ik ben pas nieuw bij MyFlavours.nl en ik snap er nog niet veel van maar ga het een tijdje uitproberen. Weet niet hoe snel het allemaal gaat maar interessant lijkt het me wel. We doen ons best dan maar!

  Expedia.nl
GoEuro
visit register click click