Meld je aan en ontvang direct 1,00
Help

Bekijk alle testimonials

Gerrit B
Groupon

ben sinds een tijdje lid van deze site en kan al bijna de eerste keer laten uitbetalen. sparen gaat heel snel met enquetes invullen en mails lezen. als je vrienden zich ook nog via jou aanmelden gaat het nog sneller

Cindy C
Groupon

Echt een heel leuk spaarprogramma. Op een makkelijke manier kun je hier een leuk extraatje sparen en uit laten betalen. Het kost je niet veel tijd en je komt ook nog leuke aanbiedingen tegen. Ik ben zeer tevreden.

Rolf R
Groupon

Beste spaarprogramma die ik ken! Per 4 weken kun je een tientje sparen. Vooral als je weleens iets koopt met cashback.
Per week verdien je 50 cent met klikken en 2 euro met acties. Soms kom ik ook erg mooie reclames tegen!

Davy V
Groupon

het is een leuk spaarprogramma tot nu toe gaat alles prima. Soms krijg ik alleen meldingen in mijn ongewenste mailbox. Dat is wel raar. Het betaalt goed en snel. Dus dat laat zich doen al met al een succes

Piet B
Groupon

Mijn mening is dat MyFlavours een hele goede website is waar je best veel geld mee kan verdienen de enige feedback is dat het best lang duurt voordat je kan worden uitbetaalt maar voor de rest is het een hele goede website.

Lorraine V
Groupon

ik moet zeggen ik heb toch al in een korte tijd al wat verdiend. Dat geld zal wel van pas komen nu mijn dochter geboren is. En de acties worden redelijk snel bijgeschreven op het account als ik aan iets meedoe

Heinz J
Groupon

ik moet zeggen ik heb nog geen slechte ervaring met dit programma. Ik laat me er doorheen leiden en dan kijken we waar we landen. Het heeft gewoon te maken met ervaringen en geduld wat het een mooi iets maakt

Johan V
Groupon

Via Myflavours kan je leuke aanbiedingen en acties vinden. Zo bespaar je op een gemakkelijke manier wat geld. Via de dagelijkse mails en bannerkliks e,d, verdien je nog wat extra's bij. Ik vind MyFlavours een aanrader.

Gitta W
Groupon

geweldig om hier bij te sparen, het is niet veel, maar leuk om te laten uitbetalen voor de dure december maand. vooral als je ook via hier je online aankopen doet, kan het nog aardig oplopen. en dan heb je een leuk centje aan het eind van het jaar

Viviana S
Groupon

Hoi, ik heb in 1 dag al 2 euro verdiend! Ga super snel doorsparen voor mijn eerste uitbetaling! Ee zijn gelukkig veel gratis spaar mogelijkheden. Ik zal het al mijn bekenden aanbevelen want iedereen heeft wel eens tijd over.

Janny S
Groupon

Leuke site, veel verschillende mails waardoor je altijd wel wat vind wat je zoekt. makkelijk te klikken en wat te verdienen. leuke extra acties en hopelijk ook een snelle uitbetaling, echt super leuk!
ik blijf lid.

Kluk K
Groupon

Erg leuk en handig om dagelijks je mails te lezen of op banners te klikken om zo een centje bij elkaar te sparen. Kleine moeite en bij MyFlavours.nl voor ieders wat wils en het valt bij vele in de smaak!, super!

Carla P
Groupon

Handige site om met je online aankopen en emails lezen een centje bij te verdienen.
Alles is toch leuker als het gratis is ;-)
Op deze manier spaar je ongemerkt met al je aankopen voor andere leuke dingen en kadobonnen.

Rolf R
Groupon

Ik gebruik MyFlavour nu een tijdje en heb al meerdere malen 10€ uitgekeerd gekregen. Het is verrassend snel gespaard en zeer snel uitbetaald. Een echte aanrader! Nodig vrienden uit voor een nog snellere uitbetaling!

Kevin W
Groupon

ik ben hier al een keer eerder lid geweest, maar door omstandigheden ben ik er een tijd tussenuit geweest. Nu ik weer terug ben, heb ik mij gelijk weer aangemeld. Echt, dit is een super site, een aanrader voor iedereen!!

  Footer-Banner
visit register click click